Kansenmonitor

Gemeente Leiden

Deze gemeente wordt omringd door de de gemeentes Voorschoten, Oegstgeest, Zoeterwoude, Leiderdorp, Teylingen, Katwijk en Kaag en Braassem. Leiden bevat postcodegroepen 231X, 232X en 233X.

Ben je benieuwd naar de verschilen met buurtgemeentes? Ga dan naar de Kansenkaart. Ben je benieuwd naar de verschillen tussen bevolkingsgroepen binnen de gemeente? Kijk dan verder.

Inkomen

Persoonlijk inkomen
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 24.404.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 27.112.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 28.753.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 30.184.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 30.731.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 31.078.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 31.945.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 33.278.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 34.079.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 34.346.
Vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 34.392.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 34.780.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 35.880.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 36.363.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 36.554.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 36.758.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 37.763.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 38.049.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 38.179.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 38.532.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 38.538.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 39.139.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 39.637.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 39.744.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 39.833.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 40.418.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 40.491.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 40.570.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 41.147.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 41.814.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 42.399.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 42.809.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 43.511.
Mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 43.728.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 43.730.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 44.058.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 44.407.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 45.086.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 45.660.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 47.746.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 48.160.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 48.831.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 51.125.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 54.488.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 55.286.
Uurloon
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 14,80.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 15,20.
Werkende dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 15,30.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 15,60.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een uurloon van € 15,70.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een uurloon van € 15,80.
Werkende dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een uurloon van € 15,90.
Werkende dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,00.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een uurloon van € 16,10.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,20.
Werkende dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een uurloon van € 16,30.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,40.
Werkende dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,60.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,70.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,70.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een uurloon van € 16,70.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,90.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,90.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een uurloon van € 16,90.
Werkende dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een uurloon van € 17,00.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,00.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,00.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,10.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,10.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een uurloon van € 17,20.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,20.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een uurloon van € 17,20.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,30.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,30.
Werkende dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,40.
Werkende dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een uurloon van € 17,40.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een uurloon van € 17,60.
Werkende dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,90.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een uurloon van € 18,10.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een uurloon van € 18,20.
Werkende dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een uurloon van € 18,50.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een uurloon van € 18,70.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een uurloon van € 18,90.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,30.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,30.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,30.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld een uurloon van € 19,30.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,40.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,40.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,50.
Uurloon minder dan €11
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 5,8% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 6,0% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 6,5% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 6,5% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 6,9% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 7,1% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 8,3% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 8,8% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 8,9% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 9,2% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 9,9% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 9,9% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 9,9% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 10,5% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 10,9% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 11,0% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 11,2% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 11,3% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 11,6% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 11,8% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 11,9% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 12,3% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 12,6% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 12,6% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 12,8% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 13,0% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 13,1% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 13,3% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 13,5% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 14,4% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 14,6% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 14,8% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 14,8% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 15,1% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 15,6% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 17,4% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 19,2% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 19,7% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 24,4% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 26,3% minder dan €11 per uur.
Uurloon minder dan €14
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 18,9% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 19,1% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 20,5% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 20,9% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 21,7% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 22,5% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 24,3% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 26,4% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 27,1% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 27,5% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 27,9% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 28,4% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 28,5% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 28,7% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 29,7% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 31,0% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 32,5% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 32,5% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 32,6% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 33,3% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 34,6% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 36,1% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 36,3% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 36,9% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 37,1% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 37,4% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 39,0% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 39,1% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 40,0% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 40,6% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 40,9% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 41,1% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 42,6% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 43,4% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 43,6% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 43,8% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 44,6% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 45,5% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden verdient 45,9% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, verdient 46,7% minder dan €14 per uur.
Bijstand
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 1,0% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 1,7% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 2,0% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 2,0% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 2,3% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 2,5% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 2,5% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 2,6% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 2,7% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 2,9% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 3,1% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 3,3% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 4,0% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 4,2% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 4,3% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 5,2% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 5,4% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 5,8% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 7,1% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 10,5% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 13,4% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Werk

