Kansenmonitor

Gemeente 's-Hertogenbosch

Deze gemeente wordt omringd door de de gemeentes Vught, Maasdriel, Heusden en Haaren. 's-Hertogenbosch bevat postcodegroepen 521X, 522X, 523X, 524X, 538X en 539X.

Ben je benieuwd naar de verschilen met buurtgemeentes? Ga dan naar de Kansenkaart. Ben je benieuwd naar de verschillen tussen bevolkingsgroepen binnen de gemeente? Kijk dan verder.

Inkomen

Persoonlijk inkomen
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 19.651.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 26.926.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 27.869.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 28.476.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 28.811.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 31.088.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 31.884.
Vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 32.202.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 32.275.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 33.277.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 34.242.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 34.345.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 34.431.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 34.699.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 34.726.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 35.303.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 37.275.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 37.299.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 38.192.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 38.934.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 39.179.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 39.462.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 39.497.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 40.675.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 40.734.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 40.959.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 40.977.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 41.991.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 42.506.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 43.135.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 43.291.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 43.442.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 43.868.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 45.497.
Mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 46.080.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 46.178.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 47.630.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 47.850.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 49.210.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 49.864.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 50.701.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 52.138.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 56.054.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 56.281.
Uurloon
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 13,20.
Werkende dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 14,60.
Werkende dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 15,00.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 15,50.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 15,60.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een uurloon van € 15,70.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een uurloon van € 15,80.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een uurloon van € 15,90.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,20.
Werkende dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een uurloon van € 16,30.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,30.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,30.
Werkende dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een uurloon van € 16,40.
Werkende dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een uurloon van € 16,40.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een uurloon van € 16,40.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,50.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,60.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een uurloon van € 16,80.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een uurloon van € 16,90.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een uurloon van € 16,90.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,90.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,00.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,10.
Werkende dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een uurloon van € 17,20.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,20.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een uurloon van € 17,30.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,30.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een uurloon van € 17,50.
Werkende dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,60.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,70.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,70.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een uurloon van € 17,90.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,90.
Werkende dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een uurloon van € 18,00.
Werkende dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,10.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een uurloon van € 18,20.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,50.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,50.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een uurloon van € 18,60.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld een uurloon van € 18,90.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,10.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,10.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,60.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,70.
Uurloon minder dan €11
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 6,2% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 6,3% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 6,3% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 6,3% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 6,4% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 6,4% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 7,5% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 8,1% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 8,9% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 9,2% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 9,9% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 10,0% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 10,2% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 10,5% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 10,8% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 10,8% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 11,0% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 11,1% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 11,7% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 11,7% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 11,8% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 11,9% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 12,4% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 14,4% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 14,9% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 15,4% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 15,5% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 15,9% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 16,1% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 16,3% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 16,4% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 16,5% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 18,8% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 19,7% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 20,6% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 21,7% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 21,9% minder dan €11 per uur.
Uurloon minder dan €14
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 20,2% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 20,8% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 21,1% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 21,7% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 22,0% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 22,7% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 22,8% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 25,4% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 25,5% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 27,7% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 28,1% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 28,4% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 29,8% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 30,6% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 31,0% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 31,1% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 32,0% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 32,5% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 33,2% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 33,2% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 33,2% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 33,7% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 33,8% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 33,9% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 35,5% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 37,0% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 37,1% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 37,7% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 38,6% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 39,2% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 40,2% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 40,5% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 41,3% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch verdient 44,9% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 46,0% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 47,2% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, verdient 48,1% minder dan €14 per uur.
Bijstand
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 1,0% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 1,2% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 1,3% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 1,4% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 1,5% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 1,5% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 1,8% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 1,9% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 2,0% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 2,0% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 2,1% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 2,6% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 2,7% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 2,8% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 3,2% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 3,2% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 3,6% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 3,8% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 7,9% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 8,3% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 8,7% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Werk

