Kansenmonitor

Gemeente Breda

Deze gemeente wordt omringd door de de gemeentes Etten-Leur, Alphen-Chaam, Rucphen, Gilze en Rijen en Zundert. Breda bevat postcodegroepen 481X, 482X, 483X, 484X en 485X.

Ben je benieuwd naar de verschilen met buurtgemeentes? Ga dan naar de Kansenkaart. Ben je benieuwd naar de verschillen tussen bevolkingsgroepen binnen de gemeente? Kijk dan verder.

Inkomen

Persoonlijk inkomen
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 21.839.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 24.205.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 25.249.
Vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 25.456.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 26.873.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 28.231.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 28.325.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 29.813.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 29.889.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 30.238.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 30.461.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 30.550.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 30.618.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 30.955.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 31.814.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 32.270.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 33.717.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 33.781.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 34.065.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 34.193.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 35.317.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 35.731.
Mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 36.108.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 36.576.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 36.653.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 37.384.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 37.453.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 37.877.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 38.711.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 40.056.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 40.087.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 40.499.
Mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 40.879.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 41.781.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 42.120.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 42.596.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 42.692.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 44.172.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 44.189.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 44.623.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 46.966.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 47.320.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 49.466.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 49.657.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 50.212.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 51.967.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 53.877.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 54.751.
Uurloon
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 13,60.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een uurloon van € 14,20.
Werkende dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een uurloon van € 14,30.
Werkende dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 14,50.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een uurloon van € 14,50.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een uurloon van € 14,60.
Werkende dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een uurloon van € 15,30.
Werkende dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 15,30.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 15,50.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 15,80.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een uurloon van € 15,90.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,00.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,00.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een uurloon van € 16,00.
Werkende dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,10.
Werkende dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een uurloon van € 16,20.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,30.
Werkende dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,40.
Werkende dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,40.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,40.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een uurloon van € 16,40.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,50.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,50.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een uurloon van € 16,50.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,70.
Werkende dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een uurloon van € 16,70.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,80.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een uurloon van € 16,90.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,30.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,30.
Werkende dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,60.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,60.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,70.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,70.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,90.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een uurloon van € 17,90.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,00.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een uurloon van € 18,10.
Werkende dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een uurloon van € 18,20.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,40.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,40.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een uurloon van € 18,50.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een uurloon van € 18,50.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,00.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld een uurloon van € 19,00.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,10.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,60.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,80.
Uurloon minder dan €11
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 4,7% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 5,0% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 5,4% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 5,5% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 6,0% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 6,4% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 7,6% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 7,8% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 8,9% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 9,1% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 9,5% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 10,0% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 10,1% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 10,2% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 10,5% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 10,7% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 11,2% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 11,3% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 11,6% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 12,3% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 12,4% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 14,0% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 15,5% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 16,1% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 16,9% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 16,9% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 17,1% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 17,6% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 17,8% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 18,1% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 18,2% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 19,0% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 19,1% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 20,1% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 23,6% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 25,5% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 26,0% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 28,9% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 31,8% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 32,8% minder dan €11 per uur.
Uurloon minder dan €14
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 17,7% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 19,1% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 19,4% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 20,5% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 21,1% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 22,7% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 24,5% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 25,6% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 26,6% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 28,5% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 28,5% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 28,7% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 29,6% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 30,0% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 31,4% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 31,6% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 31,6% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 33,6% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 34,2% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 34,4% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 34,7% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 36,3% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 36,7% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 37,6% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 37,9% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 38,7% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 39,7% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 40,9% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 42,0% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 42,8% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 43,1% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 43,2% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 45,9% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 46,8% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 53,4% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 53,7% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, verdient 55,5% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 55,6% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 57,1% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda verdient 61,1% minder dan €14 per uur.
Bijstand
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 1,4% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 1,4% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 1,6% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 1,6% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 1,8% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 1,8% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 2,1% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 2,1% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 2,2% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 2,5% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 2,6% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 2,7% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 2,8% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 3,0% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 3,2% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 3,2% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 3,4% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 3,6% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 3,7% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 4,0% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 4,1% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 4,7% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 4,8% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 5,6% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 6,6% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 7,6% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 8,8% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 11,0% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 11,6% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 13,3% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 14,7% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 15,4% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 18,0% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Werk

