Kansenmonitor

Gemeente Best

Deze gemeente wordt omringd door de de gemeentes Meierijstad, Son en Breugel, Eindhoven, Veldhoven, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Boxtel, Laarbeek, Oirschot en Waalre. Best bevat postcodegroep 568X.

Ben je benieuwd naar de verschilen met buurtgemeentes? Ga dan naar de Kansenkaart. Ben je benieuwd naar de verschillen tussen bevolkingsgroepen binnen de gemeente? Kijk dan verder.

Inkomen

Persoonlijk inkomen
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 31.891.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 32.615.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 33.290.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 33.846.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 33.995.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 37.633.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 38.681.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 39.769.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 40.115.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 41.729.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 42.417.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 44.250.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 44.472.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 44.658.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 45.270.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 46.533.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 46.986.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 49.451.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 49.818.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 51.262.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 51.388.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 51.854.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 52.280.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 54.246.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 54.971.
Uurloon
Werkende dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld een uurloon van € 16,20.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,30.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,40.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,50.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,70.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,30.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,40.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,90.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,90.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,20.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld een uurloon van € 18,20.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,20.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld een uurloon van € 18,40.
Werkende dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld een uurloon van € 18,80.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld een uurloon van € 18,90.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,30.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld een uurloon van € 19,30.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,40.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,50.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld een uurloon van € 19,50.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,60.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,60.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,70.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,90.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld een uurloon van € 20,00.
Uurloon minder dan €11
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 2,8% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 4,2% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best verdient 5,0% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 5,1% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 5,3% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 5,4% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 5,7% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 6,4% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Best verdient 6,7% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 7,0% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 7,3% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best verdient 7,5% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 7,7% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Best verdient 8,4% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best verdient 9,8% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Best verdient 10,0% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 10,1% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 10,4% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 11,1% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 11,7% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 13,2% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 13,5% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 15,9% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 16,7% minder dan €11 per uur.
Uurloon minder dan €14
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 14,4% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 16,2% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best verdient 20,3% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 21,2% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Best verdient 22,6% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 22,7% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 23,2% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 23,3% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 23,5% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best verdient 23,5% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 23,9% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 23,9% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 24,1% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Best verdient 24,6% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best verdient 26,4% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Best verdient 26,5% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 31,3% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 31,4% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 32,2% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 33,2% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 35,1% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 35,7% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 38,8% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, verdient 38,8% minder dan €14 per uur.
Bijstand
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best ontvangt 1,6% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best ontvangt 1,7% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Best ontvangt 2,1% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best ontvangt 2,3% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best ontvangt 2,7% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Werk

Werkt
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Best ontvangt 70,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, ontvangt 84,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best ontvangt 86,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, ontvangt 86,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, ontvangt 86,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Best ontvangt 87,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best ontvangt 87,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, ontvangt 87,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best ontvangt 88,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best ontvangt 89,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, ontvangt 89,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, ontvangt 89,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best ontvangt 89,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, ontvangt 90,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, ontvangt 90,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, ontvangt 90,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, ontvangt 90,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, ontvangt 90,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, ontvangt 90,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, ontvangt 90,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, ontvangt 91,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, ontvangt 91,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, ontvangt 91,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, ontvangt 91,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, ontvangt 92,4% het meeste inkomen uit werk.
Gewerkte uren per week
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, werken gemiddeld 23,7 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, werken gemiddeld 24,2 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, werken gemiddeld 25,8 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, werken gemiddeld 25,9 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Best werken gemiddeld 26,5 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best werken gemiddeld 26,8 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, werken gemiddeld 28,8 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, werken gemiddeld 28,9 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, werken gemiddeld 29,5 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, werken gemiddeld 29,8 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, werken gemiddeld 30,2 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, werken gemiddeld 30,4 uur per week.
Dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Best werken gemiddeld 30,7 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best werken gemiddeld 30,9 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Best werken gemiddeld 31,5 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, werken gemiddeld 32,0 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, werken gemiddeld 32,2 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Best werken gemiddeld 35,2 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, werken gemiddeld 35,4 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, werken gemiddeld 35,4 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best werken gemiddeld 35,5 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, werken gemiddeld 35,5 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, werken gemiddeld 35,7 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, werken gemiddeld 35,7 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, werken gemiddeld 35,7 uur per week.
Vast arbeidscontract
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, heeft 24,2% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, heeft 24,4% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best heeft 25,1% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Best heeft 26,5% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, heeft 27,2% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, heeft 27,4% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, heeft 28,0% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, heeft 28,0% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, heeft 28,1% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, heeft 28,6% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, heeft 28,7% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best heeft 29,0% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Best heeft 29,7% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, heeft 30,0% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, heeft 30,2% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, heeft 30,3% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, heeft 30,4% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, heeft 30,5% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, heeft 31,0% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, heeft 32,2% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best heeft 33,2% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Best heeft 33,3% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, heeft 36,8% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, heeft 37,2% een vast contract.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Gezondheid

