Kansenmonitor

Gemeente Zuidplas

Deze gemeente wordt omringd door de de gemeentes Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Krimpenerwaard, Ridderkerk, Lansingerland en Waddinxveen. Zuidplas bevat postcodegroepen 275X, 276X, 284X en 291X.

Ben je benieuwd naar de verschilen met buurtgemeentes? Ga dan naar de Kansenkaart. Ben je benieuwd naar de verschillen tussen bevolkingsgroepen binnen de gemeente? Kijk dan verder.

Inkomen

Persoonlijk inkomen
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 27.494.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 31.049.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 31.650.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 31.654.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 34.791.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 36.591.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 36.668.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 38.307.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 38.400.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 38.997.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 40.137.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 41.220.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 42.223.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 47.143.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 47.567.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 48.082.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 48.688.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 48.905.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 49.462.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 51.056.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 51.596.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 53.505.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 57.147.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 57.643.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 58.184.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 58.303.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 58.580.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 59.101.
Uurloon
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,90.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,00.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld een uurloon van € 17,20.
Werkende dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld een uurloon van € 17,60.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,60.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,90.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld een uurloon van € 18,10.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,50.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld een uurloon van € 18,80.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,80.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,80.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld een uurloon van € 18,90.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,90.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,00.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,10.
Werkende dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld een uurloon van € 19,20.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,20.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,30.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,30.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,60.
Werkende dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld een uurloon van € 19,70.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld een uurloon van € 19,70.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,70.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,80.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een uurloon van € 20,20.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld een uurloon van € 20,20.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld een uurloon van € 20,50.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld een uurloon van € 20,60.
Uurloon minder dan €11
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 3,3% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas verdient 4,4% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 4,5% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 4,6% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 4,8% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 5,1% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 5,2% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 5,4% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zuidplas verdient 5,5% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 5,5% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 5,6% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 5,7% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas verdient 5,9% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zuidplas verdient 6,7% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 7,1% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas verdient 7,5% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 7,8% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 7,8% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zuidplas verdient 7,9% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 8,9% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 8,9% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 10,6% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 11,0% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 12,2% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas verdient 21,1% minder dan €11 per uur.
Uurloon minder dan €14
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 13,8% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas verdient 15,1% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 15,1% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 16,2% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 17,1% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zuidplas verdient 18,1% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 18,5% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas verdient 19,4% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 20,2% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 20,4% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 20,8% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zuidplas verdient 21,2% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 22,2% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 22,8% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas verdient 23,9% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zuidplas verdient 24,5% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 24,7% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 27,3% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 29,2% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 29,5% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 29,9% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 31,9% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas verdient 33,3% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 35,5% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, verdient 36,4% minder dan €14 per uur.
Bijstand
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas ontvangt 0,8% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas ontvangt 0,8% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas ontvangt 0,9% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas ontvangt 1,0% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas ontvangt 1,2% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas ontvangt 1,5% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas ontvangt 15,4% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Werk