Werkt
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 48,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 53,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 58,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 59,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 60,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 61,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 61,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 63,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 64,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 64,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 65,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 66,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 69,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 69,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 69,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 69,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 71,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 71,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 72,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 72,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 73,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 76,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 77,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 79,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 79,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 80,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 81,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 82,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 82,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 82,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 83,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 83,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 83,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 84,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 85,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 86,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 86,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 86,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 88,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 89,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 89,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 89,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda ontvangt 89,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 90,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 90,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 90,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 91,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, ontvangt 91,4% het meeste inkomen uit werk.
Gewerkte uren per week
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 21,1 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda werken gemiddeld 21,1 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 21,6 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 22,2 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda werken gemiddeld 22,7 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda werken gemiddeld 23,2 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 23,7 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 24,9 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 25,1 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda werken gemiddeld 25,2 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 25,2 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda werken gemiddeld 25,2 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 25,5 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda werken gemiddeld 25,6 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 26,2 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda werken gemiddeld 26,3 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 26,4 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Breda werken gemiddeld 26,4 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda werken gemiddeld 26,8 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 27,0 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda werken gemiddeld 27,5 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 27,7 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 27,8 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda werken gemiddeld 28,1 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda werken gemiddeld 29,0 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda werken gemiddeld 29,1 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 29,1 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 29,3 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 29,4 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 29,9 uur per week.
Dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Breda werken gemiddeld 30,3 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 30,7 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 30,7 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda werken gemiddeld 30,8 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda werken gemiddeld 31,0 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 31,2 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 31,4 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 31,4 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 32,5 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 33,3 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Breda werken gemiddeld 34,2 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 34,3 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 34,8 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 35,0 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda werken gemiddeld 35,0 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 35,1 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 35,3 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, werken gemiddeld 36,6 uur per week.
Vast arbeidscontract
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 29,0% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 29,1% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 29,3% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 29,6% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 30,2% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 30,2% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 30,3% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 30,6% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda heeft 31,2% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 31,3% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 31,4% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda heeft 31,6% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda heeft 31,9% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 32,2% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 33,7% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Breda heeft 34,0% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 34,1% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Breda heeft 34,1% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Breda heeft 34,2% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 34,2% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 34,5% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 37,2% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 37,2% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 37,3% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 40,9% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 40,9% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 42,0% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 42,1% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 42,3% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 43,7% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda heeft 44,7% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda heeft 44,8% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda heeft 44,8% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda heeft 45,2% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 45,3% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 46,4% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 47,1% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda heeft 47,4% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda heeft 47,6% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda heeft 50,0% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 50,4% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda heeft 50,8% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda heeft 52,3% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda heeft 53,3% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 54,7% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda heeft 55,5% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda heeft 58,3% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, heeft 65,7% een vast contract.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Gezondheid

