Kansenmonitor

Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Deze gemeente wordt omringd door de de gemeentes Wijk bij Duurstede, Bunnik, Houten, Buren, Woudenberg, Culemborg en Zeist. Utrechtse Heuvelrug bevat postcodegroepen 394X, 395X en 397X.

Ben je benieuwd naar de verschilen met buurtgemeentes? Ga dan naar de Kansenkaart. Ben je benieuwd naar de verschillen tussen bevolkingsgroepen binnen de gemeente? Kijk dan verder.

Inkomen

Persoonlijk inkomen
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 29.380.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 30.497.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 33.119.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 36.038.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 36.058.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 38.454.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 38.653.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 39.843.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 40.034.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 41.146.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 41.301.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 44.224.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 44.511.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 47.017.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 47.711.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 49.297.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 49.363.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 50.637.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 51.104.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 51.206.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 51.433.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 51.516.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 54.752.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 56.036.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 58.547.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 59.065.
Uurloon
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,70.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,80.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,60.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,60.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,60.
Werkende dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een uurloon van € 17,70.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,70.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,00.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,00.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,20.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,40.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,40.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,40.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een uurloon van € 19,00.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een uurloon van € 19,20.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,20.
Werkende dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een uurloon van € 19,30.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een uurloon van € 19,40.
Werkende dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een uurloon van € 19,40.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,40.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een uurloon van € 19,50.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een uurloon van € 19,60.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,80.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,80.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een uurloon van € 20,30.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een uurloon van € 20,40.
Uurloon minder dan €11
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 2,0% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 2,1% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 2,9% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 3,6% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 4,2% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 5,2% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug verdient 5,6% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug verdient 5,7% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 5,7% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug verdient 5,9% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 5,9% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 6,2% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 6,2% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug verdient 6,4% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug verdient 6,7% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 6,7% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug verdient 6,9% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 7,6% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 9,4% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 9,9% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 10,6% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 11,1% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 12,1% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 12,8% minder dan €11 per uur.
Uurloon minder dan €14
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 14,1% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 14,3% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 14,4% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 14,9% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 16,0% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 17,7% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug verdient 19,0% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug verdient 19,2% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug verdient 19,5% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug verdient 20,8% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug verdient 21,2% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug verdient 21,6% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 23,5% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 23,7% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 24,3% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 24,9% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 26,0% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 26,2% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 26,4% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 26,8% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 28,0% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 29,9% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 33,5% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verdient 33,8% minder dan €14 per uur.
Bijstand
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug ontvangt 0,8% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug ontvangt 1,0% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug ontvangt 1,1% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug ontvangt 1,3% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug ontvangt 1,5% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug ontvangt 1,7% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Werk

Werkt
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug ontvangt 56,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangt 78,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangt 78,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangt 83,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangt 83,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug ontvangt 84,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug ontvangt 85,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangt 86,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangt 87,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangt 87,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangt 87,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug ontvangt 88,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug ontvangt 88,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangt 89,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug ontvangt 89,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangt 89,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangt 89,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangt 90,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangt 90,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangt 90,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug ontvangt 91,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangt 92,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangt 92,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug ontvangt 92,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangt 94,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangt 94,5% het meeste inkomen uit werk.
Gewerkte uren per week
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, werken gemiddeld 24,2 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, werken gemiddeld 24,5 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, werken gemiddeld 25,9 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, werken gemiddeld 26,0 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug werken gemiddeld 26,5 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug werken gemiddeld 26,5 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, werken gemiddeld 26,7 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, werken gemiddeld 26,8 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug werken gemiddeld 27,1 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, werken gemiddeld 30,8 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, werken gemiddeld 30,8 uur per week.
Dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug werken gemiddeld 31,2 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, werken gemiddeld 31,3 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug werken gemiddeld 31,4 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug werken gemiddeld 31,4 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, werken gemiddeld 31,4 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, werken gemiddeld 31,7 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, werken gemiddeld 31,7 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug werken gemiddeld 35,4 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug werken gemiddeld 35,8 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, werken gemiddeld 35,9 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, werken gemiddeld 36,1 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, werken gemiddeld 36,1 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, werken gemiddeld 36,4 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, werken gemiddeld 36,5 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, werken gemiddeld 36,7 uur per week.
Vast arbeidscontract
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 26,0% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 27,7% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 29,3% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 29,4% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 29,6% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 29,6% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 29,9% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 30,0% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 30,2% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 30,2% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 30,3% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 30,4% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 30,6% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 30,7% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 30,7% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 30,8% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 31,0% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 31,1% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 31,7% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 31,9% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 32,0% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 33,3% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 34,0% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 34,6% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 40,0% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 54,8% een vast contract.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Vermogen

