Kansenmonitor

Gemeente Peel en Maas

Deze gemeente wordt omringd door de de gemeentes Beesel, Horst aan de Maas, Nederweert, Asten, Deurne, Roermond en Venlo. Peel en Maas bevat postcodegroepen 576X, 598X en 599X.

Ben je benieuwd naar de verschilen met buurtgemeentes? Ga dan naar de Kansenkaart. Ben je benieuwd naar de verschillen tussen bevolkingsgroepen binnen de gemeente? Kijk dan verder.

Inkomen

Persoonlijk inkomen
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 34.871.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 34.968.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 35.413.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 35.511.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 37.953.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 38.109.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 40.887.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 40.936.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 43.343.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 43.345.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 44.848.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 45.051.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 45.064.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 45.102.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 46.204.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 46.251.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 51.041.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 51.099.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 51.465.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 51.765.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 51.796.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 51.801.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 56.488.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 56.590.
Uurloon
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,60.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,70.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,80.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,80.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,80.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,90.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,50.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,50.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,90.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,90.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld een uurloon van € 18,10.
Werkende dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld een uurloon van € 18,20.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld een uurloon van € 18,20.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld een uurloon van € 18,30.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld een uurloon van € 18,30.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld een uurloon van € 18,30.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,30.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,30.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,80.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,80.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een uurloon van € 20,10.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een uurloon van € 20,10.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een uurloon van € 20,40.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld een uurloon van € 20,40.
Uurloon minder dan €11
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 3,4% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 4,2% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 4,9% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 4,9% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 5,1% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 5,3% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas verdient 5,7% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas verdient 5,8% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 5,8% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 6,0% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 6,3% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas verdient 6,4% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas verdient 6,9% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 6,9% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 6,9% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas verdient 7,2% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 7,2% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas verdient 8,1% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 8,4% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 8,5% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 8,9% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 9,5% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 11,2% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 12,0% minder dan €11 per uur.
Uurloon minder dan €14
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 16,7% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 17,2% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 17,7% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 18,4% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 18,7% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 19,6% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas verdient 23,0% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 23,4% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas verdient 23,9% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas verdient 24,2% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 24,5% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 24,8% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas verdient 24,9% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas verdient 24,9% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas verdient 25,6% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 25,6% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 25,6% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 26,4% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 27,6% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 28,5% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 29,9% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 30,4% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 32,3% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, verdient 32,4% minder dan €14 per uur.
Bijstand
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas ontvangt 0,6% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas ontvangt 0,8% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas ontvangt 0,8% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas ontvangt 1,0% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Werk

Werkt
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, ontvangt 88,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, ontvangt 88,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, ontvangt 90,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, ontvangt 90,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas ontvangt 91,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas ontvangt 91,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas ontvangt 91,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, ontvangt 91,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas ontvangt 92,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas ontvangt 92,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas ontvangt 92,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, ontvangt 92,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, ontvangt 92,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, ontvangt 93,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, ontvangt 93,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, ontvangt 93,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, ontvangt 93,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, ontvangt 93,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, ontvangt 94,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, ontvangt 94,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, ontvangt 95,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, ontvangt 95,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, ontvangt 97,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, ontvangt 97,4% het meeste inkomen uit werk.
Gewerkte uren per week
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, werken gemiddeld 25,9 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, werken gemiddeld 26,1 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, werken gemiddeld 26,1 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, werken gemiddeld 26,1 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas werken gemiddeld 26,7 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas werken gemiddeld 26,7 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, werken gemiddeld 28,3 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, werken gemiddeld 28,4 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, werken gemiddeld 30,6 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, werken gemiddeld 30,6 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, werken gemiddeld 31,5 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, werken gemiddeld 31,5 uur per week.
Dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas werken gemiddeld 31,6 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas werken gemiddeld 31,6 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, werken gemiddeld 32,7 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, werken gemiddeld 32,8 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, werken gemiddeld 35,1 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, werken gemiddeld 35,4 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas werken gemiddeld 36,4 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas werken gemiddeld 36,5 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, werken gemiddeld 36,9 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, werken gemiddeld 36,9 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, werken gemiddeld 37,3 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, werken gemiddeld 37,3 uur per week.
Vast arbeidscontract
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, heeft 21,2% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, heeft 21,3% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, heeft 22,1% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, heeft 22,4% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, heeft 24,9% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, heeft 25,2% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas heeft 25,5% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas heeft 25,6% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, heeft 26,5% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, heeft 26,6% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, heeft 27,0% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, heeft 27,1% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, heeft 27,4% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, heeft 27,5% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas heeft 27,7% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, heeft 27,7% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas heeft 27,8% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, heeft 27,9% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, heeft 28,2% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, heeft 28,8% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas heeft 29,9% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas heeft 30,2% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, heeft 32,4% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, heeft 33,2% een vast contract.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Gezondheid

