Kansenmonitor

Gemeente Bergen op Zoom

Deze gemeente wordt omringd door de de gemeentes Roosendaal, Woensdrecht, Steenbergen, Rucphen, Kapelle, Zundert en Tholen. Bergen op Zoom bevat postcodegroepen 461X, 462X en 466X.

Ben je benieuwd naar de verschilen met buurtgemeentes? Ga dan naar de Kansenkaart. Ben je benieuwd naar de verschillen tussen bevolkingsgroepen binnen de gemeente? Kijk dan verder.

Inkomen

Persoonlijk inkomen
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 22.983.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 26.209.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 26.713.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 28.173.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 28.226.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 30.063.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 30.850.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 31.393.
Dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 32.094.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 32.492.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 33.100.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 34.003.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 34.385.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 34.495.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 35.362.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 37.399.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 38.155.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 39.031.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 39.761.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 39.773.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 40.926.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 41.391.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 42.615.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 43.063.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 43.380.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 43.891.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 45.893.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 47.906.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 48.316.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 48.662.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 49.629.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 52.174.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 53.716.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 53.875.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 56.287.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 57.018.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een persoonlijk inkomen van € 57.897.
Uurloon
Werkende dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een uurloon van € 15,50.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een uurloon van € 15,80.
Werkende dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een uurloon van € 15,80.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een uurloon van € 15,90.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,20.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,20.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een uurloon van € 16,30.
Werkende dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een uurloon van € 16,60.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,60.
Werkende dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,60.
Werkende dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een uurloon van € 16,70.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een uurloon van € 16,80.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,80.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een uurloon van € 16,90.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,10.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,10.
Werkende dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een uurloon van € 17,20.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een uurloon van € 17,50.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,50.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een uurloon van € 17,60.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een uurloon van € 17,70.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,80.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een uurloon van € 17,90.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,20.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,30.
Werkende vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,30.
Werkende dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een uurloon van € 18,40.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,50.
Werkende dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,60.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een uurloon van € 18,70.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een uurloon van € 18,90.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een uurloon van € 19,30.
Werkende dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,30.
Werkende dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een uurloon van € 19,40.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld een uurloon van € 19,70.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een uurloon van € 20,20.
Werkende mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld een uurloon van € 20,60.
Uurloon minder dan €11
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 5,2% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom verdient 5,8% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 5,9% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 6,0% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 6,2% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 6,2% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 6,3% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom verdient 6,6% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 6,7% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 6,9% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 7,1% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 7,8% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom verdient 8,7% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom verdient 9,8% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom verdient 9,8% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 9,8% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 10,1% minder dan €11 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom verdient 10,5% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 10,5% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 11,4% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom verdient 11,8% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 11,8% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom verdient 13,2% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 14,0% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 14,2% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 14,9% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom verdient 15,1% minder dan €11 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom verdient 16,6% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 17,2% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 17,3% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom verdient 20,0% minder dan €11 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom verdient 24,6% minder dan €11 per uur.
Uurloon minder dan €14
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 17,4% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 18,7% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 20,0% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom verdient 20,1% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 21,4% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 22,0% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom verdient 22,7% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 22,8% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 23,2% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 23,7% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 24,3% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom verdient 24,9% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 27,0% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 27,1% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom verdient 27,5% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 28,0% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 28,4% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom verdient 29,3% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom verdient 29,8% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 31,8% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom verdient 32,6% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 32,9% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 33,1% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 34,5% minder dan €14 per uur.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom verdient 35,5% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom verdient 35,8% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom verdient 37,0% minder dan €14 per uur.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 37,5% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom verdient 38,6% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 43,1% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom verdient 43,5% minder dan €14 per uur.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, verdient 44,0% minder dan €14 per uur.
Bijstand
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom ontvangt 1,3% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 1,5% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom ontvangt 2,1% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom ontvangt 2,2% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 2,3% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom ontvangt 2,9% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 2,9% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom ontvangt 3,1% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 3,4% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 3,5% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom ontvangt 3,9% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 4,1% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 4,1% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 4,4% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 4,7% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom ontvangt 12,6% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom ontvangt 13,7% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom ontvangt 14,8% het meeste inkomen uit een bijstandsuitkering.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Werk