Vermogen
Mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen van € 76.729.
Mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen van € 77.482.
35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen van € 92.640.
Vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen van € 92.888.
35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen van € 94.223.
Vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen van € 105.281.
Mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen van € 107.925.
35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen van € 109.724.
Vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen van € 111.627.
Vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen van € 115.571.
35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen van € 122.848.
Mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen van € 123.277.
Mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen van € 123.347.
Mannelijke 35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een vermogen van € 127.537.
Mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen van € 137.215.
Mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een vermogen van € 141.093.
35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen van € 173.886.
35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een vermogen van € 186.340.
35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen van € 192.691.
35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een vermogen van € 210.389.
Vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen van € 253.756.
Vrouwelijke 35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een vermogen van € 256.620.
Vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen van € 269.764.
Vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een vermogen van € 289.264.
Vermogen zonder woning en hypotheekschuld
Mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 41.089.
Mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 45.794.
Vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 49.925.
Vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 52.937.
35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 54.370.
35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 58.932.
35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 64.109.
Mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 68.376.
Vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 70.873.
35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 71.871.
Vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 74.795.
Mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 75.787.
Mannelijke 35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 81.103.
Mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 81.608.
Mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 87.406.
Mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 91.998.
35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 127.649.
35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 135.168.
35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 142.872.
35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 157.691.
Vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 199.408.
Vrouwelijke 35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 199.787.
Vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 210.849.
Vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 232.464.
Koopwoning
Onder mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, woont gemiddeld 30.935% in een koopwoning.
Onder 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, woont gemiddeld 35.291% in een koopwoning.
Onder mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, woont gemiddeld 36.393% in een koopwoning.
Onder 35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, woont gemiddeld 38.270% in een koopwoning.
Onder mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, woont gemiddeld 39.548% in een koopwoning.
Onder vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, woont gemiddeld 40.754% in een koopwoning.
Onder vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, woont gemiddeld 40.777% in een koopwoning.
Onder mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, woont gemiddeld 41.669% in een koopwoning.
Onder vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, woont gemiddeld 42.963% in een koopwoning.
Onder 35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, woont gemiddeld 45.615% in een koopwoning.
Onder 35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, woont gemiddeld 46.237% in een koopwoning.
Onder mannelijke 35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug woont gemiddeld 46.435% in een koopwoning.
Onder mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, woont gemiddeld 47.559% in een koopwoning.
Onder mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug woont gemiddeld 49.094% in een koopwoning.
Onder mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, woont gemiddeld 49.809% in een koopwoning.
Onder 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, woont gemiddeld 49.819% in een koopwoning.
Onder 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, woont gemiddeld 50.977% in een koopwoning.
Onder 35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug woont gemiddeld 51.172% in een koopwoning.
Onder vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, woont gemiddeld 52.343% in een koopwoning.
Onder 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug woont gemiddeld 52.698% in een koopwoning.
Onder vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, woont gemiddeld 54.348% in een koopwoning.
Onder vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug woont gemiddeld 56.800% in een koopwoning.
Onder vrouwelijke 35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug woont gemiddeld 56.833% in een koopwoning.
Onder vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, woont gemiddeld 58.915% in een koopwoning.
Schenking ouders
Onder vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 2,1% een schenking ontvangen.
Onder vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 2,2% een schenking ontvangen.
Onder 35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 2,8% een schenking ontvangen.
Onder 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 3,1% een schenking ontvangen.
Onder mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 3,2% een schenking ontvangen.
Onder 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 3,4% een schenking ontvangen.
Onder mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 3,4% een schenking ontvangen.
Onder vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 3,4% een schenking ontvangen.
Onder vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 3,7% een schenking ontvangen.
Onder 35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 3,8% een schenking ontvangen.
Onder mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 3,8% een schenking ontvangen.
Onder mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 4,0% een schenking ontvangen.
Onder mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 5,9% een schenking ontvangen.
Onder mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 6,1% een schenking ontvangen.
Onder 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 6,7% een schenking ontvangen.
Onder 35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 6,9% een schenking ontvangen.
Onder mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 7,1% een schenking ontvangen.
Onder 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 7,4% een schenking ontvangen.
Onder 35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 7,5% een schenking ontvangen.
Onder mannelijke 35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 7,5% een schenking ontvangen.
Onder vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 7,5% een schenking ontvangen.
Onder vrouwelijke 35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 7,6% een schenking ontvangen.
Onder vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 7,8% een schenking ontvangen.
Onder vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 7,9% een schenking ontvangen.
Waarde schenking ouders
Vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 1.043.
Vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 1.423.
Vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 1.430.
35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 1.540.
35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 1.581.
Mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 1.615.
Vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 1.653.
35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 1.724.
35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 1.878.
Mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 1.955.
Mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 2.000.
Mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 2.050.
Mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 3.710.
Mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 4.051.
35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 4.788.
35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 4.960.
Mannelijke 35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 5.067.
Mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 5.134.
Vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 6.033.
Vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 6.065.
35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 6.272.
35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 6.746.
Vrouwelijke 35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 7.713.
Vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 8.582.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Wonen