Zorgkosten
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld € 1.129 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld € 1.187 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld € 1.273 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld € 1.284 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld € 1.325 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld € 1.435 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld € 1.510 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld € 1.539 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld € 1.541 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld € 1.560 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld € 1.566 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld € 1.624 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld € 1.680 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld € 1.696 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld € 1.756 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld € 1.787 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld € 1.791 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld € 1.812 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld € 1.932 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld € 1.954 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld € 1.971 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld € 2.033 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld € 2.081 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld € 2.147 aan jaarlijkse zorgkosten.
Ziekenhuis
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 37,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 38,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas maakte 39,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas maakte 39,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 40,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 41,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 41,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 41,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 51,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 51,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 52,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 52,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas maakte 53,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas maakte 54,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 55,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 55,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 64,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 64,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 66,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 67,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 68,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas maakte 68,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas maakte 69,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 70,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Geestelijke gezondheidszorg (specialistisch)
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 3,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 3,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 4,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas maakte 4,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas maakte 4,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 4,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 4,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 4,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas maakte 4,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 4,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 4,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 4,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 4,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas maakte 5,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 5,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas maakte 5,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 5,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 5,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 5,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 5,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas maakte 5,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 5,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 6,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, maakte 6,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Medicijnen
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, gebruikte 44,2% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, gebruikte 45,1% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, gebruikte 49,5% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, gebruikte 49,9% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas gebruikte 50,9% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas gebruikte 51,1% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, gebruikte 54,5% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, gebruikte 54,8% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, gebruikte 55,0% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, gebruikte 55,4% medicijnen.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas gebruikte 60,1% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas gebruikte 60,2% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, gebruikte 60,4% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, gebruikte 60,4% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, gebruikte 61,2% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, gebruikte 61,4% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, gebruikte 67,3% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, gebruikte 67,4% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, gebruikte 68,0% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, gebruikte 68,0% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas gebruikte 69,6% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas gebruikte 69,7% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, gebruikte 71,0% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, gebruikte 71,2% medicijnen.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Geboorte

Geboortegewicht
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 8,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 8,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 8,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 8,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 8,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 8,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 11,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 11,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 12,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 12,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 12,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 12,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 12,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 12,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 12,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 12,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 12,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 12,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 13,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 13,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 13,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 13,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 13,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 14,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Vroeggeboorte
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 5,7% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 6,0% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 6,4% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 6,5% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 6,6% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 6,7% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 6,7% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 6,8% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 6,9% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 6,9% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 7,1% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 7,3% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 7,7% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 7,7% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 7,9% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 8,0% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 8,1% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 8,2% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 8,7% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 8,9% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 9,0% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 9,0% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 10,1% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 10,3% kans op vroeggeboorte.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Onderwijsniveau

Volgt vmbo-GL of hoger
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 68,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 69,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas 76,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 77,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 77,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas 78,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas 79,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 79,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 80,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas 83,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas 84,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 84,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 84,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 84,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 85,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 86,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 86,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas 87,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 88,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas 89,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 89,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 89,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 89,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 92,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 92,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Volgt havo of hoger
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 30,0% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 30,3% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 37,4% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 38,2% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas 40,0% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 40,0% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 40,5% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas 41,0% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 44,7% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 45,6% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 45,7% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas 46,3% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 46,7% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas 47,6% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 50,1% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 50,9% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 51,1% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 51,5% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas 52,9% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas 54,5% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 57,1% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 57,4% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 64,0% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 64,3% kans om havo of hoger te volgen.
Volgt vwo
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 10,3% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 10,5% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 10,6% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 10,7% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 11,0% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 11,4% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 12,8% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 13,0% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 14,3% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 14,3% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas 14,6% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas 15,0% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 15,6% kans om vwo te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas 15,8% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 15,8% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas 16,5% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas 17,1% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas 18,1% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 20,3% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 20,6% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 22,2% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 22,6% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 24,2% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, 24,6% kans om vwo te volgen.
Diploma op hogeschool of universiteit
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 29,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 29,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 35,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 36,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 42,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 42,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 42,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 42,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 43,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 44,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 46,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 47,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 49,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 50,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 51,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 51,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 55,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 55,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 59,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 59,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 64,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 65,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 71,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 71,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Diploma op de universiteit
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 6,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 6,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 8,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 8,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 9,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 9,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 13,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 13,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 14,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 14,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 14,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 14,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 16,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 16,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 17,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 17,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 18,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 18,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 25,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 25,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 26,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 26,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 28,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 28,5% kans op het behalen van een universitair diploma.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Schooladviezen

