Kansenmonitor

Gemeente Zaanstad

Deze gemeente wordt omringd door de de gemeentes Uitgeest, Velsen, Beverwijk, Oostzaan en Wormerland. Zaanstad bevat postcodegroepen 150X, 152X, 154X, 155X en 156X.

Ben je benieuwd naar de verschilen met buurtgemeentes? Ga dan naar de Kansenkaart. Ben je benieuwd naar de verschillen tussen bevolkingsgroepen binnen de gemeente? Kijk dan verder.

Inkomen

Persoonlijk inkomen
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 27.248.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 28.707.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 30.686.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 30.766.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 31.748.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 33.190.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 33.313.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 33.554.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 34.101.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 34.907.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 34.972.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 34.978.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 35.579.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 35.947.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 36.096.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 36.586.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 36.597.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 36.712.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 36.946.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 37.676.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 38.507.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 38.644.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 38.822.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 39.044.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 39.202.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 39.221.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 39.809.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 40.237.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 41.616.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 41.652.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 41.689.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 41.963.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 42.282.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 42.680.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 42.826.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 43.233.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 44.197.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 44.978.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 45.868.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 45.932.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 46.826.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 47.527.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 47.872.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 49.129.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 49.845.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 50.402.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 50.560.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 52.888.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 54.526.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 55.955.
Uurloon
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 15,60.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 15,70.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een uurloon van € 15,80.
Werkende dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een uurloon van € 16,00.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een uurloon van € 16,00.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,00.
Werkende dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een uurloon van € 16,10.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een uurloon van € 16,10.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,10.
Werkende dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,20.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,30.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,30.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een uurloon van € 16,40.
Werkende dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,40.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,60.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,60.
Werkende dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een uurloon van € 16,70.
Werkende dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een uurloon van € 16,70.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,70.
Werkende dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,80.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een uurloon van € 16,90.
Werkende dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,90.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,00.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,00.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,00.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een uurloon van € 17,20.
Werkende dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,20.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,40.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een uurloon van € 17,60.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,60.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,60.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,60.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een uurloon van € 18,00.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,00.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,00.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,10.
Werkende dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een uurloon van € 18,20.
Werkende dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,20.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,40.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,40.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een uurloon van € 18,50.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,60.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een uurloon van € 18,70.
Werkende dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,80.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld een uurloon van € 19,10.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,10.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,30.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,40.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,90.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld een uurloon van € 20,00.
Uurloon minder dan €11
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 1,7% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 3,3% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 3,6% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 3,7% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 3,9% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 4,2% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 4,9% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 4,9% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 5,3% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 5,3% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 5,6% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 6,5% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 7,1% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 7,8% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 7,9% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 8,5% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 8,7% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 9,7% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 9,7% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 9,8% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 10,0% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 10,1% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 11,0% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 11,0% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 11,1% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 11,5% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 11,5% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 11,5% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 11,7% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 11,7% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 12,2% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 12,4% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 12,5% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 12,8% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 13,0% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 13,9% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 14,1% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 14,5% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 16,4% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 16,9% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 17,6% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 19,4% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 20,9% minder dan €11 per uur.
Uurloon minder dan €14
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 6,9% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 16,3% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 17,7% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 17,8% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 19,2% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 19,3% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 19,8% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 20,8% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 21,8% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 22,7% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 23,2% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 23,2% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 24,0% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 25,7% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 26,4% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 27,0% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 27,8% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 28,9% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 28,9% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 29,1% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 30,1% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 30,2% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 31,0% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 31,1% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 31,2% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 31,3% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 31,6% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 32,4% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 32,7% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 35,1% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 35,1% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 35,2% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 35,7% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 36,0% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 36,1% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 36,3% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 36,7% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 39,3% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 39,4% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 41,4% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 42,3% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad verdient 48,7% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, verdient 53,4% minder dan €14 per uur.
Bijstand
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 1,0% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 1,2% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 1,3% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 1,3% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 1,4% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 1,5% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 1,5% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 1,6% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 1,6% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 1,8% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 1,9% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 1,9% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 2,1% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 2,1% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 2,3% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 2,6% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 2,8% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 2,9% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 3,0% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 3,5% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 3,8% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 4,1% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 4,2% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 4,3% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 6,5% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Werk

