Kansenmonitor

Gemeente Capelle aan den IJssel

Deze gemeente wordt omringd door de de gemeentes Krimpen aan den IJssel, Zuidplas, Krimpenerwaard, Ridderkerk, Barendrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Schiedam en Lansingerland. Capelle aan den IJssel bevat postcodegroep 290X.

Ben je benieuwd naar de verschilen met buurtgemeentes? Ga dan naar de Kansenkaart. Ben je benieuwd naar de verschillen tussen bevolkingsgroepen binnen de gemeente? Kijk dan verder.

Inkomen

Persoonlijk inkomen
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 30.779.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 31.964.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 32.822.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 32.898.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 33.161.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 33.680.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 35.822.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 36.111.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 36.778.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 36.790.
Vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 36.982.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 37.411.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 37.428.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 37.687.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 38.291.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 39.215.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 39.372.
Mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 39.552.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 39.792.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 40.165.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 40.820.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 41.293.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 41.379.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 42.425.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 43.032.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 45.513.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 46.612.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 46.717.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 46.889.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 47.040.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 47.292.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 48.188.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 49.681.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 52.900.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 53.395.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 53.853.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 55.261.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 55.269.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 56.732.
Uurloon
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 14,90.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld een uurloon van € 16,00.
Werkende dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,00.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,60.
Werkende dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld een uurloon van € 17,00.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,00.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,10.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,10.
Werkende dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,10.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,40.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,40.
Werkende dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,50.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,50.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,50.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,60.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,60.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,70.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,70.
Werkende dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld een uurloon van € 17,80.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld een uurloon van € 17,80.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld een uurloon van € 17,90.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,90.
Werkende dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,90.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld een uurloon van € 18,10.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,20.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld een uurloon van € 18,40.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld een uurloon van € 18,50.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,60.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,80.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,80.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,80.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,00.
Werkende dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld een uurloon van € 19,10.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,20.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,30.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld een uurloon van € 19,40.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,60.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld een uurloon van € 19,70.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld een uurloon van € 20,20.
Uurloon minder dan €11
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 4,8% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 5,5% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 5,8% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 5,9% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 6,1% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 6,7% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 7,0% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel verdient 7,1% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 7,2% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel verdient 7,6% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 7,6% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel verdient 7,9% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel verdient 8,1% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel verdient 8,5% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel verdient 9,3% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 9,4% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel verdient 9,7% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel verdient 9,8% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel verdient 10,0% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel verdient 10,1% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 10,3% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 10,4% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 10,4% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel verdient 10,6% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 10,8% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel verdient 11,0% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 11,1% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 11,8% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 11,8% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 11,9% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 12,0% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 13,5% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 14,1% minder dan €11 per uur.
Uurloon minder dan €14
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 16,6% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 19,0% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 19,6% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 21,3% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 21,3% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel verdient 21,5% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel verdient 22,9% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 22,9% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 23,8% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel verdient 24,1% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel verdient 24,2% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel verdient 24,3% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel verdient 24,8% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel verdient 25,6% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 26,1% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 26,3% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 26,5% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 27,4% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 28,0% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 28,0% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 28,2% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 28,5% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel verdient 28,7% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 28,7% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel verdient 30,4% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 30,9% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 31,8% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 33,7% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel verdient 33,8% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 35,1% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel verdient 36,6% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, verdient 38,8% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel verdient 42,5% minder dan €14 per uur.
Bijstand
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel ontvangt 1,1% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel ontvangt 1,2% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel ontvangt 1,4% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel ontvangt 1,8% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel ontvangt 2,0% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel ontvangt 2,2% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 2,2% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 2,6% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 2,7% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 3,7% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel ontvangt 5,7% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel ontvangt 7,6% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Werk