Werkt
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas ontvangt 62,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas ontvangt 64,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas ontvangt 65,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, ontvangt 83,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, ontvangt 84,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas ontvangt 86,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, ontvangt 86,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, ontvangt 87,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas ontvangt 87,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, ontvangt 87,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, ontvangt 87,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, ontvangt 88,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, ontvangt 88,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas ontvangt 90,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, ontvangt 91,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas ontvangt 91,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, ontvangt 91,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, ontvangt 91,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, ontvangt 91,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, ontvangt 91,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas ontvangt 93,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, ontvangt 93,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, ontvangt 94,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas ontvangt 94,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, ontvangt 94,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, ontvangt 95,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, ontvangt 96,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas ontvangt 96,8% het meeste inkomen uit werk.
Gewerkte uren per week
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas werken gemiddeld 22,3 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas werken gemiddeld 24,1 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, werken gemiddeld 24,9 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, werken gemiddeld 25,0 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, werken gemiddeld 26,2 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas werken gemiddeld 26,5 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas werken gemiddeld 26,5 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, werken gemiddeld 26,5 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zuidplas werken gemiddeld 26,6 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, werken gemiddeld 26,7 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, werken gemiddeld 26,8 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, werken gemiddeld 30,2 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, werken gemiddeld 30,4 uur per week.
Dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zuidplas werken gemiddeld 31,3 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, werken gemiddeld 31,3 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, werken gemiddeld 31,3 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas werken gemiddeld 31,4 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, werken gemiddeld 31,7 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, werken gemiddeld 31,9 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas werken gemiddeld 32,1 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, werken gemiddeld 35,5 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zuidplas werken gemiddeld 35,9 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, werken gemiddeld 35,9 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, werken gemiddeld 35,9 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, werken gemiddeld 36,0 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas werken gemiddeld 36,2 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, werken gemiddeld 36,5 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, werken gemiddeld 36,8 uur per week.
Vast arbeidscontract
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, heeft 25,3% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, heeft 26,2% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, heeft 26,9% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, heeft 26,9% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, heeft 27,1% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, heeft 27,2% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, heeft 27,3% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, heeft 27,4% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, heeft 27,5% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas heeft 27,6% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, heeft 27,6% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas heeft 27,7% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas heeft 27,7% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, heeft 27,7% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, heeft 27,8% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, heeft 28,1% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, heeft 28,3% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, heeft 28,3% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, heeft 28,6% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zuidplas heeft 28,7% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zuidplas heeft 28,8% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zuidplas heeft 28,8% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, heeft 29,3% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, heeft 31,3% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas heeft 40,0% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas heeft 46,3% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas heeft 54,2% een vast contract.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Gezondheid

Zorgkosten
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld € 568 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld € 588 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld € 759 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld € 797 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld € 826 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld € 874 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld € 941 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld € 994 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld € 1.019 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld € 1.069 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld € 1.171 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld € 1.186 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld € 1.210 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld € 1.228 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld € 1.254 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld € 1.335 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld € 1.412 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld € 1.416 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld € 1.463 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld € 1.766 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld € 1.865 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld € 1.898 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld € 1.966 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld € 2.019 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld € 2.069 aan jaarlijkse zorgkosten.
Ziekenhuis
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 32,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas maakte 33,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 33,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas maakte 33,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 33,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 34,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 35,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 36,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas maakte 39,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas maakte 45,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 49,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 50,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 50,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas maakte 50,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas maakte 50,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 50,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 50,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 50,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas maakte 59,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 65,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 66,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 66,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 66,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 66,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 67,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas maakte 67,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas maakte 68,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas maakte 77,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Geestelijke gezondheidszorg (specialistisch)
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas maakte 2,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas maakte 2,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 3,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 3,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 3,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 3,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas maakte 4,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas maakte 4,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 4,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 4,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 4,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 4,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 4,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 5,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas maakte 5,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas maakte 5,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 6,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, maakte 7,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Medicijnen
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, gebruikte 44,7% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas gebruikte 45,4% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, gebruikte 45,9% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas gebruikte 46,3% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, gebruikte 47,0% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, gebruikte 47,3% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, gebruikte 47,4% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, gebruikte 47,4% medicijnen.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas gebruikte 54,8% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas gebruikte 55,3% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, gebruikte 56,1% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, gebruikte 56,3% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas gebruikte 56,4% medicijnen.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas gebruikte 57,0% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, gebruikte 57,4% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, gebruikte 57,4% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, gebruikte 58,0% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, gebruikte 59,5% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, gebruikte 65,4% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, gebruikte 65,8% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas gebruikte 67,3% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, gebruikte 67,7% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas gebruikte 67,8% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, gebruikte 67,9% medicijnen.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas gebruikte 70,5% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, gebruikte 70,7% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, gebruikte 71,9% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas gebruikte 85,0% medicijnen.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Geboorte