Zorgkosten
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld € 775 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld € 935 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld € 1.160 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld € 1.170 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld € 1.213 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld € 1.309 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld € 1.336 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld € 1.357 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld € 1.381 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld € 1.420 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld € 1.423 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld € 1.487 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld € 1.596 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld € 1.627 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld € 1.651 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld € 1.709 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld € 1.861 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld € 2.001 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld € 2.040 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld € 2.071 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld € 2.145 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld € 2.230 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld € 2.406 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld € 2.611 aan jaarlijkse zorgkosten.
Ziekenhuis
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 33,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 34,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best maakte 40,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best maakte 40,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 41,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 41,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 42,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 43,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 54,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 55,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Best maakte 55,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 55,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best maakte 55,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 56,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 56,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 56,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Best maakte 61,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 68,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 69,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best maakte 69,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 69,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 69,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best maakte 70,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 75,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 75,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Geestelijke gezondheidszorg (specialistisch)
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best maakte 4,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best maakte 4,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 4,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 4,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best maakte 5,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Best maakte 5,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best maakte 6,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 6,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best maakte 6,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 6,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 7,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 7,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 8,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 10,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, maakte 11,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Medicijnen
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, gebruikte 44,2% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, gebruikte 44,4% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, gebruikte 44,6% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, gebruikte 45,7% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best gebruikte 48,7% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best gebruikte 49,8% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, gebruikte 53,5% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, gebruikte 55,4% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, gebruikte 56,9% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, gebruikte 57,1% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, gebruikte 57,5% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, gebruikte 58,0% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best gebruikte 61,8% medicijnen.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Best gebruikte 62,2% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, gebruikte 68,2% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, gebruikte 69,5% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, gebruikte 69,7% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, gebruikte 69,8% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, gebruikte 70,5% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, gebruikte 71,5% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best gebruikte 74,0% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best gebruikte 74,1% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, gebruikte 81,6% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, gebruikte 81,8% medicijnen.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Best gebruikte 87,8% medicijnen.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Geboorte

Geboortegewicht
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 8,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 8,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 9,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 9,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 10,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 10,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 10,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 10,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 10,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 11,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 11,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 11,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 11,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 11,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 11,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 11,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 12,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 12,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 13,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 14,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 15,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 15,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 20,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 23,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Vroeggeboorte
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 5,8% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 5,9% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 6,3% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 6,4% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 6,5% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 6,6% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 6,8% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 6,8% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 6,9% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 7,2% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 7,2% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 7,4% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 7,8% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 8,2% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 8,6% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 8,7% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 8,8% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 9,6% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 9,6% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 9,8% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 10,1% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 10,2% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 11,0% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 12,3% kans op vroeggeboorte.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Onderwijsniveau

