Kansenmonitor

Gemeente Goeree-Overflakkee

Deze gemeente wordt omringd door de de gemeentes Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland, Goes, Tholen, Kapelle, Middelburg, Rotterdam en Hellevoetsluis. Goeree-Overflakkee bevat postcodegroepen 324X en 325X.

Ben je benieuwd naar de verschilen met buurtgemeentes? Ga dan naar de Kansenkaart. Ben je benieuwd naar de verschillen tussen bevolkingsgroepen binnen de gemeente? Kijk dan verder.

Inkomen

Persoonlijk inkomen
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 28.192.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 28.437.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 29.419.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 29.438.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 32.080.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 32.169.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 32.666.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 33.003.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 43.201.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 43.371.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 45.662.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 45.678.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 46.375.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 46.421.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 49.222.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 49.285.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 57.473.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 57.894.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 59.858.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 60.075.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 60.119.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 60.456.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 64.380.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 64.594.
Uurloon
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,40.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,40.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,40.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,50.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld een uurloon van € 18,00.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld een uurloon van € 18,00.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,00.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,10.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,30.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,40.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,00.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,00.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,20.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,20.
Werkende dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld een uurloon van € 19,30.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld een uurloon van € 19,30.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,70.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,70.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een uurloon van € 20,30.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een uurloon van € 20,40.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld een uurloon van € 20,50.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld een uurloon van € 20,50.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een uurloon van € 21,20.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een uurloon van € 21,30.
Uurloon minder dan €11
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 3,1% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 3,1% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 3,3% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 3,4% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee verdient 4,4% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee verdient 4,5% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 4,9% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 5,2% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 6,2% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 6,4% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 6,4% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 6,5% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee verdient 6,8% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee verdient 7,0% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 7,5% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 7,7% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee verdient 9,2% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 9,3% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee verdient 9,6% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 9,6% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 10,1% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 10,2% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 10,3% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 10,4% minder dan €11 per uur.
Uurloon minder dan €14
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 11,3% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 12,0% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee verdient 13,9% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 14,4% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee verdient 14,5% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 14,9% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 15,1% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 15,3% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 18,3% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 18,6% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee verdient 20,4% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee verdient 21,0% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 21,6% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 21,7% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 22,9% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 23,8% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 26,0% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 26,3% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee verdient 27,2% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee verdient 27,8% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 28,8% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 28,8% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 31,6% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, verdient 32,6% minder dan €14 per uur.
Bijstand
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee ontvangt 0,7% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee ontvangt 0,8% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee ontvangt 0,8% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee ontvangt 0,9% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee ontvangt 0,9% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee ontvangt 0,9% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Werk

Werkt
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangt 82,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangt 83,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangt 85,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangt 85,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee ontvangt 87,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee ontvangt 87,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangt 89,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangt 89,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangt 89,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangt 89,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangt 90,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangt 90,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee ontvangt 90,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee ontvangt 90,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangt 92,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangt 92,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangt 93,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee ontvangt 93,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangt 93,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee ontvangt 94,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangt 94,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangt 94,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangt 95,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangt 96,2% het meeste inkomen uit werk.
Gewerkte uren per week
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, werken gemiddeld 22,5 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, werken gemiddeld 22,6 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, werken gemiddeld 23,1 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, werken gemiddeld 23,2 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee werken gemiddeld 23,8 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee werken gemiddeld 24,0 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, werken gemiddeld 24,0 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, werken gemiddeld 24,3 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, werken gemiddeld 30,3 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, werken gemiddeld 30,3 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee werken gemiddeld 30,8 uur per week.
Dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee werken gemiddeld 30,9 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, werken gemiddeld 31,0 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, werken gemiddeld 31,1 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, werken gemiddeld 31,1 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, werken gemiddeld 31,1 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, werken gemiddeld 37,1 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, werken gemiddeld 37,2 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, werken gemiddeld 37,3 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, werken gemiddeld 37,3 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee werken gemiddeld 37,4 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee werken gemiddeld 37,5 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, werken gemiddeld 38,1 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, werken gemiddeld 38,2 uur per week.
Vast arbeidscontract
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 17,7% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 17,8% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 19,5% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 19,9% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 20,4% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 20,6% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 20,8% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 21,6% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 22,1% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 22,4% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 22,7% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 22,8% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 23,0% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 23,1% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 23,8% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 23,9% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 24,2% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 24,3% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 24,3% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 24,6% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 24,9% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 25,0% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 25,0% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 25,4% een vast contract.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Vermogen