Werkt
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 61,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 63,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 65,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 67,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 67,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 68,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 68,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 72,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 73,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 73,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 74,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 75,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 75,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 76,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 77,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 77,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 80,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 80,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 80,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 81,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 81,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 83,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 83,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 83,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 83,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 84,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 84,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 84,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 86,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 86,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 86,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 87,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 87,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 87,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 88,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 89,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 89,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch ontvangt 89,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 90,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 91,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 91,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 91,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 94,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, ontvangt 94,1% het meeste inkomen uit werk.
Gewerkte uren per week
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 18,2 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 22,8 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch werken gemiddeld 23,8 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch werken gemiddeld 24,3 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 24,5 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 24,9 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch werken gemiddeld 25,6 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 25,7 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 25,8 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch werken gemiddeld 26,1 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch werken gemiddeld 26,1 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch werken gemiddeld 26,9 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 27,0 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 27,3 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 27,5 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 27,8 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch werken gemiddeld 28,0 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch werken gemiddeld 28,2 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch werken gemiddeld 28,4 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 28,6 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 28,7 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 29,2 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 29,2 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch werken gemiddeld 29,6 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch werken gemiddeld 29,7 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 29,7 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 29,8 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 29,9 uur per week.
Dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch werken gemiddeld 30,0 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 30,0 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch werken gemiddeld 30,3 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch werken gemiddeld 30,9 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch werken gemiddeld 31,1 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 31,3 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 31,4 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch werken gemiddeld 32,2 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 33,2 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 33,6 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 33,7 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch werken gemiddeld 33,9 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch werken gemiddeld 34,4 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 34,4 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 35,2 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, werken gemiddeld 35,2 uur per week.
Vast arbeidscontract
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 28,8% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 31,9% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 32,1% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 32,1% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 32,1% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch heeft 32,2% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 32,2% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 32,3% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 32,3% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 32,4% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 32,6% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch heeft 33,7% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 34,0% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch heeft 34,3% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 34,7% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 35,0% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch heeft 35,1% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch heeft 35,5% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 36,2% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 36,4% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch heeft 36,7% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 36,9% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 37,7% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 37,8% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch heeft 38,2% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 38,3% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch heeft 40,0% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 40,3% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 41,4% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch heeft 41,5% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch heeft 41,9% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch heeft 44,3% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch heeft 44,9% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 45,2% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch heeft 45,6% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch heeft 45,7% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch heeft 46,2% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 46,7% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch heeft 47,1% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch heeft 48,3% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 52,1% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch heeft 53,3% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 55,7% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, heeft 63,7% een vast contract.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Gezondheid

Zorgkosten
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld € 890 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld € 916 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld € 984 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld € 1.004 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld € 1.122 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld € 1.163 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld € 1.378 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld € 1.424 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld € 1.424 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld € 1.445 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld € 1.449 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld € 1.492 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld € 1.532 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld € 1.546 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld € 1.548 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld € 1.552 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld € 1.603 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld € 1.668 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld € 1.758 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld € 1.782 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld € 1.843 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld € 1.914 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld € 1.936 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld € 1.979 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld € 2.012 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld € 2.116 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld € 2.125 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld € 2.152 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld € 2.153 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld € 2.155 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld € 2.270 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld € 2.305 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld € 2.324 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld € 2.393 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld € 2.433 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld € 2.498 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld € 2.722 aan jaarlijkse zorgkosten.
Ziekenhuis
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 37,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 37,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 38,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 38,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 39,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 40,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 40,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 40,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 41,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 41,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 42,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 42,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 48,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 50,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 51,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 51,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 53,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 54,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 54,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 54,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 54,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 55,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 55,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 55,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 56,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 57,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 62,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 63,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 63,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 65,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 66,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 66,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 66,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 68,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 69,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 69,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 69,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 69,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 69,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 70,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 73,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 76,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 77,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 78,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Geestelijke gezondheidszorg (specialistisch)
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 3,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 3,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 4,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 4,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 4,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 4,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 4,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 4,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 4,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 5,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 5,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 5,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 5,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 5,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 5,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 5,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 5,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 5,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 5,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 5,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 5,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 5,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 6,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, maakte 6,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 6,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 6,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 6,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch maakte 7,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Medicijnen
Onder mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch gebruikte 46,3% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 47,7% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 48,1% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch gebruikte 52,2% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch gebruikte 52,7% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 52,8% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 53,3% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 54,5% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 54,7% medicijnen.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch gebruikte 55,1% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 58,4% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 58,4% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch gebruikte 60,0% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch gebruikte 60,7% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch gebruikte 62,1% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch gebruikte 62,2% medicijnen.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 62,6% medicijnen.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch gebruikte 63,0% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 63,5% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 64,2% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 64,7% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 64,7% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 64,7% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch gebruikte 64,9% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 66,9% medicijnen.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch gebruikte 67,5% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 69,0% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 69,2% medicijnen.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch gebruikte 71,9% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch gebruikte 72,4% medicijnen.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 72,7% medicijnen.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch gebruikte 73,3% medicijnen.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 73,3% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch gebruikte 73,4% medicijnen.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 74,2% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch gebruikte 74,7% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 74,7% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 75,2% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 75,3% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 76,2% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch gebruikte 80,8% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 82,3% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, gebruikte 83,1% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch gebruikte 85,7% medicijnen.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Geboorte