Werkt
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 56,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 57,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 61,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 66,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 67,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 70,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 70,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 71,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 72,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 75,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 76,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 77,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 77,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 78,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 78,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 79,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 79,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 80,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 81,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 81,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 82,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 83,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 83,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 83,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 83,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 84,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 84,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 84,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 85,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 85,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 86,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 86,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 86,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 86,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 87,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 88,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 88,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 88,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 88,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden ontvangt 89,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 89,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 89,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 90,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 90,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, ontvangt 91,7% het meeste inkomen uit werk.
Gewerkte uren per week
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden werken gemiddeld 22,1 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 22,8 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 22,9 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden werken gemiddeld 24,2 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 24,8 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 25,0 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 25,1 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 26,2 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 26,3 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leiden werken gemiddeld 26,5 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden werken gemiddeld 26,5 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden werken gemiddeld 26,6 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden werken gemiddeld 26,7 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 26,9 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 26,9 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden werken gemiddeld 26,9 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 27,1 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 27,2 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden werken gemiddeld 27,8 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 27,9 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden werken gemiddeld 28,4 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 28,8 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 28,9 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden werken gemiddeld 28,9 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 29,1 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 29,3 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 29,6 uur per week.
Dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leiden werken gemiddeld 29,7 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 30,0 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden werken gemiddeld 30,0 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 30,1 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden werken gemiddeld 30,2 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden werken gemiddeld 30,2 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden werken gemiddeld 30,5 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden werken gemiddeld 30,8 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 30,9 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 31,4 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 32,7 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 33,1 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 33,2 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leiden werken gemiddeld 33,3 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 34,1 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden werken gemiddeld 34,1 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 34,7 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, werken gemiddeld 35,4 uur per week.
Vast arbeidscontract
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 28,8% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 29,3% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 30,3% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 30,8% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 30,8% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 31,2% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 31,5% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 31,6% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 32,5% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 32,5% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 32,9% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden heeft 33,0% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 33,3% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 33,3% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden heeft 33,4% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 33,6% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden heeft 33,8% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 34,1% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 34,4% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leiden heeft 34,5% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden heeft 34,6% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leiden heeft 35,2% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Leiden heeft 35,9% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 36,8% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 37,4% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 37,8% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 37,8% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden heeft 38,2% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 39,6% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden heeft 40,6% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 40,7% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 40,7% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden heeft 40,8% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 41,4% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden heeft 41,8% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden heeft 42,3% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden heeft 43,2% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 44,7% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden heeft 47,1% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden heeft 47,6% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 47,6% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden heeft 47,9% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden heeft 48,1% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, heeft 48,6% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden heeft 52,3% een vast contract.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Gezondheid

Zorgkosten
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld € 797 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld € 841 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld € 1.002 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld € 1.277 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld € 1.295 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld € 1.312 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld € 1.337 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld € 1.357 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld € 1.381 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld € 1.464 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld € 1.477 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld € 1.511 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld € 1.700 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld € 1.707 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld € 1.738 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld € 1.747 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld € 1.807 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld € 1.828 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld € 1.894 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld € 1.899 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld € 1.934 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld € 1.942 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld € 1.949 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld € 1.985 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld € 2.070 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld € 2.111 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld € 2.215 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld € 2.226 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld € 2.236 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld € 2.237 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld € 2.288 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld € 2.318 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld € 2.363 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld € 2.396 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld € 2.438 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld € 2.697 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld € 3.305 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld € 3.313 aan jaarlijkse zorgkosten.
Ziekenhuis
Onder mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 34,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 37,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 38,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 38,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 38,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 38,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 38,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 38,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 39,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 39,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 39,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 42,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 48,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 48,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 50,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 51,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 51,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 51,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 52,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 53,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 53,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 53,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 54,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 54,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 55,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 57,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 58,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 59,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 59,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 61,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 63,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 65,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 65,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 66,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 66,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 66,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 66,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 67,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 67,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 68,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 69,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 76,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 77,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 82,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 87,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Geestelijke gezondheidszorg (specialistisch)
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 3,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 4,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 4,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 5,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 5,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 5,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 5,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 5,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 5,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 5,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 5,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 5,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 5,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 6,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 6,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 6,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 6,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 6,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 6,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 6,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 6,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 7,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 7,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 7,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 7,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, maakte 8,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 8,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 9,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 10,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden maakte 12,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Medicijnen
Onder mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden gebruikte 40,4% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 46,4% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 48,1% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden gebruikte 48,8% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 49,1% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden gebruikte 49,9% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 50,5% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 50,9% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden gebruikte 51,8% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 52,1% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 53,4% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden gebruikte 53,8% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden gebruikte 55,0% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 57,7% medicijnen.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 58,3% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 58,4% medicijnen.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden gebruikte 60,4% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden gebruikte 60,6% medicijnen.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden gebruikte 61,7% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 62,1% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 62,4% medicijnen.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden gebruikte 63,9% medicijnen.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 64,4% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 64,8% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 65,1% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 65,4% medicijnen.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 66,2% medicijnen.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 67,1% medicijnen.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden gebruikte 67,2% medicijnen.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden gebruikte 67,4% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 68,0% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 68,3% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden gebruikte 71,7% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden gebruikte 72,7% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 73,2% medicijnen.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 73,4% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 73,5% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden gebruikte 74,2% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 75,9% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden gebruikte 76,3% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 76,4% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden gebruikte 78,7% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden gebruikte 80,6% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 83,7% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, gebruikte 84,2% medicijnen.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Geboorte

