Kansenmonitor

Gemeente Leudal

Deze gemeente wordt omringd door de de gemeentes Maasgouw, Roermond, Weert, Nederweert, Echt-Susteren en Roerdalen. Leudal bevat postcodegroepen 601X, 603X, 608X en 609X.

Ben je benieuwd naar de verschilen met buurtgemeentes? Ga dan naar de Kansenkaart. Ben je benieuwd naar de verschillen tussen bevolkingsgroepen binnen de gemeente? Kijk dan verder.

Inkomen

Persoonlijk inkomen
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 34.203.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 34.455.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 37.803.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 37.892.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 39.354.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 39.558.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 41.490.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 41.516.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 44.159.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 44.453.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 45.749.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 45.881.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 46.210.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 46.706.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 48.606.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 48.809.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 50.226.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 50.281.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 52.950.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 53.491.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 53.841.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 53.861.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 55.236.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 55.503.
Uurloon
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,10.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,10.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,30.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,30.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,50.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,50.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,80.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,80.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,30.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,40.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld een uurloon van € 18,70.
Werkende dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld een uurloon van € 18,80.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld een uurloon van € 18,80.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld een uurloon van € 18,80.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld een uurloon van € 18,80.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld een uurloon van € 18,90.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,90.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,90.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,50.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,60.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,80.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,90.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een uurloon van € 20,10.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld een uurloon van € 20,10.
Uurloon minder dan €11
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 2,6% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 3,0% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 3,2% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 3,3% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 3,7% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 3,9% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 4,8% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 5,0% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 5,1% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 5,3% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 5,4% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 5,5% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 5,6% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal verdient 5,8% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leudal verdient 6,0% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 6,2% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal verdient 6,6% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leudal verdient 6,9% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal verdient 7,4% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leudal verdient 7,9% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 9,5% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 9,7% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 13,0% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 13,2% minder dan €11 per uur.
Uurloon minder dan €14
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 10,3% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 11,7% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 12,9% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 13,2% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 13,2% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 13,6% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 17,7% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 18,9% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal verdient 19,6% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal verdient 20,6% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leudal verdient 20,8% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 20,9% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 21,3% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal verdient 21,5% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leudal verdient 21,6% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leudal verdient 22,5% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 24,2% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 24,8% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 26,2% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 26,8% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 29,4% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 29,5% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 32,3% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, verdient 32,8% minder dan €14 per uur.
Bijstand
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal ontvangt 0,7% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal ontvangt 0,9% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal ontvangt 0,9% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal ontvangt 0,9% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Werk

Werkt
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, ontvangt 86,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, ontvangt 86,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, ontvangt 88,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal ontvangt 89,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, ontvangt 89,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal ontvangt 89,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal ontvangt 91,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal ontvangt 91,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, ontvangt 91,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, ontvangt 91,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, ontvangt 92,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, ontvangt 92,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, ontvangt 92,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, ontvangt 93,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, ontvangt 93,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal ontvangt 93,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, ontvangt 93,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal ontvangt 93,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, ontvangt 93,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, ontvangt 93,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, ontvangt 94,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, ontvangt 94,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, ontvangt 95,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, ontvangt 95,5% het meeste inkomen uit werk.
Gewerkte uren per week
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, werken gemiddeld 25,7 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, werken gemiddeld 25,9 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leudal werken gemiddeld 27,6 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal werken gemiddeld 27,6 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, werken gemiddeld 27,8 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, werken gemiddeld 27,9 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, werken gemiddeld 28,5 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, werken gemiddeld 28,6 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, werken gemiddeld 30,5 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, werken gemiddeld 30,7 uur per week.
Dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leudal werken gemiddeld 31,9 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal werken gemiddeld 32,0 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, werken gemiddeld 32,2 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, werken gemiddeld 32,3 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, werken gemiddeld 32,7 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, werken gemiddeld 32,7 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, werken gemiddeld 35,2 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, werken gemiddeld 35,4 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leudal werken gemiddeld 36,0 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, werken gemiddeld 36,2 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, werken gemiddeld 36,2 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal werken gemiddeld 36,3 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, werken gemiddeld 36,6 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, werken gemiddeld 36,7 uur per week.
Vast arbeidscontract
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, heeft 24,7% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, heeft 25,7% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, heeft 26,4% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, heeft 27,3% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, heeft 27,3% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, heeft 27,8% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, heeft 28,0% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, heeft 28,0% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal heeft 28,1% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, heeft 28,1% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, heeft 28,2% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal heeft 28,6% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, heeft 28,6% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, heeft 28,9% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, heeft 28,9% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leudal heeft 29,0% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal heeft 29,1% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, heeft 29,3% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, heeft 29,5% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leudal heeft 30,0% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, heeft 30,3% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, heeft 30,5% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leudal heeft 31,0% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, heeft 33,1% een vast contract.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Gezondheid