Geboortegewicht
Mannelijke pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 9,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 10,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 11,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 11,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 11,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 11,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 11,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 11,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 11,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 11,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 11,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 12,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 12,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 12,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 12,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 12,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 12,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 12,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 13,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 13,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 13,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 13,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 13,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 14,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 14,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 14,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 16,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 16,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 16,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 17,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 17,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 17,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 18,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 18,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 19,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 19,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 20,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 20,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 20,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 25,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 30,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Vroeggeboorte
Vrouwelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 4,9% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 5,3% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 5,7% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 5,7% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 6,2% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 6,2% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 6,4% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 6,5% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 6,5% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 6,6% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 6,7% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 6,7% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 6,7% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 6,8% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 6,8% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 6,9% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 6,9% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 7,0% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 7,0% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 7,1% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 7,1% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 7,2% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 7,6% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 8,2% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 8,8% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 9,1% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 9,4% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 9,7% kans op vroeggeboorte.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Onderwijsniveau

Volgt vmbo-GL of hoger
Vrouwelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 68,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 69,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 74,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 75,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 75,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 75,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 76,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 77,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 77,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 78,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 78,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 78,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 78,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 78,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 78,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 79,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 79,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 79,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 79,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 83,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 84,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 85,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 85,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 85,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 85,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 86,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 86,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 86,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 86,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 86,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 86,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 86,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 87,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 87,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 87,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 88,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 89,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 90,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 91,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 92,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 92,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 93,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 93,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 94,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 94,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 96,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Volgt havo of hoger
Vrouwelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 19,6% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 20,3% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 21,4% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 22,4% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 22,8% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 23,8% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 24,5% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 25,0% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 25,9% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 27,4% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 27,9% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 28,9% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 29,3% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 29,5% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 31,4% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 31,6% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 33,3% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 33,4% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 33,6% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 34,5% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 34,9% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 37,0% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 37,5% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 38,2% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 38,6% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 41,7% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 41,7% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 41,7% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 44,3% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 44,8% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 45,1% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 45,7% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 46,7% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 47,6% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 50,2% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 51,0% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 53,8% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 56,1% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 56,3% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 56,5% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 61,0% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 61,1% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 65,6% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 65,9% kans om havo of hoger te volgen.
Volgt vwo
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 6,6% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 7,8% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 7,9% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 8,5% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 9,0% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 9,2% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 9,5% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 10,8% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 11,4% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 13,6% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 14,2% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 14,5% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 15,1% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 15,4% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 16,6% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 16,7% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 18,6% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 20,0% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 21,8% kans om vwo te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 22,0% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 23,7% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 24,1% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch 25,7% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 27,2% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 27,2% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 29,7% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 30,0% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 32,3% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, 32,7% kans om vwo te volgen.
Diploma op hogeschool of universiteit
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 21,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 22,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 23,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 24,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 25,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 26,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 26,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 26,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 27,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 27,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 27,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 28,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 28,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 29,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 29,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 29,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 30,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 30,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 30,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 32,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 33,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 33,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 33,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 35,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 35,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 35,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 36,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 37,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 39,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 40,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 41,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 43,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 44,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 48,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 48,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 51,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 52,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 53,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 55,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 57,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 58,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Diploma op de universiteit
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 6,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 6,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 7,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 7,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 8,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 8,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 8,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 8,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 8,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 9,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 9,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 9,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 10,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 10,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 11,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 11,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 12,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 12,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 14,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 14,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 15,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 16,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 16,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 16,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 17,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 17,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 18,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 18,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 19,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 21,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 21,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 22,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 22,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 23,9% kans op het behalen van een universitair diploma.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Schooladviezen