Geboortegewicht
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 9,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 10,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 10,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 10,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 10,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 10,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 10,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 10,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 10,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 10,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 10,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 10,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 11,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 11,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 11,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 11,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 11,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 11,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 11,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 12,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 12,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 12,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 13,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 13,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 13,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 13,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 13,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 13,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 13,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 13,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 14,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 14,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 14,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 14,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 14,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 18,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 18,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 20,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 22,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 24,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Vroeggeboorte
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 5,0% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 5,1% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 5,6% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 6,2% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 6,2% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 6,7% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 6,7% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 6,7% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 6,8% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 7,1% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 7,1% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 7,4% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 7,4% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 7,4% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 7,5% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 7,5% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 7,6% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 7,7% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 7,9% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 8,0% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 8,0% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 8,1% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 8,1% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 8,3% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 8,3% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 8,9% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 9,2% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 9,4% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 9,9% kans op vroeggeboorte.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Onderwijsniveau

Volgt vmbo-GL of hoger
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 70,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 73,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 75,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 76,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 77,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 78,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 79,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 80,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 80,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 80,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 80,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 80,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 81,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 81,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 81,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 82,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 82,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 83,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 83,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 83,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 84,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 84,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Leiden 86,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 86,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 86,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 87,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Leiden 87,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 88,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Leiden 89,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 89,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 89,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 90,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 91,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 92,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 94,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 94,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 94,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 94,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 95,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 96,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 96,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 98,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Volgt havo of hoger
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 26,0% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 29,1% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 31,1% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 32,5% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 33,5% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 35,2% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 35,8% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 36,0% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 36,5% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 37,6% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 37,8% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 38,0% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 38,4% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 39,1% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 39,6% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 40,6% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 40,8% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 41,1% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 41,5% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 43,1% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 45,1% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 48,2% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 48,4% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 48,5% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 49,2% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 50,0% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 50,2% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Leiden 55,2% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 55,4% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 55,4% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Leiden 57,8% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 58,5% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Leiden 60,5% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 61,2% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 64,1% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 66,5% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 69,4% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 70,9% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 72,8% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 76,0% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 76,7% kans om havo of hoger te volgen.
Volgt vwo
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 8,3% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 10,2% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 12,7% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 12,9% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 13,8% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 14,8% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 14,8% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 15,5% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 15,7% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 15,7% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 16,2% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 16,4% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 16,6% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 16,8% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 18,4% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 18,5% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 19,6% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 20,6% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 21,3% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 25,9% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 26,4% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Leiden 30,1% kans om vwo te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Leiden 32,3% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 33,7% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Leiden 34,7% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 35,8% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 38,0% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden 38,1% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 38,9% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 40,6% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 41,9% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 43,6% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, 45,3% kans om vwo te volgen.
Diploma op hogeschool of universiteit
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 15,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 21,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 22,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 25,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 26,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 26,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 27,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 28,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 28,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 29,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 29,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 30,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 31,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 31,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 32,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 33,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 34,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 34,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 35,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 35,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 36,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 36,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 37,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 39,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 39,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 40,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 41,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 42,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 44,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 44,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 44,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 46,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 47,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 48,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 51,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 52,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 52,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 53,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 55,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 55,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 56,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 59,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 60,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Diploma op de universiteit
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 8,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 9,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 9,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 10,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 10,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 10,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 10,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 11,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 11,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 12,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 12,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 12,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 13,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 13,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 13,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 14,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 14,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 16,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 17,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 19,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 21,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 22,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 22,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 22,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 23,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 23,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 23,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 23,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 24,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 24,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 25,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 26,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 27,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 28,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 29,1% kans op het behalen van een universitair diploma.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Schooladviezen