Zorgkosten
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld € 728 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld € 854 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld € 869 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld € 897 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld € 899 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld € 964 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld € 967 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld € 1.195 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld € 1.216 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld € 1.278 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld € 1.335 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld € 1.362 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld € 1.462 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld € 1.479 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld € 1.564 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld € 1.567 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld € 1.728 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld € 1.765 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld € 1.827 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld € 1.837 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld € 1.925 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld € 1.955 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld € 2.048 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld € 2.162 aan jaarlijkse zorgkosten.
Ziekenhuis
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 31,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 32,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 35,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 37,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal maakte 37,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 37,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 37,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal maakte 37,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 47,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 47,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 48,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 49,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 49,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 49,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal maakte 50,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal maakte 50,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 58,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 58,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 62,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 63,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal maakte 63,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal maakte 64,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 65,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 66,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Geestelijke gezondheidszorg (specialistisch)
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 2,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 2,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal maakte 3,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal maakte 3,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 4,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 4,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal maakte 4,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal maakte 4,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 4,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 4,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 5,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 5,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal maakte 5,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal maakte 5,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 6,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 6,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 7,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, maakte 8,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Medicijnen
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, gebruikte 41,1% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, gebruikte 41,3% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, gebruikte 46,8% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, gebruikte 46,9% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal gebruikte 47,6% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal gebruikte 47,9% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, gebruikte 49,9% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, gebruikte 50,8% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, gebruikte 55,4% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, gebruikte 55,7% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, gebruikte 56,2% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, gebruikte 56,7% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal gebruikte 57,8% medicijnen.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal gebruikte 58,1% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, gebruikte 58,7% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, gebruikte 58,8% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, gebruikte 66,8% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, gebruikte 66,9% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, gebruikte 67,5% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, gebruikte 67,7% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal gebruikte 67,9% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal gebruikte 68,5% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, gebruikte 69,7% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, gebruikte 70,3% medicijnen.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Geboorte

Geboortegewicht
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 8,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 8,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 10,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 10,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 10,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 10,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 11,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 11,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 11,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 11,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 11,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 12,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 12,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 12,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 13,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 13,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 13,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 13,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 13,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 13,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 14,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 14,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 14,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 15,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Vroeggeboorte
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 8,1% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 8,2% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 8,3% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 8,4% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 8,4% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 8,4% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 8,5% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 8,5% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 8,6% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 8,6% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 8,6% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 8,7% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 9,3% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 9,4% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 9,7% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 9,9% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 10,1% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 10,2% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 10,4% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 10,4% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 10,6% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 10,6% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 10,6% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 11,4% kans op vroeggeboorte.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Onderwijsniveau

Volgt vmbo-GL of hoger
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 75,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 75,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 76,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 76,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 77,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 77,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 78,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 80,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 80,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Leudal 80,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 80,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal 81,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Leudal 83,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal 83,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 84,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 84,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Leudal 85,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal 86,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 87,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 87,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 87,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 88,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 88,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 88,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Volgt havo of hoger
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 29,0% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 30,1% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 30,3% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 30,6% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 30,7% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 31,5% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 36,0% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 37,2% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 38,0% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 38,9% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Leudal 39,8% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 40,1% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 40,6% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal 40,7% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Leudal 42,6% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal 43,1% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 45,0% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 45,1% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Leudal 45,5% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal 45,6% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 49,8% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 50,1% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 55,3% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 55,6% kans om havo of hoger te volgen.
Volgt vwo
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 8,2% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 8,2% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 8,4% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 8,5% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 8,8% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 9,2% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 11,1% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 11,3% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 12,3% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 12,3% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 13,2% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Leudal 13,3% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 13,5% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal 14,3% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 14,4% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 14,6% kans om vwo te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Leudal 16,5% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal 17,2% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Leudal 19,7% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal 20,0% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 20,9% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 20,9% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 27,4% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, 27,5% kans om vwo te volgen.
Diploma op hogeschool of universiteit
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 33,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 34,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 34,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 35,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 35,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 36,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 44,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 45,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 46,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 46,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 47,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 48,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 48,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 49,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 49,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 49,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 51,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 51,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 54,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 54,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 61,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 61,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 73,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 73,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Diploma op de universiteit
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 9,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 10,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 10,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 11,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 11,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 12,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 17,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 17,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 17,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 17,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 18,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 18,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 18,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 18,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 20,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 20,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 22,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 23,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 23,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 23,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 26,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 26,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 31,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 31,6% kans op het behalen van een universitair diploma.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Schooladviezen