Zorgkosten
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld € 914 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld € 982 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld € 995 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld € 1.101 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld € 1.125 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld € 1.136 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld € 1.157 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld € 1.180 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld € 1.214 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld € 1.413 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld € 1.487 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld € 1.504 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld € 1.601 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld € 1.648 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld € 1.650 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld € 1.686 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld € 1.733 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld € 1.740 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld € 1.751 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld € 1.849 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld € 1.912 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld € 1.968 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld € 2.066 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld € 2.074 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld € 2.095 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld € 2.109 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld € 2.157 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld € 2.163 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld € 2.236 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld € 2.247 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld € 2.252 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld € 2.330 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld € 2.602 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld € 2.659 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld € 2.900 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld € 2.918 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld € 2.937 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld € 3.385 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld € 3.726 aan jaarlijkse zorgkosten.
Ziekenhuis
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 35,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 37,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 37,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 38,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 38,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 39,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 39,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 40,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 41,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 41,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 43,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 46,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 47,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 48,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 48,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 50,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 51,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 51,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 51,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 51,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 53,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 53,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 53,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 53,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 55,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 55,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 57,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 58,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 58,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 59,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 60,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 64,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 65,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 65,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 68,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 68,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 68,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 69,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 69,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 69,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 70,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 70,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 70,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 73,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 74,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 82,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 83,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 90,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Geestelijke gezondheidszorg (specialistisch)
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 4,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 4,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 4,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 4,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 5,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 5,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 5,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 5,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 5,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 5,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 5,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 5,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 5,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 5,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 6,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 6,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 6,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 6,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 6,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 6,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 6,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 6,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 7,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 7,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, maakte 7,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 7,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 9,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 10,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda maakte 10,6% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Medicijnen
Onder mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 41,4% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 42,9% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 48,9% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 49,3% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 50,0% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 50,6% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda gebruikte 50,6% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda gebruikte 51,5% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda gebruikte 51,6% medicijnen.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 53,5% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 54,6% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 54,8% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 56,1% medicijnen.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 58,4% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 59,0% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 59,5% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda gebruikte 59,6% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda gebruikte 59,9% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 61,0% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 61,2% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda gebruikte 61,5% medicijnen.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda gebruikte 62,3% medicijnen.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda gebruikte 63,6% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 64,7% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 65,1% medicijnen.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 66,4% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda gebruikte 67,3% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 69,0% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 69,6% medicijnen.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda gebruikte 71,4% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 71,5% medicijnen.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 71,7% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda gebruikte 72,3% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 72,7% medicijnen.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda gebruikte 72,7% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda gebruikte 73,2% medicijnen.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 73,8% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 74,4% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 75,3% medicijnen.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda gebruikte 76,1% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda gebruikte 76,4% medicijnen.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 81,6% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda gebruikte 82,3% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda gebruikte 85,6% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda gebruikte 86,7% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 87,0% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 87,9% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, gebruikte 96,2% medicijnen.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Geboorte

Geboortegewicht
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 9,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 9,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 9,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 10,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 10,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 10,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 11,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 11,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 11,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 11,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 11,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 11,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 11,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 11,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 11,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 12,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 12,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 12,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 12,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 12,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 12,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 12,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 12,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 12,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 12,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 12,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 13,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 13,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 14,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 14,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 14,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 14,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 14,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 14,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 14,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 15,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 15,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 15,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 16,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Antilliaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 22,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 22,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 24,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 26,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Vroeggeboorte
Mannelijke pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 5,8% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 6,1% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 6,2% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 6,3% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 6,6% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 6,8% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 7,0% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 7,0% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 7,0% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 7,2% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 7,2% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 7,3% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 7,3% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 7,4% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 7,4% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 7,4% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 7,4% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 7,5% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 7,5% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 7,5% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 7,5% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 7,5% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 7,5% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 7,6% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 7,7% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 7,8% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 7,9% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 8,0% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 8,3% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 8,4% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 8,8% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 9,8% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 9,9% kans op vroeggeboorte.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Onderwijsniveau