Werkt
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 58,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 60,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 60,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 65,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 69,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 69,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 70,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 72,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 72,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 73,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 74,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 74,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 76,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 76,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 77,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 77,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 78,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 79,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 79,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 79,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 79,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 80,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 80,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 80,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 81,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 81,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 83,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 83,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 84,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 84,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 84,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 85,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 85,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 85,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 86,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 86,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 87,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 88,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 88,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 88,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 88,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 88,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 89,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 89,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 90,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 90,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad ontvangt 91,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 91,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 92,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, ontvangt 94,4% het meeste inkomen uit werk.
Gewerkte uren per week
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 23,1 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad werken gemiddeld 24,2 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad werken gemiddeld 25,3 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 25,4 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 25,7 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad werken gemiddeld 25,8 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 26,4 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zaanstad werken gemiddeld 26,6 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 26,6 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 26,7 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 26,8 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad werken gemiddeld 27,0 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad werken gemiddeld 27,5 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad werken gemiddeld 27,6 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad werken gemiddeld 27,6 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 27,7 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 27,8 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 27,9 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 28,4 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 28,7 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 28,8 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 29,5 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad werken gemiddeld 29,7 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 30,1 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad werken gemiddeld 30,3 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 30,4 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 30,5 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 30,6 uur per week.
Dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zaanstad werken gemiddeld 30,8 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad werken gemiddeld 30,8 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 30,8 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 31,0 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 31,1 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad werken gemiddeld 31,4 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 31,4 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 31,4 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 31,5 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 31,7 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 32,2 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad werken gemiddeld 32,8 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 32,9 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 34,2 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 34,5 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zaanstad werken gemiddeld 34,7 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 35,2 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 35,3 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 35,5 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad werken gemiddeld 35,6 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 35,7 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, werken gemiddeld 35,9 uur per week.
Vast arbeidscontract
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 26,4% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 28,6% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 29,0% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 29,1% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 29,7% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 30,0% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 30,1% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad heeft 30,7% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 30,7% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 30,9% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 31,0% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad heeft 31,2% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 31,4% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 31,6% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad heeft 31,7% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 32,2% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 32,2% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 32,6% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 32,7% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 32,8% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zaanstad heeft 33,5% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zaanstad heeft 33,7% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Zaanstad heeft 33,9% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 34,0% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 34,4% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 36,1% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 36,1% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 36,2% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad heeft 37,6% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 38,2% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 38,9% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 39,4% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 39,7% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 40,3% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 40,3% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 41,4% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad heeft 41,5% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 41,7% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad heeft 42,1% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad heeft 42,9% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad heeft 43,6% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad heeft 44,3% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 44,7% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad heeft 45,3% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad heeft 45,6% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad heeft 47,2% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 48,8% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad heeft 50,0% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, heeft 52,7% een vast contract.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Gezondheid

Zorgkosten
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 850 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 856 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 960 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 968 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld € 1.050 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 1.051 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld € 1.082 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld € 1.230 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 1.261 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 1.264 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld € 1.287 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 1.307 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 1.391 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 1.396 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 1.436 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld € 1.465 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 1.466 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 1.466 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 1.478 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld € 1.486 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld € 1.553 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld € 1.559 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld € 1.578 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld € 1.581 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 1.660 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 1.701 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 1.738 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 1.824 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 1.896 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 1.923 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld € 1.930 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld € 1.943 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 1.978 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 1.979 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 1.996 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 1.997 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld € 2.034 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld € 2.052 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 2.165 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 2.287 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 2.601 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld € 2.828 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld € 3.501 aan jaarlijkse zorgkosten.
Ziekenhuis
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 33,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 33,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 34,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 34,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 34,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 34,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 35,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 37,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 37,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 37,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 38,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 44,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 45,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 48,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 48,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 49,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 50,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 50,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 50,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 50,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 50,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 51,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 51,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 51,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 52,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 53,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 53,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 57,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 59,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 60,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 61,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 61,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 61,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 62,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 63,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 66,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 66,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 66,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 67,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 67,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 67,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 67,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 69,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 70,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 71,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 71,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 72,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 73,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 75,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 77,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Geestelijke gezondheidszorg (specialistisch)
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 3,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 4,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 4,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 4,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 5,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 5,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 5,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 5,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 5,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 5,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 5,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 5,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 5,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 5,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 5,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 5,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 5,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 6,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 6,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 6,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 6,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 7,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 7,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 7,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 7,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 8,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 8,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 9,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 9,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 9,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 11,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad maakte 12,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 12,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, maakte 14,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Medicijnen
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 43,5% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 44,6% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad gebruikte 45,5% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 46,8% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 47,0% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad gebruikte 48,1% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 48,1% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 48,7% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 51,3% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 55,8% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 55,8% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad gebruikte 55,9% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 56,2% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad gebruikte 56,8% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 57,0% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 57,3% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 57,8% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad gebruikte 58,4% medicijnen.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 58,8% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 59,1% medicijnen.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad gebruikte 59,3% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 60,3% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad gebruikte 60,5% medicijnen.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 61,8% medicijnen.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 62,3% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 62,5% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 62,8% medicijnen.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad gebruikte 66,9% medicijnen.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 68,0% medicijnen.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 68,3% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 68,4% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad gebruikte 68,6% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 68,8% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 69,5% medicijnen.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 69,6% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 70,1% medicijnen.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad gebruikte 70,3% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 70,3% medicijnen.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad gebruikte 70,8% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad gebruikte 71,0% medicijnen.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad gebruikte 74,5% medicijnen.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 74,6% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 74,9% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 76,1% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad gebruikte 79,1% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad gebruikte 79,2% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad gebruikte 83,6% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 83,8% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 85,9% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, gebruikte 86,2% medicijnen.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Geboorte