Werkt
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 66,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 71,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 74,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 74,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 76,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 77,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 77,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 78,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel ontvangt 79,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 79,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 79,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel ontvangt 80,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 81,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel ontvangt 81,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel ontvangt 81,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel ontvangt 81,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 82,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel ontvangt 82,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 83,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 83,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel ontvangt 84,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 84,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 84,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 85,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel ontvangt 85,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 86,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 86,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel ontvangt 86,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel ontvangt 88,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 88,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel ontvangt 89,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 89,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 89,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 90,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel ontvangt 90,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 90,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 91,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 92,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, ontvangt 92,9% het meeste inkomen uit werk.
Gewerkte uren per week
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 24,3 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 24,8 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 25,4 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 25,8 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel werken gemiddeld 26,0 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 26,3 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel werken gemiddeld 26,8 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel werken gemiddeld 26,8 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 26,8 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel werken gemiddeld 27,3 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 27,3 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 27,3 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 27,4 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 28,7 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel werken gemiddeld 29,0 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel werken gemiddeld 29,5 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 29,8 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 29,9 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 30,1 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 30,3 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 30,4 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 30,4 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 30,8 uur per week.
Dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel werken gemiddeld 30,9 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel werken gemiddeld 31,1 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 31,1 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 31,3 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 31,4 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel werken gemiddeld 32,0 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel werken gemiddeld 32,0 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 33,5 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 33,6 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 34,7 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel werken gemiddeld 34,8 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 35,0 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 35,1 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel werken gemiddeld 35,3 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 35,3 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, werken gemiddeld 35,4 uur per week.
Vast arbeidscontract
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 24,1% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 27,8% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 28,7% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel heeft 29,5% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 30,0% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 30,9% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel heeft 31,1% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 31,4% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 31,5% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 31,8% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 32,2% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 32,6% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel heeft 32,7% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 33,4% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 33,5% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 33,6% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel heeft 33,8% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 34,0% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel heeft 34,1% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel heeft 34,6% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 36,0% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 36,0% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 36,5% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 36,6% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 36,6% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 36,7% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel heeft 39,4% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 40,1% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel heeft 40,3% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 41,8% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel heeft 44,1% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 45,4% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel heeft 45,9% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 46,4% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel heeft 48,7% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 49,9% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 51,5% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel heeft 52,2% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, heeft 61,0% een vast contract.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Gezondheid

Zorgkosten
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld € 731 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld € 775 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld € 987 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld € 1.024 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld € 1.075 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld € 1.075 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld € 1.077 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld € 1.186 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld € 1.251 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld € 1.303 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld € 1.352 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld € 1.372 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld € 1.380 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld € 1.436 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld € 1.461 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld € 1.472 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld € 1.495 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld € 1.523 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld € 1.579 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld € 1.657 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld € 1.702 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld € 1.738 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld € 1.745 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld € 1.761 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld € 1.764 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld € 1.862 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld € 1.882 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld € 2.050 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld € 2.053 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld € 2.089 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld € 2.123 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld € 2.124 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld € 3.089 aan jaarlijkse zorgkosten.
Ziekenhuis
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 34,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 35,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 36,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel maakte 37,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 37,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel maakte 38,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel maakte 38,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 39,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 40,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel maakte 41,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 46,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel maakte 51,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 51,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel maakte 51,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel maakte 52,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 52,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 52,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 52,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 53,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 53,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel maakte 55,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 57,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 58,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 58,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 59,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 60,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 60,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel maakte 63,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 66,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel maakte 66,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel maakte 66,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel maakte 67,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 67,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 67,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 69,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 69,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 69,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 69,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 70,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Geestelijke gezondheidszorg (specialistisch)
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 3,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 3,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 4,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel maakte 4,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel maakte 4,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 4,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 4,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel maakte 5,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel maakte 5,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 5,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel maakte 5,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 5,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 5,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 5,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 5,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel maakte 5,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel maakte 5,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 5,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 5,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 6,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel maakte 6,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 6,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 6,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 6,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 6,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, maakte 8,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Medicijnen
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 46,7% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 47,3% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 49,3% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel gebruikte 50,0% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel gebruikte 50,1% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 50,1% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel gebruikte 50,2% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 50,7% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 50,8% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 52,2% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 53,2% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel gebruikte 53,5% medicijnen.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 58,0% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 59,5% medicijnen.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel gebruikte 60,5% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 60,7% medicijnen.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 61,0% medicijnen.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel gebruikte 61,1% medicijnen.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel gebruikte 61,3% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 61,4% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel gebruikte 61,5% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 61,8% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 62,4% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 62,6% medicijnen.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 65,5% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 66,3% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 66,5% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel gebruikte 67,6% medicijnen.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 70,6% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 71,2% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel gebruikte 71,4% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 71,7% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 71,9% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel gebruikte 72,4% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 72,8% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel gebruikte 73,2% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 73,2% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 73,2% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, gebruikte 79,1% medicijnen.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Geboorte

Geboortegewicht
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 8,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 8,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 8,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 9,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 9,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 9,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 10,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 10,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 11,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 11,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 12,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 12,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 12,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 12,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 13,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 13,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 13,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 13,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 13,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 13,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 13,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 13,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 14,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 14,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 15,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 16,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 16,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 16,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 17,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 17,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 17,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 19,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 19,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 21,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Vroeggeboorte
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 6,2% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 6,3% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 6,6% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 6,7% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 7,0% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 7,4% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 7,8% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 8,0% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 8,0% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 8,1% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 8,2% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 8,3% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 8,4% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 8,5% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 8,6% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 8,6% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 8,7% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 8,7% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 8,8% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 8,8% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 8,9% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 9,1% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 9,2% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 9,3% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 9,7% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 10,0% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 11,5% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 11,8% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 12,6% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 12,7% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 13,7% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 13,9% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 14,3% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 16,9% kans op vroeggeboorte.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Onderwijsniveau