Volgt vmbo-GL of hoger
Vrouwelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Best 67,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Best 68,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 78,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 79,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 81,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 83,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 83,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 84,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 85,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 85,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 85,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 85,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 86,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 88,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Best 88,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Best 88,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Best 88,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best 89,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best 89,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best 90,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 92,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 92,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 92,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 92,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 92,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 92,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Volgt havo of hoger
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 22,5% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 23,9% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 26,9% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 27,9% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 32,1% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 33,0% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 35,0% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 35,4% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 38,5% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 38,6% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 42,0% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 42,1% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Best 46,6% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best 47,7% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Best 49,1% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best 50,6% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Best 51,8% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 53,2% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best 53,7% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 53,8% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 56,0% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 56,2% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 58,6% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 59,8% kans om havo of hoger te volgen.
Volgt vwo
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 6,3% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 6,7% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 7,9% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 9,0% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 9,1% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 9,2% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 10,0% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 10,6% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 10,6% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 10,7% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Best 19,0% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best 19,3% kans om vwo te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Best 21,4% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best 21,8% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 23,3% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 23,9% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Best 23,9% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best 24,5% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 25,5% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 25,9% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 27,9% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, 28,1% kans om vwo te volgen.
Diploma op hogeschool of universiteit
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 30,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 31,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 32,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 32,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 33,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 33,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 42,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 43,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 44,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 45,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 46,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 47,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 47,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 48,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 49,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 49,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 49,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 50,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 56,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 59,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 61,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 63,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 66,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 66,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Diploma op de universiteit
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 11,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 12,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 12,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 13,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 13,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 13,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 13,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 13,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 14,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 14,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 14,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 14,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 18,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 19,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 19,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 19,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 20,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 20,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 20,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 23,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 23,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 25,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 25,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 27,0% kans op het behalen van een universitair diploma.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Schooladviezen

School adviseert hoger dan eindtoets
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 7,4% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 8,4% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 9,7% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 9,9% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 11,4% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 11,9% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 12,0% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 12,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 12,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 12,7% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 12,7% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 13,3% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
School adviseert lager dan eindtoets
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 5,4% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 5,5% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 5,6% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 6,0% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 6,5% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 7,2% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 7,4% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 8,4% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 9,0% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 9,9% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
School adviseert vmbo-GL of hoger
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 62,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 63,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 66,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 67,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 68,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 69,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 69,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 69,9% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 70,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 70,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 71,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 74,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 80,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 80,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 80,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 81,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 81,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 82,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 85,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 85,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 86,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 87,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 88,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 90,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
School adviseert havo of hoger
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 35,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 35,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 36,9% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 39,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 39,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 42,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 42,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 44,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 46,5% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 48,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 50,9% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 51,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 51,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 53,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 55,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 55,5% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 56,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 57,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 59,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 59,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 60,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 60,5% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 63,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 63,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
School adviseert vwo
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 13,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 14,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 14,4% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 15,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 16,8% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 17,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 17,9% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 19,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 19,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 19,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 19,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 20,9% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 21,4% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 23,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 23,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 23,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 23,8% kans op een definitief schooladvies voor vwo.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Eindtoetsadviezen

Eindtoets adviseert vmbo-GL of hoger
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 59,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 59,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 67,5% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 68,5% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 69,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 69,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 73,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 74,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 74,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 76,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 76,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 76,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 77,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 78,0% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 78,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 78,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 78,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 78,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 79,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 79,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 80,0% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 80,0% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 81,5% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 83,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Eindtoets adviseert havo of hoger
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 34,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 35,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 39,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 40,7% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 40,8% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 43,7% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 45,2% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 45,7% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 47,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 48,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 50,8% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 51,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 51,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 51,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 51,7% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 52,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 53,1% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 53,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 53,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 53,7% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 54,9% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 55,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 56,2% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 56,7% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Eindtoets adviseert vwo
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 15,3% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 15,6% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 17,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 18,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 18,8% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 20,0% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 20,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 20,4% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 20,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 21,3% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 22,1% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 22,1% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 22,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 22,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 22,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 22,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 23,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 25,4% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Lezen op streefniveau
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 67,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 69,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 73,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 74,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 74,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 75,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 75,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 76,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 76,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 77,7% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 78,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 78,8% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 80,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 81,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 81,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 81,4% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 81,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 82,7% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 82,9% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 83,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 83,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 83,8% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 84,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 84,8% kans op een leesscore op het streefniveau.
Rekenen op streefniveau
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 33,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 34,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 34,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 37,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 42,0% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 43,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 44,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 45,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 45,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 45,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 46,0% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 46,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 48,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 50,0% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 50,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 50,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 50,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 52,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 53,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 54,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 55,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 55,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 55,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 56,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Taalverzorging op streefniveau
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 43,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 46,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 52,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 52,4% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 54,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 55,4% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 55,8% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 56,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 56,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 56,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 57,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 57,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 57,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 59,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 59,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 61,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 62,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 62,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 63,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 65,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 65,4% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 66,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 67,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 70,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Klasgenoten