Volgt vmbo-GL of hoger
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 61,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 61,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 64,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 68,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 69,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 71,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 73,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 74,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 74,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 74,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 74,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 75,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 76,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 76,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 77,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 77,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 78,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 78,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 79,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 79,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 80,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 81,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 82,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 83,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 84,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 84,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 85,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 85,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 85,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 85,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Breda 85,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 85,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Breda 86,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 87,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Breda 87,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 88,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 88,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 89,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 90,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 92,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 92,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 93,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 93,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 94,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 94,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Volgt havo of hoger
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 10,3% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 12,6% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 17,4% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 24,3% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 25,1% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 27,1% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 27,5% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 28,2% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 29,0% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 29,7% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 30,5% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 31,7% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 32,3% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 33,2% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 34,7% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 34,8% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 34,9% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 35,2% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 36,4% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 37,6% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 37,7% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 39,7% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 45,3% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 46,1% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 46,4% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 47,3% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 47,5% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 48,3% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 50,0% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Breda 51,0% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Breda 52,8% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Breda 54,6% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 56,2% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 57,5% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 58,9% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 62,0% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 62,0% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 64,5% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 64,6% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 67,4% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 67,5% kans om havo of hoger te volgen.
Volgt vwo
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 4,3% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 7,1% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 7,5% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 7,8% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 10,1% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 10,4% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 11,0% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 11,2% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 11,5% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 11,9% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 11,9% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 13,0% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 13,4% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 15,8% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 16,0% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 18,4% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 19,0% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 19,8% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 21,0% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Breda 21,5% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 22,0% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 23,9% kans om vwo te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Breda 24,0% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 25,0% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 26,5% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 26,5% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 26,8% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Breda 26,8% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 29,1% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda 29,4% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 29,7% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 31,9% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, 33,0% kans om vwo te volgen.
Diploma op hogeschool of universiteit
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 17,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 19,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 19,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 21,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 23,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 25,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 25,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 25,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 26,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 27,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 28,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 28,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 28,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 28,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 29,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 29,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 30,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 32,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 33,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 33,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 33,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 34,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 36,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 36,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 38,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 38,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 38,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 39,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 40,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 40,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 42,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 43,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 43,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 44,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 46,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 47,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 49,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 51,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 52,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 54,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 54,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 56,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 57,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 62,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Diploma op de universiteit
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 6,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 8,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 8,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 8,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 8,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 8,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 9,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 10,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 10,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 12,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 12,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 13,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 13,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 13,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 13,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 14,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 14,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 15,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 17,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 18,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 18,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 19,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 19,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 21,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 21,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 21,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 23,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 23,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 24,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 24,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 25,6% kans op het behalen van een universitair diploma.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Schooladviezen

School adviseert hoger dan eindtoets
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 8,3% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 9,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 9,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 10,4% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 11,6% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 12,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 12,6% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 13,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 13,2% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 13,2% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 13,6% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 13,7% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 13,9% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 13,9% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 14,0% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 14,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 14,7% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 14,8% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 15,3% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 15,6% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 15,6% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 15,6% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 15,6% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 15,7% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 15,7% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 16,0% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
School adviseert lager dan eindtoets
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 6,0% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 6,4% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 6,6% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 6,8% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 6,8% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 6,9% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 6,9% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 7,0% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 7,2% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 7,2% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 7,5% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 7,9% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 8,1% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 8,6% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 8,9% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 8,9% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 10,0% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 10,0% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 10,0% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 10,3% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 10,4% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 10,5% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 10,6% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 11,0% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 11,9% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 12,4% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 13,3% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
School adviseert vmbo-GL of hoger
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 65,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 66,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 68,1% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 69,9% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 70,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 72,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 72,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 72,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 72,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 72,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 72,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 73,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 73,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 74,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 74,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 74,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 79,1% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 82,1% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 82,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 84,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 84,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 84,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 85,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 85,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 86,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 86,9% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 87,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 87,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 87,9% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 90,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 91,1% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 91,9% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 92,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 92,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 93,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
School adviseert havo of hoger
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 22,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 25,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 27,5% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 29,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 30,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 30,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 33,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 33,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 33,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 33,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 37,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 38,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 40,9% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 44,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 46,5% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 47,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 47,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 49,9% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 50,5% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 52,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 53,5% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 54,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 55,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 56,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 57,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 58,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 59,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 59,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 61,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 61,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 61,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 63,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 63,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
School adviseert vwo
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 9,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 11,1% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 11,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 11,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 12,4% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 12,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 12,8% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 12,8% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 13,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 15,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 15,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 17,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 17,4% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 18,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 19,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 20,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 24,4% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 24,8% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 25,1% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 26,1% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 26,3% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 26,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 26,6% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 26,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 26,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 27,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 27,3% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 27,8% kans op een definitief schooladvies voor vwo.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Eindtoetsadviezen