School adviseert hoger dan eindtoets
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 3,3% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 4,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 4,8% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 6,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 6,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
School adviseert lager dan eindtoets
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 13,9% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 13,9% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 14,3% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 14,5% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 15,3% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 15,8% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 16,1% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 16,2% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 16,5% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 16,6% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 16,8% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 17,6% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 17,8% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 18,1% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 18,3% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 18,8% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 18,8% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 19,1% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 19,4% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 19,6% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 21,6% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 22,6% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
School adviseert vmbo-GL of hoger
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 65,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 66,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 68,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 69,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 70,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 73,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 77,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 77,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 78,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 79,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 80,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 81,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 81,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 81,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 82,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 83,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 83,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 84,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 84,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 85,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 87,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 87,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 90,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 91,1% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
School adviseert havo of hoger
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 23,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 25,5% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 30,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 32,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 35,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 36,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 44,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 45,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 45,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 47,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 48,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 48,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 49,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 49,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 49,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 49,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 49,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 51,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 51,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 53,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 58,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 59,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 69,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 69,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
School adviseert vwo
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 7,8% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 12,9% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 13,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 13,9% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 14,4% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 17,6% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 18,1% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 18,4% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 19,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 19,8% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 20,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 21,9% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 22,6% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 22,6% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 24,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 25,8% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 26,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 27,6% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 28,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Eindtoetsadviezen

Eindtoets adviseert vmbo-GL of hoger
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 64,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 65,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 73,5% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 73,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 78,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 79,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 79,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 80,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 82,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 83,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 83,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 83,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 83,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 84,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 84,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 85,5% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 86,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 86,5% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 86,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 87,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 89,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 89,5% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 92,0% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 92,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Eindtoets adviseert havo of hoger
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 30,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 31,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 37,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 38,8% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 42,2% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 43,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 51,9% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 52,5% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 52,5% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 53,9% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 54,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 54,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 54,2% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 54,2% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 54,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 55,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 55,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 55,5% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 56,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 58,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 65,5% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 65,7% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 74,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 75,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Eindtoets adviseert vwo
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 11,6% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 13,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 16,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 19,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 19,8% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 19,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 21,3% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 21,6% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 22,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 22,7% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 22,7% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 23,0% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 23,6% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 23,7% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 24,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 25,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 27,0% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 28,4% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 28,7% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 33,4% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 34,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Lezen op streefniveau
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 57,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 59,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 67,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 67,7% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 71,7% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 72,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 72,8% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 73,4% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 74,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 74,7% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 75,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 75,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 75,7% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 76,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 76,4% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 76,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 78,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 78,7% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 79,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 79,7% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 83,7% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 84,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 87,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 88,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Rekenen op streefniveau
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 30,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 31,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 33,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 35,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 35,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 38,0% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 51,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 52,0% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 53,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 53,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 54,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 55,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 56,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 56,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 57,0% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 57,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 59,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 59,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 62,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 63,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 63,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 64,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 65,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 66,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Taalverzorging op streefniveau
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 46,4% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 47,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 50,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 50,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 50,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 52,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 54,8% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 55,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 55,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 55,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 58,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 58,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 58,8% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 60,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 61,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 61,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 64,4% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 65,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 69,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 70,4% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 70,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 71,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 78,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 80,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Klasgenoten

Arme ouders
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 14,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 14,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 14,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 14,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 14,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 14,9% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 15,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 15,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 15,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 15,5% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 15,5% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 15,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 15,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 15,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 15,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 15,9% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 15,9% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 16,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 16,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 17,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 17,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 17,7% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 18,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Rijke ouders
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 19,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 21,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 21,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 21,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 21,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 21,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 21,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 21,9% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 22,0% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 22,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 22,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 22,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 22,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 22,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 22,9% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 22,9% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 23,0% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 23,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 23,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 24,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 24,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 24,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 24,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Buitenlandse ouders
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 2,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 2,5% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 2,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 2,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 3,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 3,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 3,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 3,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 3,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 3,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 3,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 3,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 3,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 3,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 3,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 3,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 3,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 3,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 3,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 4,1% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 4,1% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 4,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 5,5% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Eindtoets vmbo-GL of hoger
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 77,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 78,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 78,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 79,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 79,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 80,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 80,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 80,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 80,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 81,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 81,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 81,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 81,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 81,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 81,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 81,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 81,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 82,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 82,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 82,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 83,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 83,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 83,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Eindtoets havo of hoger
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 47,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 49,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 49,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 50,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 52,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 52,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 52,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 52,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 52,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 52,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 52,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 52,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 52,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 52,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 52,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 53,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 54,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 54,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 54,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 54,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 54,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 54,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 55,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Eindtoets vwo
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 18,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 20,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 20,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 21,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 22,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 22,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 22,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 22,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 22,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 22,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 22,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 22,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 22,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 22,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 23,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 23,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 23,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 24,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 24,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 25,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 25,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 25,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 26,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Eindtoets lezen
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 71,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 71,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 72,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 72,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 72,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 72,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 72,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 72,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 72,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 72,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 73,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 73,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 73,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 73,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 73,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 73,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 73,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leudal hebben gemiddeld 74,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 74,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 74,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 75,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 76,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leudal, hebben gemiddeld 77,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Ben je benieuwd hoe bevoorrecht jij zelf eigenlijk bent? Doe dan de 7 vinkjes test.