Werkt
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom ontvangt 54,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 55,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom ontvangt 59,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom ontvangt 64,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 68,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 70,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom ontvangt 70,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom ontvangt 71,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 73,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 74,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom ontvangt 74,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 75,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 80,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom ontvangt 81,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 82,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 82,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 83,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom ontvangt 83,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom ontvangt 84,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom ontvangt 85,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 85,8% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom ontvangt 86,3% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 86,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 89,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 89,1% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom ontvangt 89,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom ontvangt 91,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 91,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 91,0% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 92,2% het meeste inkomen uit werk.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 92,5% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom ontvangt 93,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 93,4% het meeste inkomen uit werk.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 93,6% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 94,7% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 94,9% het meeste inkomen uit werk.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, ontvangt 96,1% het meeste inkomen uit werk.
Gewerkte uren per week
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, werken gemiddeld 22,7 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom werken gemiddeld 23,0 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom werken gemiddeld 23,8 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, werken gemiddeld 24,4 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, werken gemiddeld 24,5 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, werken gemiddeld 24,6 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom werken gemiddeld 24,8 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, werken gemiddeld 24,8 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, werken gemiddeld 25,3 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom werken gemiddeld 25,6 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom werken gemiddeld 25,9 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom werken gemiddeld 26,4 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, werken gemiddeld 27,2 uur per week.
Vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, werken gemiddeld 27,3 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, werken gemiddeld 27,6 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom werken gemiddeld 28,6 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom werken gemiddeld 28,8 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, werken gemiddeld 29,5 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom werken gemiddeld 29,6 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, werken gemiddeld 29,8 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, werken gemiddeld 30,0 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, werken gemiddeld 30,1 uur per week.
Dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom werken gemiddeld 30,5 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, werken gemiddeld 30,5 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom werken gemiddeld 31,0 uur per week.
Dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, werken gemiddeld 31,3 uur per week.
Dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, werken gemiddeld 31,6 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom werken gemiddeld 33,7 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, werken gemiddeld 34,8 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, werken gemiddeld 35,0 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom werken gemiddeld 35,1 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, werken gemiddeld 35,2 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, werken gemiddeld 35,2 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, werken gemiddeld 35,4 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom werken gemiddeld 35,9 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, werken gemiddeld 36,0 uur per week.
Mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, werken gemiddeld 36,1 uur per week.
Vast arbeidscontract
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, heeft 27,5% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, heeft 27,7% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, heeft 28,0% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, heeft 28,3% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, heeft 28,9% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, heeft 29,3% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom heeft 29,8% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom heeft 29,8% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom heeft 29,9% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, heeft 30,1% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, heeft 30,6% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, heeft 30,8% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, heeft 31,3% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom heeft 31,6% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, heeft 31,7% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom heeft 32,2% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, heeft 32,3% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, heeft 32,4% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, heeft 32,6% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom heeft 32,8% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, heeft 33,3% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, heeft 33,4% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, heeft 33,6% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, heeft 33,8% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, heeft 35,0% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom heeft 35,9% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, heeft 37,0% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, heeft 37,9% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom heeft 38,9% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom heeft 41,0% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, heeft 42,5% een vast contract.
Onder mannelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom heeft 43,2% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom heeft 43,3% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom heeft 44,7% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, heeft 44,7% een vast contract.
Onder vrouwelijke dertigers in loondienst met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom heeft 46,3% een vast contract.
Onder dertigers in loondienst met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom heeft 54,5% een vast contract.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Gezondheid

Zorgkosten
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld € 651 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld € 842 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld € 844 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld € 869 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld € 886 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld € 917 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld € 919 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld € 953 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld € 962 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld € 1.608 aan jaarlijkse zorgkosten.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld € 1.643 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld € 1.664 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld € 1.677 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld € 1.691 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld € 1.707 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld € 1.811 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld € 1.818 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld € 1.858 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld € 1.954 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld € 2.004 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld € 2.281 aan jaarlijkse zorgkosten.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld € 2.287 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld € 2.388 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld € 2.438 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld € 2.441 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld € 2.564 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld € 2.729 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld € 2.793 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld € 2.832 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld € 2.847 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld € 2.856 aan jaarlijkse zorgkosten.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld € 2.922 aan jaarlijkse zorgkosten.
Ziekenhuis
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 36,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 36,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 36,8% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 37,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom maakte 38,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom maakte 38,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 38,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 40,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 43,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom maakte 45,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom maakte 46,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom maakte 47,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 48,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 49,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 51,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom maakte 52,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 52,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 52,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom maakte 52,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 54,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 54,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom maakte 56,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 60,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom maakte 61,1% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 61,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 61,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom maakte 64,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom maakte 66,0% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 66,2% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 66,6% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom maakte 66,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 68,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 69,5% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 70,9% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom maakte 75,7% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom maakte 78,4% gebruik van ziekenhuiszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 79,3% gebruik van ziekenhuiszorg.
Geestelijke gezondheidszorg (specialistisch)
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 3,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 4,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom maakte 4,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom maakte 4,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 4,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 4,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 4,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 5,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom maakte 5,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 5,4% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom maakte 6,1% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom maakte 6,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 6,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 6,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 6,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 7,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 7,2% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 7,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom maakte 8,0% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom maakte 8,3% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom maakte 8,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 8,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 8,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom maakte 9,5% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 9,8% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, maakte 9,9% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom maakte 13,7% gebruik van specialistische geestelijke gezondheidszorg.
Medicijnen
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, gebruikte 49,1% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, gebruikte 49,2% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, gebruikte 52,0% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom gebruikte 52,1% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom gebruikte 52,4% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, gebruikte 53,1% medicijnen.
Onder dertigers met een Antilliaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom gebruikte 53,6% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, gebruikte 55,3% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, gebruikte 55,4% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom gebruikte 58,6% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, gebruikte 60,6% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, gebruikte 60,8% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, gebruikte 61,3% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, gebruikte 61,6% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom gebruikte 61,7% medicijnen.
Onder dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom gebruikte 62,4% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, gebruikte 62,5% medicijnen.
Onder mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom gebruikte 63,2% medicijnen.
Onder dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, gebruikte 65,0% medicijnen.
Onder dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, gebruikte 65,4% medicijnen.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, gebruikte 66,3% medicijnen.
Onder dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom gebruikte 69,5% medicijnen.
Onder dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom gebruikte 69,6% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, gebruikte 71,1% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom gebruikte 71,5% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, gebruikte 71,6% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, gebruikte 71,8% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, gebruikte 72,2% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom gebruikte 72,4% medicijnen.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom gebruikte 74,1% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, gebruikte 75,0% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, gebruikte 75,8% medicijnen.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, gebruikte 76,4% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom gebruikte 80,0% medicijnen.
Onder dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, gebruikte 82,8% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom gebruikte 83,3% medicijnen.
Onder vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, gebruikte 88,5% medicijnen.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Geboorte