Eindtoets adviseert vmbo-GL of hoger
Leerlingen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 58,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 62,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 65,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 67,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 68,0% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 68,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 68,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 68,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 68,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 68,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 69,0% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 69,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 69,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 70,0% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 70,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 71,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 72,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 75,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 77,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 77,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 78,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 78,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 79,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 80,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 80,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 81,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 82,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 82,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 82,5% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 82,5% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 82,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 82,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 82,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 83,0% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 86,0% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Eindtoets adviseert havo of hoger
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 29,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 31,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 32,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 33,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 35,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 35,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 36,5% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 36,7% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 37,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 38,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 38,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 38,7% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 39,2% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 39,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 40,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 40,5% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 42,9% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 43,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 47,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 49,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 51,2% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 52,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 52,5% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 52,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 53,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 53,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 54,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 54,5% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 54,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 55,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 56,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 56,9% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 57,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 60,9% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 60,9% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Eindtoets adviseert vwo
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 10,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 10,6% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 11,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 11,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 11,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 12,4% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 12,4% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 13,3% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 13,7% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 14,6% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 14,7% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 16,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 16,3% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 17,1% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 18,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 20,3% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 20,7% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 21,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 21,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 21,8% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 22,1% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 22,8% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 22,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 23,3% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 23,3% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 23,8% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 23,8% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Lezen op streefniveau
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 45,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 49,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 49,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 50,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 52,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 55,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 55,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 55,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 55,8% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 55,8% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 59,4% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 61,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 61,8% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 62,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 63,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 63,8% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 70,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 70,4% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 71,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 73,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 73,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 74,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 74,8% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 76,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 76,7% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 76,8% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 77,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 77,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 78,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 78,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 78,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 78,8% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 79,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 79,8% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 80,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Rekenen op streefniveau
Leerlingen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 23,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 27,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 28,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 29,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 30,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 33,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 33,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 33,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 35,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 37,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 38,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 38,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 39,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 39,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 40,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 41,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 41,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 42,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 43,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 43,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 43,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 43,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 43,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 43,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 43,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 45,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 48,0% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 49,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 51,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 51,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 53,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 56,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 59,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 60,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Taalverzorging op streefniveau
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 42,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 43,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 45,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 46,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 46,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 46,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 47,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 49,8% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 51,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 52,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 52,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 53,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 54,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 54,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 55,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 56,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 57,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 57,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 57,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 59,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 60,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 60,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 60,8% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 61,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 61,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 62,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 64,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 64,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 66,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 67,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 67,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 67,4% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 67,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 70,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 72,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Klasgenoten