Woonoppervlak groep 8
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 29,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 30,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 30,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 31,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 31,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 31,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 31,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 32,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 33,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 33,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 33,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 33,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 33,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 34,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 34,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 34,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 34,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 35,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 36,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 36,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 36,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 36,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 36,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 36,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Woonoppervlak 16-jarigen
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 21,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 32,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 33,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 33,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 34,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 34,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 34,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 35,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 35,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 35,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 35,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 36,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 36,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 37,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 37,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 38,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 38,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 38,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 38,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 38,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 39,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 39,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 39,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 40,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 40,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Woonoppervlak dertigers
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 39,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 40,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 41,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 41,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 42,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 42,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 42,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 42,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 43,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 43,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 43,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 43,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 44,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 44,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 44,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 45,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 46,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 46,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 46,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 46,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 46,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 46,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 49,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 50,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Gezondheid

Ziekenhuis
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 31,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 32,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug maakte 34,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug maakte 35,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 35,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 38,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 41,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 42,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 47,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug maakte 48,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 48,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 48,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 48,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug maakte 48,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 49,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 49,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug maakte 51,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug maakte 52,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 56,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 57,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 61,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 62,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug maakte 63,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug maakte 63,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 64,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 65,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Geestelijke gezondheidszorg (basis)
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 4,6% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug maakte 4,7% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug maakte 4,8% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 4,8% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 4,8% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 5,0% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 5,3% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 5,7% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 6,5% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 6,9% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 6,9% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug maakte 7,0% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug maakte 7,3% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 7,4% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 7,7% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 8,2% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 8,3% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 9,3% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 9,4% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug maakte 9,5% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug maakte 10,2% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 10,3% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 10,5% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 11,1% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Geestelijke gezondheidszorg (specialistisch)
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 4,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 4,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 4,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 4,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 5,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 5,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug maakte 5,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug maakte 5,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 5,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug maakte 5,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 5,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug maakte 5,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug maakte 6,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug maakte 6,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 6,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 7,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 7,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 7,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 7,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 7,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 8,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, maakte 8,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Medicijnen
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, gebruikte 44,2% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, gebruikte 45,4% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug gebruikte 45,8% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug gebruikte 47,8% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, gebruikte 47,9% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, gebruikte 50,0% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, gebruikte 53,3% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, gebruikte 54,3% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug gebruikte 55,4% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, gebruikte 56,4% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, gebruikte 56,7% medicijnen.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug gebruikte 56,9% medicijnen.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug gebruikte 57,1% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, gebruikte 58,6% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, gebruikte 59,6% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, gebruikte 59,7% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, gebruikte 60,3% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug gebruikte 66,0% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug gebruikte 67,0% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, gebruikte 67,4% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, gebruikte 67,4% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, gebruikte 68,2% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, gebruikte 68,4% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, gebruikte 70,8% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, gebruikte 70,9% medicijnen.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug gebruikte 82,6% medicijnen.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Zorgkosten