School adviseert hoger dan eindtoets
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 11,0% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 11,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 11,3% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 11,3% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 12,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 12,9% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 13,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 13,7% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 13,9% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 14,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 14,2% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 14,2% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 14,3% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 14,3% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 14,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 14,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 15,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 15,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 15,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 15,2% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 15,8% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 16,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 16,7% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 17,7% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
School adviseert lager dan eindtoets
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 10,0% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 10,2% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 10,4% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 10,4% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 10,4% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 10,4% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 11,7% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 11,8% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 12,1% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 12,2% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 12,2% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 12,7% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 13,2% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 13,3% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 14,0% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 14,3% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 14,7% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 15,4% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 16,1% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 16,7% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
School adviseert vmbo-GL of hoger
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 59,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 60,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 64,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 66,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 70,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 71,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 74,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 75,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 77,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 77,9% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 79,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 81,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 82,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 82,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 82,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 82,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 83,1% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 83,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 83,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 84,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 84,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 85,1% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 86,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 86,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
School adviseert havo of hoger
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 30,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 33,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 35,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 37,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 38,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 40,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 45,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 45,5% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 45,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 46,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 46,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 46,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 47,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 47,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 47,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 48,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 48,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 49,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 52,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 53,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 54,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 54,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 55,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 56,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
School adviseert vwo
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 14,4% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 15,1% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 16,1% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 17,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 17,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 17,3% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 17,3% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 18,1% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 18,3% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 19,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 19,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 20,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 20,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 20,9% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 20,9% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 21,3% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 22,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 23,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 23,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 24,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 24,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 24,8% kans op een definitief schooladvies voor vwo.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Eindtoetsadviezen

Eindtoets adviseert vmbo-GL of hoger
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 52,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 54,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 58,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 60,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 64,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 65,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 70,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 70,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 72,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 72,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 74,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 75,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 76,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 76,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 78,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 78,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 79,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 79,5% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 79,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 79,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 80,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 80,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 83,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 84,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Eindtoets adviseert havo of hoger
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 32,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 35,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 37,9% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 40,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 41,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 42,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 44,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 45,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 46,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 46,5% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 46,8% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 47,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 48,2% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 48,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 48,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 48,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 48,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 48,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 51,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 52,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 52,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 53,5% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 55,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 56,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Eindtoets adviseert vwo
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 15,1% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 15,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 15,7% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 16,1% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 16,1% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 16,1% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 16,3% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 16,4% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 16,8% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 16,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 17,0% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 17,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 19,0% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 19,1% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 19,1% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 19,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 19,7% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 20,3% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 26,1% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 27,0% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 28,1% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 28,1% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 29,1% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 30,3% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Lezen op streefniveau
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 44,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 46,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 48,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 50,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 52,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 53,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 55,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 55,8% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 55,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 56,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 56,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 56,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 56,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 56,8% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 58,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 58,7% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 59,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 60,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 60,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 61,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 66,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 66,4% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 71,8% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 72,4% kans op een leesscore op het streefniveau.
Rekenen op streefniveau
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 28,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 30,0% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 31,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 32,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 33,0% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 34,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 37,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 38,0% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 39,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 40,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 41,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 41,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 41,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 42,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 45,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 45,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 45,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 46,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 46,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 46,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 50,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 50,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 53,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 54,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Taalverzorging op streefniveau
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 39,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 39,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 40,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 41,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 42,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 42,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 42,8% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 43,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 43,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 43,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 44,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 45,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 47,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 47,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 48,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 48,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 50,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 50,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 51,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 52,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 52,8% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 53,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 55,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 55,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Klasgenoten

Arme ouders
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 17,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 17,5% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 17,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 17,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 17,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 17,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 17,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 17,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 17,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 17,9% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 18,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 18,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 18,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 18,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 18,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 18,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 18,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 18,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 18,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 18,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 18,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 18,9% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 19,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 19,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Rijke ouders
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 17,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 18,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 18,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 18,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 18,9% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 19,0% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 19,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 19,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 19,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 19,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 19,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 19,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 19,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 19,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 19,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 19,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 19,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 19,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 19,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 19,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 19,9% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 20,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 20,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 21,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Buitenlandse ouders
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 3,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 4,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 4,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 4,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 4,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 4,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 4,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 4,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 4,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 5,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 5,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 5,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 5,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 5,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 5,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 5,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 5,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 5,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 5,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 5,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 5,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 5,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 6,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 6,5% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Eindtoets vmbo-GL of hoger
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 70,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 70,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 70,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 70,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 71,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 71,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 71,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 71,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 71,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 71,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 71,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 71,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 72,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 72,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 72,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 72,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 72,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 72,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 73,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 73,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 73,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 73,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 73,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 74,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Eindtoets havo of hoger
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 41,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 41,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 43,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 43,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 44,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 44,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 44,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 44,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 45,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 45,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 45,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 45,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 45,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 45,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 45,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 46,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 46,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 46,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 46,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 47,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 48,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 48,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 48,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 49,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Eindtoets vwo
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 16,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 17,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 17,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 17,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 17,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 17,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 17,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 17,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 18,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 18,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 18,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 18,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 18,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 18,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 18,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 18,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 19,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 19,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 19,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 19,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 19,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 19,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 19,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 20,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Eindtoets lezen
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 54,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 54,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 54,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 55,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 55,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 55,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 56,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 56,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 56,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 56,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 56,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 57,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 57,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 57,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 57,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 57,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 57,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 57,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas hebben gemiddeld 58,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 58,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 58,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 59,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 59,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Peel en Maas, hebben gemiddeld 59,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Ben je benieuwd hoe bevoorrecht jij zelf eigenlijk bent? Doe dan de 7 vinkjes test.