Vermogen
Mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen van € 74.328.
Mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen van € 77.096.
Mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen van € 79.567.
Mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen van € 79.911.
35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen van € 85.078.
35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen van € 86.823.
Mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen van € 90.416.
Vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen van € 90.872.
Vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen van € 93.821.
Mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen van € 96.790.
35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen van € 97.735.
Mannelijke 35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld een vermogen van € 97.921.
35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen van € 99.463.
Mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld een vermogen van € 102.556.
35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld een vermogen van € 110.414.
35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld een vermogen van € 113.561.
35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen van € 117.147.
Vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen van € 121.583.
Vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen van € 121.982.
Vrouwelijke 35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld een vermogen van € 122.591.
Vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld een vermogen van € 124.171.
35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen van € 125.423.
Vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen van € 145.186.
Vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen van € 154.925.
Vermogen zonder woning en hypotheekschuld
Mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 47.176.
Mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 49.331.
Mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 50.879.
Mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 51.163.
35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 51.652.
Vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 51.928.
35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 52.570.
Vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 53.889.
Mannelijke 35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 69.061.
35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 70.159.
35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 72.372.
Mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 72.596.
Mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 73.611.
35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 78.940.
Mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 78.971.
35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 81.883.
Vrouwelijke 35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 88.569.
35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 90.135.
Vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 90.836.
Vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 94.073.
Vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 95.970.
35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 96.756.
Vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 107.928.
Vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld een vermogen zonder eigen woning en hypotheekschuld van € 115.350.
Koopwoning
Onder mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, woont gemiddeld 16.805% in een koopwoning.
Onder mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, woont gemiddeld 17.819% in een koopwoning.
Onder vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, woont gemiddeld 26.012% in een koopwoning.
Onder 35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, woont gemiddeld 27.012% in een koopwoning.
Onder 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, woont gemiddeld 27.090% in een koopwoning.
Onder mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, woont gemiddeld 27.152% in een koopwoning.
Onder vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, woont gemiddeld 27.510% in een koopwoning.
Onder 35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, woont gemiddeld 27.576% in een koopwoning.
Onder mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, woont gemiddeld 27.765% in een koopwoning.
Onder mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, woont gemiddeld 28.403% in een koopwoning.
Onder 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, woont gemiddeld 28.667% in een koopwoning.
Onder mannelijke 35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee woont gemiddeld 28.860% in een koopwoning.
Onder mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, woont gemiddeld 29.032% in een koopwoning.
Onder mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee woont gemiddeld 29.960% in een koopwoning.
Onder 35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee woont gemiddeld 31.474% in een koopwoning.
Onder 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee woont gemiddeld 31.678% in een koopwoning.
Onder vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee woont gemiddeld 33.335% in een koopwoning.
Onder 35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, woont gemiddeld 33.425% in een koopwoning.
Onder vrouwelijke 35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee woont gemiddeld 34.021% in een koopwoning.
Onder 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, woont gemiddeld 34.253% in een koopwoning.
Onder vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, woont gemiddeld 37.258% in een koopwoning.
Onder vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, woont gemiddeld 38.945% in een koopwoning.
Onder vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, woont gemiddeld 39.574% in een koopwoning.
Onder vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, woont gemiddeld 39.932% in een koopwoning.
Schenking ouders
Onder mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 3,1% een schenking ontvangen.
Onder mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 3,3% een schenking ontvangen.
Onder vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 3,4% een schenking ontvangen.
Onder mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 3,6% een schenking ontvangen.
Onder mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 3,6% een schenking ontvangen.
Onder vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 3,6% een schenking ontvangen.
Onder 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 4,0% een schenking ontvangen.
Onder 35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 4,1% een schenking ontvangen.
Onder 35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 4,2% een schenking ontvangen.
Onder 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 4,2% een schenking ontvangen.
Onder 35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 4,3% een schenking ontvangen.
Onder vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 4,4% een schenking ontvangen.
Onder 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 4,4% een schenking ontvangen.
Onder vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 4,8% een schenking ontvangen.
Onder vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 5,1% een schenking ontvangen.
Onder mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 5,2% een schenking ontvangen.
Onder mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 5,2% een schenking ontvangen.
Onder mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 5,3% een schenking ontvangen.
Onder vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 5,3% een schenking ontvangen.
Onder 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 5,4% een schenking ontvangen.
Onder 35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 5,5% een schenking ontvangen.
Onder mannelijke 35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 5,5% een schenking ontvangen.
Onder vrouwelijke 35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 5,5% een schenking ontvangen.
Onder vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 5,6% een schenking ontvangen.
Waarde schenking ouders
Vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 1.283.
Vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 1.360.
Mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 1.406.
Mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 1.442.
35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 1.511.
35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 1.520.
Vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 1.577.
Mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 1.601.
Vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 1.627.
Mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 1.647.
35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 1.818.
35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 1.898.
Vrouwelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 2.126.
Vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 2.221.
35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 2.848.
35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 2.859.
Mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 4.107.
Mannelijke 35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 4.432.
Mannelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 4.457.
Mannelijke 35-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 4.592.
35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 5.393.
35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 5.427.
Vrouwelijke 35-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 6.396.
Vrouwelijke 35-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee ontvangen schenkingen van hun ouders met gemiddeld een waarde van € 6.632.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Wonen