Zorgkosten van groep-8-leerlingen
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 424 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 440 aan jaarlijkse zorgkosten.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 475 aan jaarlijkse zorgkosten.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 476 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 487 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 495 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 515 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 516 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld € 526 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld € 530 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 531 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 532 aan jaarlijkse zorgkosten.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 536 aan jaarlijkse zorgkosten.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 541 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 541 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 548 aan jaarlijkse zorgkosten.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 637 aan jaarlijkse zorgkosten.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 676 aan jaarlijkse zorgkosten.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld € 730 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 769 aan jaarlijkse zorgkosten.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld € 788 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 852 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld € 923 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld € 1.028 aan jaarlijkse zorgkosten.
Zorgkosten van 16-jarigen
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 534 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 569 aan jaarlijkse zorgkosten.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 625 aan jaarlijkse zorgkosten.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld € 706 aan jaarlijkse zorgkosten.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 708 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 719 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 771 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld € 792 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 797 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld € 810 aan jaarlijkse zorgkosten.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 834 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 851 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 853 aan jaarlijkse zorgkosten.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld € 859 aan jaarlijkse zorgkosten.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld € 864 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 872 aan jaarlijkse zorgkosten.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 878 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 903 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld € 922 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld € 932 aan jaarlijkse zorgkosten.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 943 aan jaarlijkse zorgkosten.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 958 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 961 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 1.029 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 1.041 aan jaarlijkse zorgkosten.
Zorgkosten van dertigers
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 809 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 816 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 861 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 877 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld € 942 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 1.016 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld € 1.086 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 1.209 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 1.355 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 1.366 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 1.373 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld € 1.462 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 1.563 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld € 1.607 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 1.760 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 1.855 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 1.865 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 1.928 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 1.973 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld € 2.018 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 2.080 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld € 2.179 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 3.053 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld € 3.645 aan jaarlijkse zorgkosten.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Geboorte

Geboortegewicht
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 6,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 7,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 7,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 7,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 7,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 8,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 8,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 8,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 9,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 9,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 9,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 9,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 10,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 10,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 10,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 10,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 10,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 10,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 11,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 11,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 11,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 11,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 12,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 12,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 13,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 17,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Vroeggeboorte
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 4,2% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 4,9% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 5,2% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 5,5% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 5,8% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 5,8% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 5,8% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 5,9% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 6,1% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 6,4% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 6,5% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 6,5% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 6,6% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 6,6% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 6,7% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 6,9% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 6,9% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 6,9% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 7,0% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 7,0% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 7,0% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 8,0% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 9,0% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 9,3% kans op vroeggeboorte.
Perinatale sterfte
Onder geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,2% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder geboorten, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,3% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,3% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,3% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder geboorten die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug overlijdt 0,5% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder geboorten met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug overlijdt 0,5% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug overlijdt 0,5% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug overlijdt 0,5% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug overlijdt 0,5% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug overlijdt 0,5% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder geboorten, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,6% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder geboorten, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,7% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,7% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,8% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,8% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,8% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,9% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 1,1% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 1,1% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 1,5% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Neonatale sterfte
Onder geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,3% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,3% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder geboorten, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder geboorten die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug overlijdt 0,5% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug overlijdt 0,5% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug overlijdt 0,5% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder geboorten met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug overlijdt 0,6% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug overlijdt 0,6% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,6% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder geboorten, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,6% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug overlijdt 0,7% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,7% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder geboorten, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,7% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,7% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,8% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,8% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,8% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,9% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 1,1% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 1,1% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 1,5% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Zuigelingensterfte
Onder geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,3% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,3% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder geboorten, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug overlijdt 0,5% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug overlijdt 0,5% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder geboorten die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug overlijdt 0,6% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,6% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder geboorten, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,6% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder geboorten met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug overlijdt 0,7% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug overlijdt 0,7% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,7% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder geboorten, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,7% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,7% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,8% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,8% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,8% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug overlijdt 0,9% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 0,9% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 1,1% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 1,1% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overlijdt 1,5% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Onderwijsniveau