School adviseert hoger dan eindtoets
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 11,9% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 12,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 12,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 12,8% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 12,8% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 13,4% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 13,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 13,8% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 14,0% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 14,0% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 14,3% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 14,3% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 14,4% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 14,7% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 15,0% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 15,2% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 15,4% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 15,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 15,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 15,6% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 15,9% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 16,0% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 16,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 16,2% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 16,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 17,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 17,3% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 17,7% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
School adviseert lager dan eindtoets
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 5,8% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 5,9% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 5,9% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 6,0% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 6,3% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 6,4% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 6,6% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 6,7% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 7,0% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 7,1% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 7,2% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 7,3% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 7,5% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 7,7% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 7,8% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 7,9% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 8,2% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 8,6% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 9,3% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 10,0% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 10,1% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 10,2% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 10,8% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 12,4% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 13,1% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 14,0% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 14,9% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
School adviseert vmbo-GL of hoger
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 51,1% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 52,9% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 53,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 54,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 55,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 55,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 57,1% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 59,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 60,1% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 61,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 61,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 61,9% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 62,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 63,1% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 63,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 64,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 65,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 72,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 73,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 73,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 73,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 73,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 73,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 77,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 77,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 77,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 79,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 80,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 80,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 87,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 87,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 88,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 88,1% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 89,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 89,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
School adviseert havo of hoger
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 17,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 20,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 25,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 25,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 29,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 29,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 29,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 29,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 30,9% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 31,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 31,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 31,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 39,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 39,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 40,5% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 41,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 41,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 41,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 43,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 48,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 48,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 48,9% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 51,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 51,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 52,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 58,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 59,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 60,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 60,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 61,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 62,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
School adviseert vwo
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 5,6% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 5,9% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 6,6% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 7,3% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 7,8% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 9,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 9,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 13,8% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 15,3% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 15,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 16,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 17,1% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 17,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 19,3% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 19,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 20,1% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 20,9% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 21,4% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 22,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 22,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 23,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 23,9% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 24,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 24,4% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 24,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Eindtoetsadviezen