Woonoppervlak groep 8
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 31,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 31,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 31,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 32,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 32,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 32,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 33,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 33,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 33,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 34,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 34,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 34,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 35,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 35,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 35,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 35,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 35,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 35,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 36,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 36,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 37,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 37,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 38,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 39,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Woonoppervlak 16-jarigen
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 34,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 35,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 35,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 36,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 36,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 36,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 36,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 36,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 36,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 37,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 37,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 37,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 37,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 37,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 38,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 38,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 38,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 38,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 39,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 39,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 40,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 41,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 44,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 45,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Woonoppervlak dertigers
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 40,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 41,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 42,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 43,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 43,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 43,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 44,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 44,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 44,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 45,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 46,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 46,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 46,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 47,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 47,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 47,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 48,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 48,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 49,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 49,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 49,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 49,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 50,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 50,0 m² woonoppervlak per lid van het huishouden.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Gezondheid

Ziekenhuis
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 34,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 35,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 35,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 35,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee maakte 36,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee maakte 37,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 39,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 40,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 49,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 49,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee maakte 50,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee maakte 50,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 50,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 50,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 51,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 51,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 63,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 63,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 64,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 64,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee maakte 64,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee maakte 64,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 68,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 69,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Geestelijke gezondheidszorg (basis)
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 3,4% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 3,8% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 4,0% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 4,2% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee maakte 4,5% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee maakte 4,7% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 4,7% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 4,7% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 5,0% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 5,2% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 5,3% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 5,3% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 5,6% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 5,6% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 6,1% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee maakte 6,2% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee maakte 6,3% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 6,3% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 6,5% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 6,8% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee maakte 7,9% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee maakte 8,0% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 8,6% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 9,2% gebruik van basis-geestelijke gezondheidszorg.
Geestelijke gezondheidszorg (specialistisch)
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 2,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee maakte 2,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee maakte 2,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 3,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 3,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 3,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 3,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 3,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 3,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee maakte 3,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 3,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 3,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee maakte 3,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 3,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 3,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee maakte 4,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 4,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee maakte 4,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 4,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 4,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, maakte 5,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Medicijnen
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, gebruikte 47,7% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, gebruikte 48,6% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, gebruikte 51,0% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee gebruikte 51,2% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, gebruikte 51,5% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee gebruikte 51,8% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, gebruikte 55,5% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, gebruikte 55,8% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, gebruikte 58,2% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, gebruikte 58,6% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee gebruikte 60,4% medicijnen.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee gebruikte 60,6% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, gebruikte 61,7% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, gebruikte 61,9% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, gebruikte 62,3% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, gebruikte 62,6% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, gebruikte 69,4% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, gebruikte 69,5% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, gebruikte 69,5% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, gebruikte 69,6% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee gebruikte 69,7% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee gebruikte 69,9% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, gebruikte 73,7% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, gebruikte 73,8% medicijnen.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Zorgkosten