Geboortegewicht
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 8,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 8,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 8,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 8,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 8,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 8,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 9,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 9,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 9,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 9,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 10,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 10,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 10,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 11,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 11,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 11,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 11,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 11,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 11,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 11,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 11,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 12,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 12,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 12,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 12,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 13,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 13,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 13,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 13,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 13,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 13,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 14,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 14,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 15,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 15,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 15,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 15,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 15,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 15,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 15,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 16,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 17,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 17,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 17,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 18,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 18,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 18,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 19,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 21,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Vroeggeboorte
Vrouwelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 4,7% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 5,0% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 5,3% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 5,4% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 5,9% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 6,0% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 6,1% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 6,1% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 6,3% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 6,4% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 6,4% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 6,5% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 6,7% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 6,7% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 7,1% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 7,1% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 7,3% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 7,3% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 7,4% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 7,6% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 7,6% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 7,7% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 7,7% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 7,7% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 7,8% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 7,9% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 7,9% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 8,1% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 8,3% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 8,3% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 8,5% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 8,8% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 9,1% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 10,3% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 10,4% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 11,8% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 11,9% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 13,0% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 13,7% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 18,0% kans op vroeggeboorte.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Onderwijsniveau

Volgt vmbo-GL of hoger
Vrouwelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 64,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 66,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 67,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 68,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 68,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 68,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 68,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 69,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 69,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 69,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 69,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 70,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 70,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 71,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 72,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 72,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 72,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 72,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 73,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 73,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 75,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 75,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 75,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 75,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 76,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 76,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 77,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 78,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 78,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 78,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 78,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 78,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 78,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 78,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 79,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 79,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 80,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 80,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 80,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 80,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 80,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 81,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 81,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 81,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 81,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 81,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 82,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 82,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 83,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 85,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 86,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 87,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 87,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 87,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 87,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 88,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 88,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 90,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Volgt havo of hoger
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 19,4% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 21,2% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 21,4% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 21,7% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 22,2% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 22,8% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 22,9% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 23,0% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 23,0% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 23,2% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 23,9% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 24,5% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 25,0% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 25,6% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 26,2% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 26,4% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 26,7% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 26,9% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 28,1% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 28,3% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 29,1% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 29,5% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 29,9% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 29,9% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 30,2% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 30,2% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 30,5% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 31,0% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 32,4% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 32,7% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 32,7% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 33,0% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 33,1% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 34,5% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 35,0% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 35,3% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 35,7% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 35,9% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 36,1% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 38,1% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 39,0% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 39,2% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 39,8% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 40,0% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 40,0% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 40,4% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 42,2% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 43,6% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 47,2% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 47,2% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 47,8% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 48,0% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 48,4% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 48,9% kans om havo of hoger te volgen.
Volgt vwo
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 4,5% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 5,9% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 6,0% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 6,2% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 6,5% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 7,0% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 7,4% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 7,4% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 7,5% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 7,6% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 7,8% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 7,9% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 8,3% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 8,4% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 8,8% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 10,2% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 10,2% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 10,4% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 11,2% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 11,4% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 12,3% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 12,5% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 12,8% kans om vwo te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 14,0% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 14,3% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 15,2% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 15,5% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad 16,7% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 20,1% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 20,1% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 20,5% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 20,5% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 20,9% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 20,9% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, 21,5% kans om vwo te volgen.
Diploma op hogeschool of universiteit
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 22,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 24,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 25,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 25,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 25,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 26,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 26,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 27,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 27,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 27,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 28,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 29,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 29,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 29,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 29,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 30,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 30,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 31,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 32,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 32,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 32,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 32,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 33,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 33,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 33,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 33,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 33,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 34,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 34,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 34,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 34,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 34,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 35,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 35,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 36,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 37,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 38,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 38,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 39,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 40,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 40,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 42,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 42,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 42,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 44,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 45,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 51,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 52,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Diploma op de universiteit
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 7,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 8,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 9,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 9,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 9,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 9,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 10,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 10,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 10,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 10,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 10,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 10,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 10,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 11,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 11,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 11,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 11,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 11,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 12,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 13,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 13,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 13,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 13,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 14,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 14,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 14,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 14,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 15,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 15,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 15,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 16,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 16,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 16,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 17,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 17,9% kans op het behalen van een universitair diploma.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Schooladviezen