Geboortegewicht
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 6,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 6,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 7,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 7,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 7,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 8,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 8,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 8,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 8,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 8,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 9,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 9,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 9,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 9,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 9,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 9,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 9,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 10,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 10,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 10,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 10,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 10,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 10,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 11,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 11,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Vroeggeboorte
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 6,3% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 6,3% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 6,3% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 6,6% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 6,7% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 6,7% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 6,8% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 7,0% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 7,0% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 7,2% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 7,2% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 7,2% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 7,3% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 7,3% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 7,3% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 7,4% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 7,6% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 7,7% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 7,7% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 7,7% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 7,7% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 7,8% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 7,9% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 8,4% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 10,1% kans op vroeggeboorte.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Onderwijsniveau

Volgt vmbo-GL of hoger
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 66,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 74,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 78,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 80,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 80,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 80,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 80,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 81,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 82,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 87,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 87,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 87,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 88,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 89,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 89,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 89,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 90,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 91,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 91,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 91,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 91,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 92,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 92,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 93,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 93,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 94,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 94,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 95,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 96,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Volgt havo of hoger
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 26,2% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 27,3% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 28,5% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 32,2% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 32,5% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 33,7% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 37,0% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 37,5% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 38,9% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 39,9% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 40,3% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 45,7% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 46,2% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 47,1% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 47,7% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 51,0% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 51,7% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 52,9% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 53,1% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 53,2% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 54,7% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 55,1% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 55,5% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 56,1% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 56,8% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 57,4% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 59,1% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 59,5% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 60,6% kans om havo of hoger te volgen.
Volgt vwo
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 6,2% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 7,2% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 11,3% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 11,9% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 15,5% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 15,6% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 15,8% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 15,9% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 16,0% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 16,0% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 16,7% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 17,0% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 20,5% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 20,7% kans om vwo te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 22,0% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 22,5% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 23,5% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 23,6% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 24,1% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas 24,4% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 25,5% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 26,0% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 27,6% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, 28,0% kans om vwo te volgen.
Diploma op hogeschool of universiteit
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 28,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 33,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 33,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 33,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 35,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 35,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 35,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 35,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 35,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 35,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 41,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 42,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 42,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 46,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 47,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 48,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 48,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 49,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 49,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 50,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 50,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 51,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 52,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 52,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 53,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 54,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 56,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 57,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Diploma op de universiteit
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 12,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 12,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 13,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 13,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 13,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 13,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 14,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 14,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 15,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 15,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 16,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 16,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 19,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 20,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 20,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 20,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 20,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 20,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 20,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 20,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 22,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 23,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 24,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 25,6% kans op het behalen van een universitair diploma.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Schooladviezen

School adviseert hoger dan eindtoets
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 9,9% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 10,0% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 10,4% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 11,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 12,0% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 12,2% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 12,4% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 12,7% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 12,9% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 13,2% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 13,6% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 14,2% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 14,3% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 14,6% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 14,7% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 15,6% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 16,8% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
School adviseert lager dan eindtoets
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 4,7% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 5,6% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 5,7% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 5,8% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 5,8% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 6,2% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 6,4% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 6,5% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 6,6% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 7,3% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 9,1% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 11,6% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
School adviseert vmbo-GL of hoger
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 60,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 69,9% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 72,1% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 74,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 74,9% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 76,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 76,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 78,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 79,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 79,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 80,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 81,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 81,9% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 82,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 82,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 82,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 83,1% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 83,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 84,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 84,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 85,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 86,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 87,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 88,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 89,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
School adviseert havo of hoger
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 34,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 43,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 45,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 46,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 46,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 48,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 51,5% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 52,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 53,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 54,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 55,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 55,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 55,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 55,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 55,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 57,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 58,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 58,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 58,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 58,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 59,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 59,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 62,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 63,5% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 63,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
School adviseert vwo
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 14,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 15,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 15,1% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 15,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 15,4% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 16,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 18,6% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 19,9% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 21,4% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 21,4% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 21,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 22,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 22,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 23,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 23,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 23,9% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 24,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 24,6% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 25,3% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 25,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 25,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 26,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 29,8% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 32,8% kans op een definitief schooladvies voor vwo.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Eindtoetsadviezen