Zorgkosten van groep-8-leerlingen
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 562 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 582 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 594 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 605 aan jaarlijkse zorgkosten.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 607 aan jaarlijkse zorgkosten.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 620 aan jaarlijkse zorgkosten.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 637 aan jaarlijkse zorgkosten.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 643 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 671 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 673 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 676 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 679 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 681 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 686 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld € 710 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld € 759 aan jaarlijkse zorgkosten.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 760 aan jaarlijkse zorgkosten.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 819 aan jaarlijkse zorgkosten.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld € 825 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 837 aan jaarlijkse zorgkosten.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld € 923 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld € 944 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 969 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld € 1.092 aan jaarlijkse zorgkosten.
Zorgkosten van 16-jarigen
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 621 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 660 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 671 aan jaarlijkse zorgkosten.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 697 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 697 aan jaarlijkse zorgkosten.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 725 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 725 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 755 aan jaarlijkse zorgkosten.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 789 aan jaarlijkse zorgkosten.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 794 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 795 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld € 814 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 822 aan jaarlijkse zorgkosten.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld € 836 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld € 844 aan jaarlijkse zorgkosten.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld € 845 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld € 845 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld € 860 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 943 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 1.012 aan jaarlijkse zorgkosten.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 1.040 aan jaarlijkse zorgkosten.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 1.053 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 1.245 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 1.252 aan jaarlijkse zorgkosten.
Zorgkosten van dertigers
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 723 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 731 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 749 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 753 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 825 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld € 849 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld € 935 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 1.095 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 1.412 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 1.500 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 1.519 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 1.521 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld € 1.621 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld € 1.650 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 1.849 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 1.887 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 1.994 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 2.072 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 2.282 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 2.333 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld € 2.394 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld € 2.424 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 2.996 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld € 3.048 aan jaarlijkse zorgkosten.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Geboorte

Geboortegewicht
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 6,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 7,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 8,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 8,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 8,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 8,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 8,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 8,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 9,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 9,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 9,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 9,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 9,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 9,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 9,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 10,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 10,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 10,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 10,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 10,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 11,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 11,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 12,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 12,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Vroeggeboorte
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 4,1% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 4,3% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 4,6% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 4,8% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 4,8% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 4,9% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 5,0% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 5,0% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 5,1% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 5,1% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 5,1% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 5,1% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 5,1% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 5,2% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 5,2% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 5,2% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 5,3% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 5,3% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 5,4% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 5,4% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 5,6% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 5,6% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 5,7% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 5,7% kans op vroeggeboorte.
Perinatale sterfte
Onder mannelijke geboorten, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,2% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,2% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder geboorten, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,2% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee overlijdt 0,3% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder geboorten, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,3% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,3% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,3% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder geboorten die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder geboorten met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,5% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder geboorten, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,6% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,6% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,6% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,8% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,8% tijdens de zwangerschap of binnen 7 dagen na de geboorte.
Neonatale sterfte
Onder mannelijke geboorten, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,2% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,2% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder geboorten, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,2% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee overlijdt 0,3% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder geboorten, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,3% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,3% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,3% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder geboorten die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder geboorten met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,5% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder geboorten, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,6% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,6% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,6% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,8% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,8% tijdens de zwangerschap of binnen 28 dagen na de geboorte.
Zuigelingensterfte
Onder mannelijke geboorten, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,2% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,2% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,2% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,2% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder geboorten, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,3% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,3% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder geboorten, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,3% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder geboorten die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,4% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder geboorten met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee overlijdt 0,5% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee overlijdt 0,5% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee overlijdt 0,5% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,5% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder vrouwelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,6% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder geboorten, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,7% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 0,7% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 1,0% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.
Onder mannelijke geboorten met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, overlijdt 1,0% tijdens de zwangerschap of binnen een jaar na de geboorte.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Onderwijsniveau