Volgt vmbo-GL of hoger
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben 60,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben 69,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben 78,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 78,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 79,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 81,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 81,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 83,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 83,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 86,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 86,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 86,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 86,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 86,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 87,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben 88,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben 89,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben 90,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben 90,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben 90,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben 91,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 92,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 92,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 92,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 92,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 92,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 92,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Volgt havo of hoger
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben 18,3% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 31,9% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 33,8% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 34,6% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 35,8% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 37,3% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 37,7% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 46,3% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 46,6% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 49,5% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 49,8% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 51,7% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 52,6% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben 56,0% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben 57,3% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben 58,3% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben 59,6% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben 60,8% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben 62,1% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 62,1% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 62,3% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 64,9% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 64,9% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 67,7% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 67,9% kans om havo of hoger te volgen.
Volgt vwo
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 12,2% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 13,3% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 13,4% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 14,4% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 14,5% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 15,4% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 22,4% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 23,1% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 24,0% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 24,0% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 24,7% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 25,4% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben 27,9% kans om vwo te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben 29,3% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben 29,4% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 30,4% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben 30,6% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben 30,9% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 31,7% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben 31,8% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 32,4% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 33,0% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 34,5% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben 34,5% kans om vwo te volgen.
Startkwalificatie
Onder 21-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 0,7%  een startkwalificatie behaald.
Onder mannelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,7%  een startkwalificatie behaald.
Onder mannelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,7%  een startkwalificatie behaald.
Onder mannelijke 21-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 0,8%  een startkwalificatie behaald.
Onder mannelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 0,8%  een startkwalificatie behaald.
Onder mannelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,8%  een startkwalificatie behaald.
Onder 21-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,8%  een startkwalificatie behaald.
Onder 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,8%  een startkwalificatie behaald.
Onder vrouwelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,8%  een startkwalificatie behaald.
Onder vrouwelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,8%  een startkwalificatie behaald.
Onder 21-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder vrouwelijke 21-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder vrouwelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder 21-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder mannelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder mannelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder vrouwelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder vrouwelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder 21-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder mannelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder vrouwelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder vrouwelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Studieniveau

Diploma op hogeschool of universiteit (21-jarigen)
Mannelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 34,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 34,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 35,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 38,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
21-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 38,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
21-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 38,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 39,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 42,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 45,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 48,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
21-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 51,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 53,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 57,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 59,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 59,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
21-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 62,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
21-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 62,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 65,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 65,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 68,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 68,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 70,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
21-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 71,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 74,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 74,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Diploma op hogeschool of universiteit (dertigers)
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 24,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 24,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 28,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 29,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 32,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 32,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 33,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 34,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 34,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 38,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 38,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 41,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 41,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 43,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 43,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 45,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 45,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 46,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 48,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 51,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 51,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 51,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 53,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 54,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 59,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 60,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Diploma op de universiteit (21-jarigen)
21-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 6,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 10,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 10,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 11,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 11,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
21-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 12,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 12,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 15,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 17,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 17,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 19,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
21-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 19,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 21,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 26,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 27,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 27,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 27,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
21-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 28,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
21-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 28,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 29,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 29,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 29,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
21-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 31,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 34,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 35,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Diploma op de universiteit (dertigers)
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 7,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 7,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 8,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 8,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 9,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 10,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 11,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 12,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 12,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 12,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 16,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 16,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 19,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 20,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 22,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 22,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 22,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 23,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 24,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 25,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 25,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 25,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 26,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 28,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 28,6% kans op het behalen van een universitair diploma.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Schooladviezen