Eindtoets adviseert vmbo-GL of hoger
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 53,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 56,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 57,0% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 57,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 57,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 57,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 57,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 57,5% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 57,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 58,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 58,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 58,5% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 58,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 59,0% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 61,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 62,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 64,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 67,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 67,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 68,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 68,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 69,5% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 69,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 71,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 72,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 73,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 74,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 74,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 75,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 81,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 81,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 82,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 82,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 83,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 84,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Eindtoets adviseert havo of hoger
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 26,5% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 27,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 27,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 27,5% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 27,7% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 29,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 30,5% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 30,8% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 31,2% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 32,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 38,5% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 41,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 41,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 41,8% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 42,5% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 43,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 45,2% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 46,7% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 47,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 47,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 49,7% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 49,9% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 50,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 57,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 57,7% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 57,8% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 58,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 58,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 58,5% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Eindtoets adviseert vwo
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 6,7% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 8,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 10,0% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 10,4% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 11,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 12,7% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 14,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 14,4% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 14,7% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 16,4% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 16,7% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 17,4% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 18,6% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 18,7% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 18,7% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 19,0% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 20,4% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 20,6% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 22,1% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 22,6% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 22,8% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 23,0% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 23,1% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 23,1% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 23,3% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Lezen op streefniveau
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 38,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 41,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 46,4% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 48,8% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 51,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 53,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 54,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 54,7% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 55,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 56,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 56,4% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 56,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 57,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 58,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 61,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 64,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 66,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 67,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 68,7% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 69,7% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 70,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 71,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 73,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 73,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 73,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 75,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 76,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 76,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 76,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 77,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 78,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 78,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 80,8% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 81,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Rekenen op streefniveau
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 19,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 24,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 25,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 26,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 27,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 27,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 28,0% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 28,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 28,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 29,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 30,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 31,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 34,0% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 37,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 39,0% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 39,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 40,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 40,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 40,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 41,0% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 43,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 43,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 45,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 45,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 46,0% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 47,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 48,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 51,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 51,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 55,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 55,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Taalverzorging op streefniveau
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 35,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 38,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 39,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 39,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 40,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 41,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 42,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 43,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 43,4% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 43,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 44,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 44,4% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 44,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 45,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 46,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 46,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 47,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 48,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 50,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 51,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 51,8% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 52,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 53,4% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 53,8% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 55,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 55,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 56,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 57,4% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 58,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 60,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 61,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 62,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 63,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 68,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 69,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Klasgenoten

Arme ouders
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 13,7% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 13,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 14,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 14,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 14,7% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 15,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 16,7% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 16,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 17,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 18,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 18,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 18,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 18,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 19,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 20,9% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 22,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 22,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 22,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 23,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 24,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 24,5% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 27,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 30,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 33,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 34,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 48,5% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 49,5% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 50,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 51,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 56,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Rijke ouders
Leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 6,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 10,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 11,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 12,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 13,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 23,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 23,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 26,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 27,0% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 29,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 29,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 30,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 31,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 34,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 34,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 34,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 34,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 35,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 36,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 37,0% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 37,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 37,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 37,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 37,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 40,9% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 41,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 41,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 41,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 42,0% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 42,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Buitenlandse ouders
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 4,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 4,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 4,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 5,1% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 5,5% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 5,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 6,5% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 6,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 7,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 7,1% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 7,2% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 7,2% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 8,2% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 8,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 8,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 10,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 10,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 10,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 11,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 11,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 11,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 14,1% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 19,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 19,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 19,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 37,5% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 38,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 39,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 40,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 47,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Eindtoets vmbo-GL of hoger
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 56,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 57,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 58,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 58,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 64,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 64,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 65,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 67,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 67,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 69,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 70,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 71,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 71,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 71,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 72,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 73,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 73,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 73,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 73,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 74,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 74,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 74,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 74,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 74,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 74,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 75,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 75,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 75,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 75,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 75,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Eindtoets havo of hoger
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 32,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 33,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 33,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 34,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 38,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 39,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 41,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 42,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 42,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 44,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 44,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 46,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 47,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 47,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 47,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 48,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 48,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 48,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 48,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 48,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 48,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 48,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 49,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 49,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 49,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 50,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 50,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 50,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 50,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 50,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Eindtoets vwo
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 11,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 12,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 12,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 12,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 13,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 15,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 15,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 16,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 17,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 18,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 18,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 19,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 19,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 19,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 19,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 19,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 19,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 20,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 20,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 20,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 20,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 20,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 20,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 20,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 20,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 20,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 20,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 20,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 21,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 22,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Eindtoets lezen
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 52,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 52,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 53,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 53,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 57,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 63,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 63,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 63,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 64,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 65,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 66,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 68,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 69,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 69,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 69,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 70,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 70,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 71,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 71,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 71,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 71,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch hebben gemiddeld 72,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 72,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 72,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 72,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 72,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 72,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 73,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 73,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente 's-Hertogenbosch, hebben gemiddeld 73,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Ben je benieuwd hoe bevoorrecht jij zelf eigenlijk bent? Doe dan de 7 vinkjes test.