Volgt vmbo-GL of hoger
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 71,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 71,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 76,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 76,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 80,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben 80,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 80,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben 81,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 81,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 82,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 82,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben 82,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 83,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben 83,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 83,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 84,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben 85,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben 85,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 89,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 89,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 89,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 89,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 89,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 89,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Volgt havo of hoger
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 26,8% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 27,3% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 29,2% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 29,9% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 31,9% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 33,1% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben 39,1% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 39,6% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben 39,8% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 40,2% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 40,6% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 40,8% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 41,1% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben 42,0% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 42,2% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben 42,5% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben 45,2% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben 45,5% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 48,7% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 48,8% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 51,0% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 51,2% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 53,4% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 53,7% kans om havo of hoger te volgen.
Volgt vwo
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 7,6% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 7,7% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 7,8% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 7,8% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 7,8% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 7,8% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 10,0% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 10,2% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben 11,5% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben 11,6% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 11,8% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 12,1% kans om vwo te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben 13,7% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben 13,8% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 13,8% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 14,0% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 14,1% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 14,2% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben 16,2% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben 16,2% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 17,0% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 17,0% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 19,9% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben 20,0% kans om vwo te volgen.
Startkwalificatie
Onder mannelijke 21-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 0,8%  een startkwalificatie behaald.
Onder mannelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,8%  een startkwalificatie behaald.
Onder mannelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,8%  een startkwalificatie behaald.
Onder 21-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,8%  een startkwalificatie behaald.
Onder mannelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,8%  een startkwalificatie behaald.
Onder mannelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,8%  een startkwalificatie behaald.
Onder 21-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder mannelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder vrouwelijke 21-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder vrouwelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder 21-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder mannelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder mannelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder vrouwelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder vrouwelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder 21-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder vrouwelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder vrouwelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder vrouwelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.
Onder vrouwelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,9%  een startkwalificatie behaald.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Studieniveau

Diploma op hogeschool of universiteit (21-jarigen)
Mannelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 30,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 30,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 32,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
21-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 33,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 34,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 35,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 36,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 36,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 42,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 42,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 42,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
21-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 43,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
21-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 46,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
21-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 46,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 49,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 50,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 50,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 50,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 52,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 52,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 54,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
21-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 55,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 57,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 58,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Diploma op hogeschool of universiteit (dertigers)
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 23,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 23,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 27,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 27,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 31,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 31,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 34,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 35,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 35,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 36,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 36,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 36,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 36,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 37,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 37,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 37,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 37,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 38,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 42,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 42,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 43,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 43,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 43,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 43,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Diploma op de universiteit (21-jarigen)
Vrouwelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 3,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 4,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 5,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
21-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 6,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 7,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 7,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 7,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 8,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 11,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 12,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 12,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
21-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 12,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
21-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 13,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
21-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 13,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 14,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 15,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 16,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 16,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 16,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 17,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
21-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 17,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 17,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 19,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke 21-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 19,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Diploma op de universiteit (dertigers)
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 6,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 6,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 6,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 6,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 7,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 7,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 11,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 12,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 12,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 12,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 12,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 12,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 12,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 12,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 12,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 12,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 13,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 13,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 13,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 14,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 14,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 15,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 15,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 15,3% kans op het behalen van een universitair diploma.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Schooladviezen

School adviseert hoger dan eindtoets
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 9,0% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 9,1% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 9,2% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 9,3% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 10,2% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 10,3% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 10,3% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 10,4% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 10,4% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 10,4% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 10,9% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 11,1% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 11,1% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 11,6% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 12,7% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 12,7% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 13,1% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 13,1% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 13,1% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 13,7% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 15,3% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 15,8% een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
School adviseert lager dan eindtoets
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 8,3% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 8,4% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 11,7% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 11,8% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 11,9% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 12,1% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 12,1% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 12,3% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 14,1% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 14,3% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 15,1% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 15,3% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 15,3% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 15,5% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 15,7% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 15,9% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 18,0% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 18,1% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 18,4% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 18,9% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 19,4% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 19,5% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 22,2% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 22,2% een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
School adviseert vmbo-GL of hoger
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 62,9% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 64,2% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 66,9% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 67,0% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 67,7% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 68,5% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 69,9% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 70,9% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 71,5% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 71,5% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 72,8% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 72,9% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 73,2% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 73,4% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 75,0% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 75,9% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 77,1% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 78,4% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 83,7% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 84,0% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 84,3% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 84,4% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 84,7% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 85,0% een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
School adviseert havo of hoger
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 29,6% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 31,2% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 31,5% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 32,0% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 32,0% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 32,5% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 32,8% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 33,0% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 33,5% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 34,5% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 36,8% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 37,9% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 38,0% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 38,3% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 40,1% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 40,9% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 42,3% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 43,4% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 43,9% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 44,4% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 50,0% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 50,4% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 56,3% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 56,6% een definitief schooladvies voor havo of hoger.
School adviseert vwo
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 8,9% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 9,0% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 9,3% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 9,5% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 9,8% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 10,0% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 10,0% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 10,2% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 10,2% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 10,5% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 10,6% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 10,7% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 11,1% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 11,7% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 11,8% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 11,9% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 13,3% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 13,7% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 14,8% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 15,5% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 16,2% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 16,4% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 23,6% een definitief schooladvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 24,1% een definitief schooladvies voor vwo.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Eindtoetsadviezen