School adviseert hoger dan eindtoets
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 8,9% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 9,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 10,2% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 11,8% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 12,4% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 12,4% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 12,8% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 12,9% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 13,0% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 13,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 13,4% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 13,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 13,6% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 14,2% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 14,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 15,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 15,2% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 15,6% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 15,6% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 16,2% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 18,0% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 18,2% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 18,7% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 19,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 19,3% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 20,0% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 20,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
School adviseert lager dan eindtoets
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 2,5% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 3,2% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 3,6% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 4,0% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 4,0% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 4,2% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 4,5% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 5,7% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 6,2% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 6,9% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 6,9% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 8,1% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
School adviseert vmbo-GL of hoger
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 63,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 64,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 66,1% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 67,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 68,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 68,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 68,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 70,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 70,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 72,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 73,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 73,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 75,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 76,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 76,9% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 77,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 77,9% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 79,9% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 82,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 83,9% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 84,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 84,9% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 86,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 86,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 87,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 89,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 92,1% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 92,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 92,9% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 93,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 93,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 94,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
School adviseert havo of hoger
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 29,9% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 32,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 33,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 35,9% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 37,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 37,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 37,9% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 39,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 42,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 43,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 43,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 44,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 46,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 47,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 47,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 47,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 48,9% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 51,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 52,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 59,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 59,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 60,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 62,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 64,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 65,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 65,5% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 68,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 70,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 70,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 70,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 71,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 71,5% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
School adviseert vwo
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 10,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 11,8% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 14,9% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 16,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 16,8% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 17,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 17,9% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 18,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 18,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 19,1% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 19,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 22,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 22,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 22,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 27,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 28,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 29,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 30,9% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 31,4% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 31,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 33,9% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 34,4% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 35,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 36,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 38,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 39,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 41,4% kans op een definitief schooladvies voor vwo.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Eindtoetsadviezen

Eindtoets adviseert vmbo-GL of hoger
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 51,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 54,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 57,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 59,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 61,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 63,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 64,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 65,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 66,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 66,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 67,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 67,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 68,0% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 68,5% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 68,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 70,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 71,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 73,0% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 74,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 76,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 79,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 79,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 79,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 81,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 81,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 81,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 83,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 84,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 85,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 86,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 88,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 88,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Eindtoets adviseert havo of hoger
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 25,7% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 26,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 27,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 28,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 37,2% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 38,2% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 39,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 39,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 40,9% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 41,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 41,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 41,2% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 41,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 42,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 44,2% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 44,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 47,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 48,7% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 53,9% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 55,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 56,2% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 58,8% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 59,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 59,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 61,7% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 63,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 63,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 63,8% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 64,2% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 65,9% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Eindtoets adviseert vwo
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 7,7% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 12,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 12,8% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 12,8% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 13,6% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 13,8% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 15,0% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 15,8% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 16,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 16,4% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 18,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 19,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 19,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 22,3% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 22,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 23,1% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 25,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 26,3% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 28,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 28,4% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 28,8% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 29,3% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 32,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 33,8% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 33,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Lezen op streefniveau
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 44,4% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 45,4% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 46,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 46,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 48,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 49,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 53,8% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 58,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 59,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 61,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 63,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 63,7% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 67,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 68,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 69,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 69,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 69,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 69,4% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 69,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 71,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 72,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 74,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 75,4% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 75,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 76,7% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 78,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 78,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 80,8% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 81,4% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 81,7% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 83,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 86,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Rekenen op streefniveau
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 14,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 18,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 21,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 29,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 29,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 32,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 35,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 36,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 36,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 38,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 38,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 41,0% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 42,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 44,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 45,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 46,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 46,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 48,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 49,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 51,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 52,0% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 53,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 55,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 56,0% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 56,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 59,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 60,0% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 60,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 65,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 65,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Taalverzorging op streefniveau
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 35,4% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 38,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 40,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 42,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 42,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 46,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 48,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 48,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 48,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 48,8% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 49,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 50,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 50,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 50,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 50,8% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 51,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 51,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 52,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 53,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 58,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 60,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 60,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 61,4% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 63,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 63,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 64,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 64,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 65,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 66,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 68,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 72,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 73,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Klasgenoten