Volgt vmbo-GL of hoger
16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 66,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 66,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 68,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 70,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 74,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 75,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 75,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 78,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 79,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 80,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 80,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 80,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 81,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 81,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 81,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 82,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 83,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 84,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 84,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 84,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 84,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 84,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 85,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 85,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 85,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 86,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 86,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 86,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 87,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 87,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 88,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 88,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 88,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 88,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 88,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 88,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 89,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 90,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 90,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 91,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 92,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 93,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 94,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Volgt havo of hoger
Mannelijke 16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 12,2% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 13,4% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 25,2% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 25,6% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 25,9% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 25,9% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 27,6% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 31,4% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 31,9% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 32,4% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 35,4% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 36,4% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 37,4% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 38,7% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 39,4% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 39,4% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 39,9% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 42,2% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 43,9% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 44,8% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 45,5% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 46,4% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 47,3% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 47,6% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 48,7% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 50,0% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 51,0% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 51,4% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 51,5% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 52,3% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 53,0% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 53,8% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 55,6% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 57,0% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 57,4% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 57,4% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 62,1% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 63,1% kans om havo of hoger te volgen.
Volgt vwo
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 8,0% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 8,1% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 9,2% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 10,5% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 11,2% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 12,8% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 13,3% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 14,5% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 15,2% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 15,7% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 17,0% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 18,0% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 19,8% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 19,9% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 20,1% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 20,9% kans om vwo te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 21,0% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 21,2% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 23,6% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 23,8% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 23,9% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 24,3% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 24,5% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 25,0% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 25,5% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 26,2% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel 26,7% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 27,2% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, 27,4% kans om vwo te volgen.
Diploma op hogeschool of universiteit
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 23,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 23,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 26,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 26,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 29,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 29,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 29,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 31,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 31,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 32,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 33,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 33,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 33,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 34,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 37,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 38,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 38,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 38,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 39,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 39,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 40,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 40,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 41,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 41,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 41,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 43,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 43,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 44,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 46,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 48,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 48,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 48,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 48,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 53,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 55,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 55,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 58,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Diploma op de universiteit
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 6,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 7,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 8,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 8,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 9,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 9,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 10,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 10,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 10,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 10,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 13,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 13,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 14,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 15,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 15,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 15,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 16,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 16,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 17,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 17,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 17,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 17,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 17,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 18,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 19,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 19,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 20,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 22,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 22,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 22,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 23,1% kans op het behalen van een universitair diploma.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Schooladviezen

School adviseert hoger dan eindtoets
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 9,6% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 10,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 10,4% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 10,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 10,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 11,3% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 11,4% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 11,8% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 12,2% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 12,3% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 12,4% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 12,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 12,7% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 13,3% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 13,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 13,8% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 14,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 14,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 14,4% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 14,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 14,6% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 14,8% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 15,4% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 19,3% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
School adviseert lager dan eindtoets
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 5,5% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 5,5% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 5,7% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 5,8% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 6,1% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 6,1% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 6,2% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 6,2% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 6,3% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 10,5% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
School adviseert vmbo-GL of hoger
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 41,9% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 42,9% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 45,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 64,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 64,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 65,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 66,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 66,9% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 66,9% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 67,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 68,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 71,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 72,1% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 74,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 75,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 75,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 77,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 77,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 77,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 77,9% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 80,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 81,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 82,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 82,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 82,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 83,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 84,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 85,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 86,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 87,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 87,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
School adviseert havo of hoger
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 18,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 31,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 33,9% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 34,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 35,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 36,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 38,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 38,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 39,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 40,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 41,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 42,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 45,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 46,5% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 47,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 47,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 47,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 48,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 50,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 50,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 50,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 50,9% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 51,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 60,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 60,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 60,9% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 61,5% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 62,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 62,5% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
School adviseert vwo
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 9,6% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 12,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 12,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 12,8% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 14,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 14,6% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 15,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 16,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 17,1% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 17,4% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 18,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 19,1% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 19,3% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 19,4% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 21,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 22,4% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 22,6% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 23,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 24,8% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 26,4% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 26,9% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 28,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 30,9% kans op een definitief schooladvies voor vwo.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Eindtoetsadviezen