Arme ouders
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 9,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 9,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 9,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 10,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 10,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 11,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 11,3% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 11,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 11,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 11,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 12,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 12,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 12,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 12,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 12,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 14,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 14,5% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 15,7% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 18,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Rijke ouders
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 29,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 33,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 34,0% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 34,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 35,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 38,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 38,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 38,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 38,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 39,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 40,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 40,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 40,3% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 40,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 40,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 40,9% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 41,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 42,0% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 44,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Buitenlandse ouders
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 4,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 4,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 5,1% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 5,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 5,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 5,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 5,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 6,1% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 6,2% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 6,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 6,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 7,1% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 7,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 7,5% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 7,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 8,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 8,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 8,4% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 10,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Eindtoets vmbo-GL of hoger
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 72,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 72,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 72,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 73,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 74,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 74,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 74,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 74,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 74,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 74,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 75,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 75,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 75,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 75,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 75,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 75,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 76,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 76,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 77,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Eindtoets havo of hoger
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 48,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 48,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 49,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 50,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 50,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 50,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 51,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 51,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 51,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 51,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 51,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 51,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 51,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 52,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 52,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 52,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 52,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 52,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 53,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Eindtoets vwo
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 18,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 18,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 20,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 20,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 21,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 21,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 21,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 21,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 21,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 21,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 21,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 21,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 21,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 21,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 21,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 21,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 22,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 22,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 22,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Eindtoets lezen
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 74,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 75,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 76,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 76,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 77,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 77,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 78,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 78,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 78,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 78,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 79,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 79,0% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 79,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 79,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 79,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 79,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 79,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 79,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 80,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 80,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Eindtoets rekenen
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 46,4% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 46,7% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 47,9% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 48,3% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 48,3% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 48,4% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 48,4% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 48,4% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 48,5% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 48,7% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 48,9% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 48,9% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 49,2% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 49,2% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 49,3% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 49,4% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best hebben gemiddeld 49,5% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 49,9% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 49,9% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, hebben gemiddeld 50,2% klasgenoten met rekenvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Klassengrootte
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, zitten met gemiddeld 25,0 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, zitten met gemiddeld 25,8 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, zitten met gemiddeld 25,9 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, zitten met gemiddeld 26,1 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, zitten met gemiddeld 26,2 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, zitten met gemiddeld 26,4 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, zitten met gemiddeld 26,5 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, zitten met gemiddeld 26,5 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, zitten met gemiddeld 26,7 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, zitten met gemiddeld 26,7 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best zitten met gemiddeld 26,8 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best zitten met gemiddeld 26,8 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, zitten met gemiddeld 26,8 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best zitten met gemiddeld 26,9 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Best zitten met gemiddeld 26,9 andere kinderen in de klas.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, zitten met gemiddeld 27,0 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Best, zitten met gemiddeld 27,0 andere kinderen in de klas.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best zitten met gemiddeld 27,1 andere kinderen in de klas.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Best zitten met gemiddeld 27,2 andere kinderen in de klas.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Ben je benieuwd hoe bevoorrecht jij zelf eigenlijk bent? Doe dan de 7 vinkjes test.