Arme ouders
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 16,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 16,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 18,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 18,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 18,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 18,5% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 18,9% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 19,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 19,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 19,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 22,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 23,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 23,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 24,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 24,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 24,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 25,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 25,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 27,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 27,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 28,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 32,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 34,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 36,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 45,9% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 46,5% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 49,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 51,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 57,5% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Rijke ouders
Leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 14,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 17,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 19,0% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 20,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 21,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 24,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 26,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 27,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 28,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 29,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 29,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 32,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 32,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 33,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 34,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 36,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 36,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 37,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 38,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 38,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 40,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 40,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 41,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 42,0% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 42,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 42,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 42,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 45,0% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 45,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Buitenlandse ouders
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 12,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 13,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 13,2% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 13,2% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 13,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 13,5% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 13,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 13,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 13,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 14,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 15,2% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 15,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 16,5% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 16,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 16,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 17,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 17,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 18,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 19,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 20,1% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 21,2% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 25,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 27,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 28,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 42,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 45,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 49,2% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 52,5% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 53,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Eindtoets vmbo-GL of hoger
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 59,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 65,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 66,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 66,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 67,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 72,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 72,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 72,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 73,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 76,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 77,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 78,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 78,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 78,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 78,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 78,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 78,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 78,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 78,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 79,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 80,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 80,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 80,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 80,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 80,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 81,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 81,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 81,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 82,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Eindtoets havo of hoger
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 35,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 38,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 39,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 41,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 41,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 49,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 49,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 49,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 51,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 52,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 53,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 53,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 53,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 54,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 54,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 55,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 55,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 55,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 55,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 56,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 57,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 57,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 58,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 58,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 58,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 58,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 59,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 59,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 59,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Eindtoets vwo
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 12,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 15,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 16,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 17,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 18,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 21,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 21,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 22,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 22,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 22,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 22,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 24,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 24,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 24,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 25,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 26,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 26,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 26,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 26,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 27,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 27,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 27,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 27,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 27,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 27,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 28,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 28,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 29,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 29,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Eindtoets lezen
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 52,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 56,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 56,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 56,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 59,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 66,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 67,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 68,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 72,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 73,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 73,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 73,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 73,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 74,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 74,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 74,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 74,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 74,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 75,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 75,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 77,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 77,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 77,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 77,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 77,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 78,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 78,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 78,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 79,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Eindtoets rekenen
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 32,3% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 35,0% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 36,4% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 37,9% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 38,6% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 44,1% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 45,3% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 46,4% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 48,7% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 49,3% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 49,5% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 49,6% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 49,8% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 50,0% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 50,4% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 50,5% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 51,3% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 51,8% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 52,1% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 52,4% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 54,0% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 54,0% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 54,2% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 54,4% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden hebben gemiddeld 54,4% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 54,6% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 55,3% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 55,4% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, hebben gemiddeld 55,4% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Klassengrootte
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, zitten met gemiddeld 20,4 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden zitten met gemiddeld 20,8 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden zitten met gemiddeld 21,3 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden zitten met gemiddeld 22,0 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden zitten met gemiddeld 22,7 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, zitten met gemiddeld 23,4 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, zitten met gemiddeld 23,5 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, zitten met gemiddeld 23,7 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden zitten met gemiddeld 24,6 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, zitten met gemiddeld 24,6 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, zitten met gemiddeld 24,7 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden zitten met gemiddeld 24,8 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Leiden zitten met gemiddeld 24,9 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, zitten met gemiddeld 25,1 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, zitten met gemiddeld 25,1 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, zitten met gemiddeld 25,2 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, zitten met gemiddeld 25,3 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, zitten met gemiddeld 25,3 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, zitten met gemiddeld 25,3 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden zitten met gemiddeld 25,4 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden zitten met gemiddeld 25,4 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, zitten met gemiddeld 25,5 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, zitten met gemiddeld 25,5 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Leiden zitten met gemiddeld 25,5 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, zitten met gemiddeld 25,5 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, zitten met gemiddeld 25,8 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, zitten met gemiddeld 26,0 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, zitten met gemiddeld 26,2 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Leiden, zitten met gemiddeld 27,0 andere kinderen in de klas.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Ben je benieuwd hoe bevoorrecht jij zelf eigenlijk bent? Doe dan de 7 vinkjes test.