Eindtoets adviseert vmbo-GL of hoger
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 42,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 45,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 47,5% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 59,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 62,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 63,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 65,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 65,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 66,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 66,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 68,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 69,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 70,5% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 70,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 71,0% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 71,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 72,5% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 73,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 73,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 73,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 74,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 74,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 75,0% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 75,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 77,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 78,0% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 78,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 79,0% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 79,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 80,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 81,0% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Eindtoets adviseert havo of hoger
Leerlingen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 25,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 27,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 29,5% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 30,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 33,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 34,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 35,7% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 37,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 37,2% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 37,7% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 37,8% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 40,8% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 42,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 43,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 44,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 44,9% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 45,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 45,7% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 46,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 46,8% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 47,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 47,7% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 48,8% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 51,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 51,7% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 56,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 58,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 60,2% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 63,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Eindtoets adviseert vwo
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 9,6% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 10,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 11,6% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 12,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 12,8% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 14,6% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 15,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 16,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 17,8% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 18,0% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 18,1% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 18,3% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 18,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 18,8% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 21,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 21,7% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 22,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 23,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 24,0% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 25,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 26,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 26,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 30,8% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Lezen op streefniveau
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 44,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 48,4% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 48,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 49,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 52,8% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 53,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 55,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 57,4% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 59,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 59,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 62,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 62,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 63,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 64,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 65,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 66,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 67,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 67,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 68,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 68,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 69,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 69,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 69,4% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 69,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 71,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 71,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 71,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 72,8% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 74,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 74,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 77,4% kans op een leesscore op het streefniveau.
Rekenen op streefniveau
Leerlingen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 23,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 27,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 31,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 33,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 33,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 35,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 36,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 36,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 37,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 37,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 38,0% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 39,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 39,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 41,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 41,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 42,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 42,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 44,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 45,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 47,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 47,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 48,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 52,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 53,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 53,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 53,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 54,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 54,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Taalverzorging op streefniveau
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 32,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 36,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 40,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 41,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 41,8% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 42,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 43,4% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 45,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 45,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 45,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 47,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 48,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 49,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 50,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 50,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 50,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 52,4% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 53,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 53,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 54,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 54,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 57,4% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 59,8% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 61,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 61,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 61,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 62,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 62,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 62,8% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 69,8% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 71,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Klasgenoten

Arme ouders
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 21,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 22,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 22,7% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 23,5% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 23,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 23,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 24,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 24,7% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 24,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 24,9% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 25,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 26,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 26,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 26,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 26,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 28,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 30,9% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 31,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 31,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 32,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 36,7% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 37,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 37,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 38,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 40,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 47,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Rijke ouders
Leerlngen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 14,9% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 16,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 19,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 21,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 21,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 21,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 21,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 22,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 23,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 23,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 24,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 24,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 24,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 24,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 25,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 25,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 25,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 25,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 26,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 26,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 26,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 27,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 27,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 28,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 33,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 33,9% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Buitenlandse ouders
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 14,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 15,1% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 15,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 16,2% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 16,2% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 16,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 17,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 17,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 18,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 18,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 18,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 18,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 18,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 18,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 19,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 22,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 23,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 23,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 24,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 24,2% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 27,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 29,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 29,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 30,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 31,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 34,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Eindtoets vmbo-GL of hoger
Leerlingen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 61,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 62,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 63,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 64,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 66,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 68,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 69,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 69,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 70,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 71,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 71,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 72,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 73,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 73,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 74,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 74,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 74,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 75,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 75,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 76,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 76,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 76,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 77,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 77,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 77,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 79,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Eindtoets havo of hoger
Leerlingen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 34,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 37,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 38,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 39,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 40,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 42,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 44,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 44,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 44,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 44,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 45,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 46,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 47,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 47,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 47,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 48,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 48,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 48,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 48,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 49,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 50,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 50,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 51,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 51,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 52,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 53,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Eindtoets vwo
Leerlingen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 12,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 13,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 14,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 15,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 15,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 15,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 17,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 17,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 17,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 18,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 18,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 19,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 19,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 19,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 20,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 20,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 20,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 20,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 20,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 20,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 21,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 21,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 21,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 21,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 23,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 24,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Eindtoets lezen
Leerlingen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 57,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 60,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 60,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 60,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 63,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 64,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 65,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 65,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 66,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 66,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 66,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 66,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 67,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 68,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 68,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 68,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 69,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 69,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 69,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 69,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 70,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben gemiddeld 70,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 71,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 71,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 72,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Capelle aan den IJssel, hebben gemiddeld 73,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Ben je benieuwd hoe bevoorrecht jij zelf eigenlijk bent? Doe dan de 7 vinkjes test.