Arme ouders
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 13,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 14,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 14,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 14,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 14,7% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 14,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 14,9% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 14,9% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 15,9% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 16,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 16,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 16,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 16,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 17,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 18,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 18,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 20,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 21,9% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 21,9% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 22,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 23,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 26,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 27,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 28,5% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 31,7% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 32,5% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 49,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 51,5% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 52,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 53,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 56,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 60,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 62,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Rijke ouders
Leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 5,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 7,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 9,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 11,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 11,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 12,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 12,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 24,0% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 26,0% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 26,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 28,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 29,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 32,9% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 34,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 35,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 35,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 36,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 36,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 36,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 37,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 37,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 38,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 40,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 41,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 41,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 41,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 42,0% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 42,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 42,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 42,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 42,9% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 43,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 43,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Buitenlandse ouders
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 5,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 5,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 6,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 6,2% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 6,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 6,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 6,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 6,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 7,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 7,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 7,5% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 7,5% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 8,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 9,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 9,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 9,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 9,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 10,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 12,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 12,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 13,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 16,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 17,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 18,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 20,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 21,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 39,5% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 41,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 42,1% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 44,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 46,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 51,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 53,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Eindtoets vmbo-GL of hoger
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 63,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 63,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 64,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 65,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 68,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 70,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 72,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 72,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 75,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 75,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 75,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 76,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 77,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 77,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 77,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 78,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 78,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 78,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 78,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 79,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 79,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 79,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 79,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 79,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 80,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 80,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 80,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 80,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 80,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 80,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 81,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 81,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 81,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Eindtoets havo of hoger
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 33,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 36,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 37,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 39,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 41,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 42,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 44,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 47,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 50,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 51,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 51,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 52,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 52,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 53,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 53,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 53,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 53,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 53,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 54,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 54,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 55,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 55,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 55,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 55,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 55,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 55,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 55,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 56,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 56,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 56,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 56,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 57,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 57,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Eindtoets vwo
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 11,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 12,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 13,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 14,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 14,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 15,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 17,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 18,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 19,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 19,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 20,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 20,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 20,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 20,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 21,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 21,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 21,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 21,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 21,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 21,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 22,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 22,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 22,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 22,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 22,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 22,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 22,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 22,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 22,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 22,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 22,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 22,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 23,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Eindtoets lezen
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 53,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 54,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 55,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 57,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 57,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 59,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 61,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 66,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 68,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 69,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 70,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 71,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 71,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 71,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 71,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 72,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 72,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 72,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 73,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 73,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 73,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 73,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 73,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 74,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 75,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 75,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 75,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 76,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 76,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 76,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 76,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 76,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 76,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Eindtoets rekenen
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 36,0% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 36,9% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 37,0% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 37,9% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 40,1% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 41,5% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 43,2% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 44,6% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 45,5% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 46,2% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 46,7% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 46,9% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 47,0% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 47,2% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 47,3% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 47,4% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 47,4% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 47,7% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 47,8% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 48,0% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 48,4% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 48,4% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 48,5% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 48,6% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 49,9% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 50,0% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 50,0% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 50,2% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 50,3% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda hebben gemiddeld 50,4% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 50,5% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 50,7% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, hebben gemiddeld 51,2% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Klassengrootte
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, zitten met gemiddeld 19,2 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda zitten met gemiddeld 21,1 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda zitten met gemiddeld 21,4 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda zitten met gemiddeld 21,7 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda zitten met gemiddeld 21,8 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda zitten met gemiddeld 22,3 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda zitten met gemiddeld 22,8 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda zitten met gemiddeld 23,3 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, zitten met gemiddeld 23,4 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, zitten met gemiddeld 24,1 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, zitten met gemiddeld 24,1 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda zitten met gemiddeld 24,3 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, zitten met gemiddeld 24,6 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, zitten met gemiddeld 24,7 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda zitten met gemiddeld 24,7 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda zitten met gemiddeld 24,7 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Breda zitten met gemiddeld 24,8 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, zitten met gemiddeld 25,0 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, zitten met gemiddeld 25,0 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda zitten met gemiddeld 25,2 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda zitten met gemiddeld 25,2 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Breda zitten met gemiddeld 25,2 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, zitten met gemiddeld 25,3 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, zitten met gemiddeld 25,3 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, zitten met gemiddeld 25,5 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, zitten met gemiddeld 25,6 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, zitten met gemiddeld 25,6 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, zitten met gemiddeld 25,6 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, zitten met gemiddeld 25,7 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, zitten met gemiddeld 25,9 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, zitten met gemiddeld 26,2 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, zitten met gemiddeld 26,3 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Breda, zitten met gemiddeld 26,8 andere kinderen in de klas.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Ben je benieuwd hoe bevoorrecht jij zelf eigenlijk bent? Doe dan de 7 vinkjes test.