Eindtoets adviseert vmbo-GL of hoger
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 65,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 69,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 69,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 71,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 72,0% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 72,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 72,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 72,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 72,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 72,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 72,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 76,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 77,0% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 77,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 77,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 77,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 78,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 79,0% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 79,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 80,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 80,5% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 80,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 81,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 81,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 81,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Eindtoets adviseert havo of hoger
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 40,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 44,5% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 44,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 48,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 49,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 49,5% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 50,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 50,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 50,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 52,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 52,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 52,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 52,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 52,8% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 53,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 53,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 53,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 54,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 55,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 55,7% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 55,9% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 57,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 60,5% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 62,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 62,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Eindtoets adviseert vwo
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 13,0% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 15,0% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 15,3% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 17,0% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 17,4% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 18,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 19,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 19,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 20,8% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 20,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 21,4% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 21,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 21,6% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 21,7% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 21,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 24,0% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 24,4% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 24,6% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 24,7% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 24,8% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 25,4% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 27,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 30,7% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Lezen op streefniveau
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 51,4% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 63,7% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 64,4% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 65,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 66,4% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 66,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 67,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 67,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 67,8% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 67,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 67,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 67,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 68,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 69,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 70,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 70,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 71,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 71,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 72,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 72,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 73,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 75,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 76,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 77,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 78,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Rekenen op streefniveau
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 30,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 30,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 34,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 36,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 37,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 40,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 41,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 41,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 42,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 43,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 44,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 45,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 46,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 49,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 49,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 50,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 50,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 51,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 51,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 51,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 52,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 54,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 55,0% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 55,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 58,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Taalverzorging op streefniveau
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 47,8% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 50,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 50,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 51,4% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 52,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 53,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 53,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 55,8% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 56,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 56,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 57,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 57,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 58,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 59,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 59,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 59,8% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 60,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 61,8% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 61,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 63,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 63,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 63,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 64,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 64,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 64,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Klasgenoten

Arme ouders
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 13,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 14,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 14,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 14,7% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 14,7% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 15,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 15,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 15,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 15,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 15,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 15,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 15,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 15,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 15,7% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 16,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 16,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 16,7% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 16,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 17,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 18,5% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 19,9% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 20,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Rijke ouders
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 27,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 27,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 28,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 28,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 29,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 29,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 29,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 30,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 31,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 31,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 32,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 32,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 32,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 32,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 32,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 32,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 32,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 32,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 32,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 32,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 35,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 35,9% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Buitenlandse ouders
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 5,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 6,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 7,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 7,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 7,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 7,5% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 7,5% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 7,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 7,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 7,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 7,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 7,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 7,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 7,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 8,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 8,1% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 8,5% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 8,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 9,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 9,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 9,5% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 10,1% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Eindtoets vmbo-GL of hoger
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 72,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 74,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 74,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 75,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 76,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 76,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 76,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 77,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 77,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 77,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 77,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 77,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 77,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 77,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 77,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 78,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 78,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 78,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 79,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 79,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 79,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 79,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Eindtoets havo of hoger
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 48,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 48,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 49,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 50,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 50,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 50,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 51,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 51,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 51,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 51,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 52,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 52,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 52,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 52,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 52,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 52,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 52,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 53,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 54,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 54,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 54,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 54,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Eindtoets vwo
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 18,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 20,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 20,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 20,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 20,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 20,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 20,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 21,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 21,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 21,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 21,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 21,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 21,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 21,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 21,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 22,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 22,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 22,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 22,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 22,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 23,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 23,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Eindtoets lezen
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 67,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 68,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 69,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 69,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 70,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 70,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 70,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 70,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 70,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 70,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 71,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 71,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 71,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 71,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 71,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 71,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zuidplas hebben gemiddeld 71,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 71,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 72,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 72,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 72,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 72,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zuidplas, hebben gemiddeld 72,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Ben je benieuwd hoe bevoorrecht jij zelf eigenlijk bent? Doe dan de 7 vinkjes test.