School adviseert hoger dan eindtoets
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 10,5% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 11,5% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 12,2% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 12,3% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 12,5% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 13,2% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 13,5% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 13,9% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 15,1% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 15,8% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 16,0% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 16,3% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 16,5% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 16,6% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 18,9% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 19,2% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 19,4% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 20,7% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 21,5% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
School adviseert lager dan eindtoets
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 3,4% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 4,1% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 4,1% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 4,4% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 4,7% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 4,8% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 6,5% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
School adviseert vmbo-GL of hoger
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 67,6% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 73,0% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 77,7% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 79,3% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 82,9% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 82,9% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 83,1% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 83,2% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 83,9% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 85,2% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 86,3% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 87,7% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 88,1% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 88,5% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 89,0% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 89,6% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 90,0% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 90,4% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 91,6% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 92,6% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 94,1% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 94,4% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 96,5% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 96,8% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
School adviseert havo of hoger
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 41,9% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 49,4% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 51,1% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 52,6% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 52,6% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 52,7% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 53,0% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 53,1% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 53,3% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 56,6% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 57,3% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 63,9% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 64,8% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 65,3% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 65,8% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 66,4% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 66,9% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 67,2% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 68,0% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 69,1% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 70,8% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 72,0% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 75,3% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 77,1% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
School adviseert vwo
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 17,6% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 24,5% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 24,8% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 25,4% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 25,6% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 28,1% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 28,4% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 30,4% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 30,7% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 31,0% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 31,6% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 32,0% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 33,2% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 36,2% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 36,2% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 36,5% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 36,6% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 36,7% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 37,2% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 37,4% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 38,0% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 39,4% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 43,4% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 43,7% een definitief schooladvies voor vwo.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Eindtoetsadviezen

Eindtoets adviseert vmbo-GL of hoger
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 63,6% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 68,0% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 73,1% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 73,7% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 73,9% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 74,2% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 79,7% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 80,1% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 81,1% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 81,1% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 81,6% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 82,1% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 82,5% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 83,4% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 83,5% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 83,6% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 84,9% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 85,5% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 85,6% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 85,9% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 86,2% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 86,6% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 87,2% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 87,8% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Eindtoets adviseert havo of hoger
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 39,3% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 46,0% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 49,4% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 54,6% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 55,2% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 55,3% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 56,0% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 56,2% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 56,9% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 57,3% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 57,3% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 58,2% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 59,3% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 59,6% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 59,8% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 59,9% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 60,3% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 61,2% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 61,7% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 62,0% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 62,3% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 63,4% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 63,9% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 64,1% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Eindtoets adviseert vwo
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 16,7% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 18,5% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 19,0% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 19,7% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 19,9% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 21,1% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 21,2% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 21,4% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 24,9% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 26,0% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 26,6% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 27,9% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 28,4% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 29,4% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 30,0% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 30,5% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 30,7% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 30,9% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 31,0% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 31,3% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 31,8% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 33,3% een eindtoetsadvies voor vwo.
Lezen op streefniveau
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 59,6% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 64,7% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 72,4% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 75,2% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 77,8% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 78,9% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 79,0% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 79,7% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 80,0% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 80,6% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 80,6% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 80,8% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 80,9% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 82,8% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 83,4% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 84,2% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 84,9% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 85,0% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 85,0% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 85,1% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 85,4% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 85,9% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 86,3% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 86,6% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Rekenen op streefniveau
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 37,8% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 43,4% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 45,1% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 45,2% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 45,3% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 47,4% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 48,0% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 48,5% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 48,7% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 50,2% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 50,3% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 50,7% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 51,8% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 52,0% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 52,0% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 52,3% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 52,9% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 53,5% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 54,5% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 56,5% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 58,2% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 59,4% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 59,9% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 60,8% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Taalverzorging op streefniveau
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 41,4% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 42,1% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 54,0% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 55,5% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 55,9% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 56,4% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 56,6% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 56,8% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 56,8% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 57,6% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 57,9% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 58,6% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 61,1% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 62,0% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 62,8% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 63,4% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 63,4% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 64,9% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 65,2% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 66,5% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 67,4% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft gemiddeld 68,5% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 71,1% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft gemiddeld 72,6% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Klasgenoten