Eindtoets adviseert vmbo-GL of hoger
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 65,7% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 66,4% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 66,5% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 66,6% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 66,7% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 66,7% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 66,9% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 67,3% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 68,0% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 69,0% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 69,5% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 71,0% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 71,1% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 71,1% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 71,3% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 71,5% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 71,8% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 72,2% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 74,1% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 74,4% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 76,2% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 76,3% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 78,1% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 78,5% een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Eindtoets adviseert havo of hoger
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 34,5% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 35,0% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 35,3% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 36,0% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 36,1% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 36,2% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 36,4% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 36,5% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 37,0% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 37,0% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 37,3% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 37,6% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 43,7% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 44,5% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 44,5% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 45,0% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 45,4% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 45,4% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 51,5% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 51,6% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 52,1% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 52,4% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 52,7% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 53,3% een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Eindtoets adviseert vwo
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 10,8% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 11,0% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 12,5% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 12,8% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 13,2% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 13,4% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 13,5% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 13,6% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 14,3% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 14,4% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 14,6% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 14,9% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 15,0% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 15,1% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 15,1% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 15,3% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 16,7% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 16,9% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 17,6% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 17,8% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 18,4% een eindtoetsadvies voor vwo.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 18,8% een eindtoetsadvies voor vwo.
Lezen op streefniveau
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 50,7% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 52,5% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 55,2% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 56,6% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 57,6% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 57,8% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 59,2% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 60,6% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 61,1% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 61,9% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 62,3% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 63,0% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 64,7% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 65,2% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 67,0% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 68,3% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 68,6% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 68,7% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 68,8% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 69,2% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 70,6% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 71,0% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 72,4% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 72,7% een eindtoets-leesscore van tenminste het streefniveau.
Rekenen op streefniveau
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 26,9% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 27,8% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 30,7% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 31,6% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 32,0% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 32,0% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 34,9% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 35,2% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 35,2% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 35,7% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 35,9% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 36,3% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 39,1% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 39,6% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 39,6% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 39,7% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 40,4% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 40,7% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 45,5% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 46,0% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 47,8% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 48,1% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 56,6% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 56,9% een eindtoets-rekenscore van tenminste het streefniveau.
Taalverzorging op streefniveau
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 42,6% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 43,2% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 43,4% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 44,1% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 48,0% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 48,5% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 48,8% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 48,9% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 50,4% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 50,7% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 51,1% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 51,4% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 53,3% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 53,5% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 53,8% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 54,3% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 54,3% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 54,6% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 56,5% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 57,2% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 58,5% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft gemiddeld 58,5% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 58,7% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft gemiddeld 59,2% een eindtoets-taalverzorgingsscore van tenminste het streefniveau.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Klasgenoten