School adviseert hoger dan eindtoets
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 13,7% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 13,9% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 13,9% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 13,9% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 14,2% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 14,3% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 14,3% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 14,8% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 14,8% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 14,9% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 15,0% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 15,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 15,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 15,7% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 15,7% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 15,9% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 16,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 16,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 16,4% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 16,4% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 16,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 16,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 16,8% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 16,9% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 17,2% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 17,3% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 17,6% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 17,9% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 18,0% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 18,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 19,4% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 21,6% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 24,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
School adviseert lager dan eindtoets
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 3,9% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 4,3% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 4,9% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 4,9% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 5,0% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 5,0% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 5,2% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 5,2% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 5,2% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 5,3% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 5,5% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 5,5% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 5,5% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 5,6% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 5,6% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 5,7% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 5,8% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 6,1% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 6,1% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 6,5% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 6,6% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 6,8% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 7,1% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 7,6% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
School adviseert vmbo-GL of hoger
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 35,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 44,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 45,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 45,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 50,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 52,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 53,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 53,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 54,1% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 54,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 54,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 55,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 58,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 58,9% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 60,1% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 62,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 63,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 64,1% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 64,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 66,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 67,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 68,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 68,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 68,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 68,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 68,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 70,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 71,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 71,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 71,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 71,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 73,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 74,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 77,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 77,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 77,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 77,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 78,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 78,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
School adviseert havo of hoger
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 25,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 25,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 28,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 29,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 29,9% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 30,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 30,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 32,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 33,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 33,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 33,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 34,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 35,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 35,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 36,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 36,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 39,5% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 39,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 39,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 41,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 43,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 43,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 43,5% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 44,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 45,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 46,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 46,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 46,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 46,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 48,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 49,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 53,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 54,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 54,9% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 55,5% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 55,9% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 56,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
School adviseert vwo
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 7,6% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 8,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 10,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 10,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 11,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 12,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 12,3% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 14,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 14,1% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 14,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 14,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 15,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 15,8% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 16,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 16,6% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 16,8% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 16,9% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 17,1% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 17,3% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 17,9% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 18,4% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 18,8% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 20,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 20,9% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 21,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 21,1% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 21,1% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 21,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Eindtoetsadviezen