Arme ouders
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 14,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 14,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 14,9% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 15,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 15,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 15,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 15,5% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 15,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 15,9% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 16,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 16,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 16,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 16,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 16,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 16,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 17,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 18,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 18,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 19,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 19,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 19,9% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 20,5% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 21,5% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 23,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Rijke ouders
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 35,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 37,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 37,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 39,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 39,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 39,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 39,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 39,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 39,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 40,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 40,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 40,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 40,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 41,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 42,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 45,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 45,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 45,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 45,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 45,9% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 45,9% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 46,0% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 46,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 48,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Buitenlandse ouders
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 4,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 4,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 5,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 5,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 5,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 5,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 5,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 5,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 5,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 6,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 6,1% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 6,1% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 6,1% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 6,2% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 6,5% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 6,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 6,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 6,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 7,2% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 7,2% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 7,5% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 7,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 8,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 9,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Klassengrootte
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, zitten met gemiddeld 24,7 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, zitten met gemiddeld 24,9 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, zitten met gemiddeld 24,9 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, zitten met gemiddeld 25,1 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, zitten met gemiddeld 25,2 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, zitten met gemiddeld 25,3 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, zitten met gemiddeld 25,3 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, zitten met gemiddeld 25,4 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, zitten met gemiddeld 25,6 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug zitten met gemiddeld 25,8 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug zitten met gemiddeld 25,8 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug zitten met gemiddeld 26,0 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug zitten met gemiddeld 26,1 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug zitten met gemiddeld 26,1 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, zitten met gemiddeld 26,2 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug zitten met gemiddeld 26,3 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, zitten met gemiddeld 26,5 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, zitten met gemiddeld 26,6 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, zitten met gemiddeld 26,6 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, zitten met gemiddeld 26,8 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, zitten met gemiddeld 26,8 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, zitten met gemiddeld 26,9 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, zitten met gemiddeld 27,3 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, zitten met gemiddeld 27,5 andere kinderen in de klas.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Klasniveau

Eindtoets vmbo-GL of hoger
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 71,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 72,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 75,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 76,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 77,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 77,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 77,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 78,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 78,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 78,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 78,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 78,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 79,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 79,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 80,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 80,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 80,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 80,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 80,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 80,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 80,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 81,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 81,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 81,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Eindtoets havo of hoger
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 48,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 51,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 52,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 54,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 54,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 55,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 55,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 56,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 56,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 56,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 56,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 57,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 57,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 58,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 58,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 58,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 58,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 58,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 59,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 59,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 59,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 59,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 60,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 60,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Eindtoets vwo
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 22,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 23,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 23,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 23,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 23,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 24,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 24,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 24,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 24,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 25,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 25,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 25,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 25,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 25,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 25,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 25,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 25,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 25,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 25,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 26,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 26,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 26,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 26,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 27,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Eindtoets lezen
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 71,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 74,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 74,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 75,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 76,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 76,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 77,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 77,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 77,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 77,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 78,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 79,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 79,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 79,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 79,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 79,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 80,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 80,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 80,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 80,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 80,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 80,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 81,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 81,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Eindtoets taal
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 56,0% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 56,3% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 56,7% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 57,2% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 57,6% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 58,0% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 58,6% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 59,7% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 60,0% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 60,3% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 60,3% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 60,4% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 60,6% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 60,7% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 60,9% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 60,9% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 61,0% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 61,1% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 61,4% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 61,7% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 61,7% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 61,8% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 62,0% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 62,9% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Eindtoets rekenen
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 46,5% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 47,1% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 47,8% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 48,3% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 48,8% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 50,0% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 50,1% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 50,8% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 51,2% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 51,5% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 51,7% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 51,8% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 52,0% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 52,4% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 52,4% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 52,6% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 53,0% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 53,1% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 53,2% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 53,4% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, hebben gemiddeld 53,5% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 53,6% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 54,5% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gemiddeld 54,8% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Jeugdbescherming

Jeugdbescherming voor groep-8-leerlingen
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,2% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 0,3% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,3% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,3% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 0,5% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,5% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 0,6% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,6% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,6% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,6% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 0,7% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 0,9% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,9% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 1,1% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 1,6% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 1,8% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 2,4% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 2,7% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Jeugdbescherming voor 16-jarigen
Onder 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,4% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,6% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,7% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,8% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,9% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,9% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 0,9% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 1,0% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 1,1% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 1,1% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 1,1% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 1,4% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 1,7% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 2,2% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 2,3% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 2,3% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 2,5% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 3,0% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 3,6% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 4,1% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 4,6% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft 5,7% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft 9,2% een jeugdbeschermingsmaatregel.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Ben je benieuwd hoe bevoorrecht jij zelf eigenlijk bent? Doe dan de 7 vinkjes test.