Arme ouders
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 14,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 15,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 15,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 15,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 15,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 15,5% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 15,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 15,7% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 15,7% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 15,7% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 15,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 15,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 15,9% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 16,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 16,5% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 16,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 17,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 17,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 17,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 17,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 18,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 18,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 18,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 18,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Rijke ouders
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 20,9% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 21,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 21,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 21,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 21,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 21,9% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 22,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 22,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 22,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 22,9% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 23,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 23,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 23,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 23,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 23,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 23,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 23,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 23,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 23,9% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 23,9% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 24,0% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 24,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 24,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 24,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Buitenlandse ouders
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 1,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 1,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 1,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 1,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 1,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 2,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 2,1% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 2,1% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 2,1% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 2,1% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 2,1% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 2,2% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 2,2% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 2,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 2,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 2,5% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 2,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 2,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 2,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 2,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 2,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 2,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 3,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 3,2% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Klassengrootte
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, zitten met gemiddeld 20,8 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, zitten met gemiddeld 21,0 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, zitten met gemiddeld 21,0 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, zitten met gemiddeld 21,3 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, zitten met gemiddeld 21,3 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, zitten met gemiddeld 21,3 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee zitten met gemiddeld 21,6 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee zitten met gemiddeld 21,7 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee zitten met gemiddeld 21,7 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee zitten met gemiddeld 21,8 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee zitten met gemiddeld 21,8 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee zitten met gemiddeld 21,8 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, zitten met gemiddeld 21,9 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, zitten met gemiddeld 21,9 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, zitten met gemiddeld 21,9 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, zitten met gemiddeld 21,9 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, zitten met gemiddeld 22,0 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, zitten met gemiddeld 22,0 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, zitten met gemiddeld 22,2 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, zitten met gemiddeld 22,7 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, zitten met gemiddeld 23,3 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, zitten met gemiddeld 23,3 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, zitten met gemiddeld 23,6 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, zitten met gemiddeld 24,0 andere kinderen in de klas.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Klasniveau

Eindtoets vmbo-GL of hoger
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 68,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 68,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 69,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 69,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 69,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 69,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 70,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 70,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 70,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 70,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 70,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 70,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 71,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 71,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 71,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 71,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 71,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 71,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 71,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 71,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 72,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 72,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 72,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 73,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Eindtoets havo of hoger
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 42,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 43,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 43,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 43,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 44,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 44,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 44,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 44,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 45,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 45,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 45,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 45,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 45,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 45,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 45,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 45,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 45,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 46,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 46,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 46,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 47,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 47,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 47,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 48,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Eindtoets vwo
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 13,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 13,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 14,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 15,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 15,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 15,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 15,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 15,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 15,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 15,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 15,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 16,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 16,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 16,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 16,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 16,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 16,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 16,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 16,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 16,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 16,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 17,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 17,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 18,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Eindtoets lezen
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 60,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 61,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 62,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 63,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 63,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 63,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 63,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 63,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 64,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 64,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 64,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 64,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 64,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 64,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 64,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 64,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 65,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 65,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 65,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 66,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 66,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 66,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 66,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 67,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Eindtoets taal
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 51,6% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 52,3% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 52,4% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 52,5% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 52,7% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 52,8% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 52,8% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 53,0% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 53,2% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 53,5% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 53,6% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 53,6% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 53,7% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 53,7% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 53,9% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 54,1% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 54,3% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 54,3% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 54,4% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 54,5% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 54,8% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 54,8% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 55,1% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 55,6% klasgenoten met taalvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Eindtoets rekenen
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 38,6% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 38,8% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 38,9% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 39,0% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 39,3% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 39,4% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 39,6% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 39,8% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 40,1% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 40,3% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 40,4% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 40,5% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 40,6% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 40,8% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 40,9% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 40,9% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 41,1% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee hebben gemiddeld 41,2% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 41,5% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 42,0% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 42,1% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 42,8% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 42,9% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, hebben gemiddeld 43,3% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Jeugdbescherming

Jeugdbescherming voor groep-8-leerlingen
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 0,4% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 0,4% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,4% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,4% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,4% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,4% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,4% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,4% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,6% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 0,7% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,7% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 0,8% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 1,0% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 1,0% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 1,1% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 1,2% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 1,4% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 1,5% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Jeugdbescherming voor 16-jarigen
Onder 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,3% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,3% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,3% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,3% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,3% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,3% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,3% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,3% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,4% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,4% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,5% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 0,5% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 0,6% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 0,8% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 0,9% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 1,0% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 1,0% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee heeft 1,1% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 1,2% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 1,4% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 1,7% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 1,7% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 2,1% een jeugdbeschermingsmaatregel.
Onder vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Goeree-Overflakkee, heeft 2,6% een jeugdbeschermingsmaatregel.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Ben je benieuwd hoe bevoorrecht jij zelf eigenlijk bent? Doe dan de 7 vinkjes test.