Eindtoets adviseert vmbo-GL of hoger
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 32,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 45,5% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 45,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 47,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 47,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 48,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 48,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 49,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 50,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 50,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 51,0% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 51,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 52,5% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 53,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 54,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 55,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 55,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 55,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 56,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 56,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 58,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 63,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 63,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 63,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 65,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 66,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 66,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 66,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 67,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 67,5% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 68,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 68,5% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 68,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 69,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 69,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 70,0% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 70,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 71,0% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 72,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Eindtoets adviseert havo of hoger
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 18,7% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 19,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 22,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 22,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 23,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 24,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 25,9% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 26,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 26,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 27,5% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 27,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 29,2% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 29,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 29,8% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 30,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 32,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 32,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 33,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 33,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 34,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 35,5% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 36,9% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 37,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 37,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 37,9% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 38,9% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 39,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 39,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 39,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 40,8% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 41,8% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 45,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 45,9% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 46,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 46,5% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 46,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 47,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Eindtoets adviseert vwo
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 4,7% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 8,7% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 8,8% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 8,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 9,0% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 9,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 9,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 10,1% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 10,7% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 11,3% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 12,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 12,3% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 12,4% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 12,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 13,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 13,6% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 14,3% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 14,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 15,0% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 16,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 16,7% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 16,8% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 16,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 17,0% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 17,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Lezen op streefniveau
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 30,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 35,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 38,7% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 39,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 40,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 41,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 43,7% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 44,4% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 46,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 46,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 47,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 47,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 50,8% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 51,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 51,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 52,7% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 54,8% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 56,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 58,4% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 59,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 60,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 61,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 61,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 62,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 62,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 62,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 64,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 64,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 65,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 66,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 67,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 67,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 68,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 69,7% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 70,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 71,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 72,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 75,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 77,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Rekenen op streefniveau
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 16,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 21,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 22,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 22,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 24,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 24,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 24,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 24,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 25,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 26,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 27,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 28,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 28,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 28,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 28,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 29,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 30,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 32,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 32,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 32,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 33,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 34,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 35,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 35,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 35,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 36,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 38,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 38,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 40,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 40,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 40,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 41,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 43,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 43,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 44,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 47,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 47,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Taalverzorging op streefniveau
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 31,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 31,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 33,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 34,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 34,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 35,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 35,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 36,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 36,4% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 36,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 37,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 38,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 38,4% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 38,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 39,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 39,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 40,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 40,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 40,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 41,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 42,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 42,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 43,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 43,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 43,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 44,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 44,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 45,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 45,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 46,4% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 48,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 49,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 49,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 50,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 51,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 52,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 53,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 54,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Klasgenoten

Arme ouders
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 19,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 19,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 19,9% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 20,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 20,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 20,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 20,5% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 21,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 21,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 21,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 21,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 22,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 22,9% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 23,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 23,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 23,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 24,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 25,7% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 26,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 26,5% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 26,7% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 29,5% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 30,9% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 32,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 32,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 33,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 34,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 35,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 35,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 35,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 42,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 42,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 43,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 44,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 47,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 51,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Rijke ouders
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 9,0% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 11,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 11,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 11,9% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 12,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 12,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 15,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 15,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 15,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 17,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 17,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 17,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 18,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 18,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 20,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 20,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 21,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 21,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 21,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 22,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 22,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 22,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 22,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 23,0% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 23,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 24,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 24,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 24,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 24,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 24,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 24,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 25,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 25,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 25,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 25,9% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 26,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Buitenlandse ouders
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 11,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 11,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 11,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 11,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 12,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 12,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 12,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 12,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 12,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 12,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 13,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 14,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 14,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 15,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 15,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 15,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 15,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 15,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 18,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 18,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 18,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 21,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 22,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 24,1% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 24,2% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 25,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 25,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 27,5% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 28,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 29,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 35,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 36,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 38,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 39,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 42,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 44,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Eindtoets vmbo-GL of hoger
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 53,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 55,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 56,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 57,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 57,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 58,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 59,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 60,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 60,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 61,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 61,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 61,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 61,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 61,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 62,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 62,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 62,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 63,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 63,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 63,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 63,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 63,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 64,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 64,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 64,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 64,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 64,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 64,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 64,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 64,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 64,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 64,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 65,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 65,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 65,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 65,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Eindtoets havo of hoger
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 28,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 30,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 31,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 32,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 33,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 34,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 34,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 34,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 35,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 35,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 36,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 36,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 37,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 37,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 37,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 37,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 37,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 37,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 38,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 38,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 38,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 38,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 38,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 38,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 38,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 39,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 39,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 39,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 39,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 39,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 39,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 39,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 39,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 40,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 40,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 40,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Eindtoets vwo
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 8,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 9,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 10,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 10,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 10,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 10,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 10,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 11,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 11,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 11,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 12,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 12,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 12,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 12,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 12,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 12,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 12,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 12,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 12,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 13,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 13,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 13,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 13,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 13,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 13,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 13,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 13,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 13,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 13,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 13,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 13,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 13,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 13,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 13,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 13,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 14,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Eindtoets lezen
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 51,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 53,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 53,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 53,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 53,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 55,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 57,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 57,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 58,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 58,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 58,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 59,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 59,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 59,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 59,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 60,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 60,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 60,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 60,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 61,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 61,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 61,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 62,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 62,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 62,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 63,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 63,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 63,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 63,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 63,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 63,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 63,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 63,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Zaanstad hebben gemiddeld 63,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 63,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 63,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 64,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Zaanstad, hebben gemiddeld 64,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Ben je benieuwd hoe bevoorrecht jij zelf eigenlijk bent? Doe dan de 7 vinkjes test.