Geboortegewicht
Vrouwelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 6,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 7,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 8,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 9,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 9,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 10,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 11,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 11,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 11,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 11,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 11,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 11,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 11,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 12,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 12,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 12,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 12,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 12,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 12,4% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 12,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 12,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 12,6% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 12,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 13,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 13,1% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 13,5% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 13,7% kans op een te laag geboortegewicht.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 14,0% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 14,2% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 14,3% kans op een te laag geboortegewicht.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 14,8% kans op een te laag geboortegewicht.
Pasgeborenen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 17,9% kans op een te laag geboortegewicht.
Vroeggeboorte
Vrouwelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 4,5% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 5,2% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 5,9% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 5,9% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 5,9% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 6,0% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 6,0% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 6,1% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 6,4% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 6,5% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 6,6% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 6,7% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 6,8% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 6,8% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 6,9% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 6,9% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 7,1% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 7,4% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 7,4% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 7,6% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 7,6% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 7,6% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 7,8% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 8,2% kans op vroeggeboorte.
Pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 8,2% kans op vroeggeboorte.
Vrouwelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 8,7% kans op vroeggeboorte.
Mannelijke pasgeborenen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 9,8% kans op vroeggeboorte.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Onderwijsniveau

Volgt vmbo-GL of hoger
Vrouwelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 67,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 68,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 70,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 70,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 71,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 71,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 72,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 73,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 74,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 74,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 74,3% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 74,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 74,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 75,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 78,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 78,2% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 78,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 78,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 80,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 81,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 82,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 82,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 84,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 85,6% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 85,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 86,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 87,0% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 87,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 87,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 88,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 88,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 89,4% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 89,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 89,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 90,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 91,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 91,9% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 93,1% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 93,8% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 94,5% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 95,7% kans om vmbo‑GL of hoger te volgen.
Volgt havo of hoger
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 22,2% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 24,7% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 25,0% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 25,7% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 26,4% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 28,5% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 29,5% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 29,8% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 30,7% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 30,7% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 31,8% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 32,8% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 34,4% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 34,4% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 34,5% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 36,8% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 38,1% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 38,7% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 39,9% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 40,1% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 40,1% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 43,3% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 43,5% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 44,2% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 44,2% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 46,5% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 46,7% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 46,9% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 48,1% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 48,6% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 49,0% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 50,8% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 53,0% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 56,3% kans om havo of hoger te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 56,4% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 58,1% kans om havo of hoger te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 58,7% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 60,2% kans om havo of hoger te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 61,6% kans om havo of hoger te volgen.
Volgt vwo
16-jarigen met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 3,8% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 6,9% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 8,3% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 8,9% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 10,0% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 10,1% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 10,2% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 10,6% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 10,8% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 11,5% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 12,4% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 12,8% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 12,8% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 12,9% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 14,6% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 15,3% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 16,6% kans om vwo te volgen.
16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 17,7% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 17,8% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 18,1% kans om vwo te volgen.
Mannelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 18,6% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 19,0% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 19,9% kans om vwo te volgen.
16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 21,1% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom 21,4% kans om vwo te volgen.
16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 21,7% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 24,6% kans om vwo te volgen.
Vrouwelijke 16-jarigen met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, 26,5% kans om vwo te volgen.
Diploma op hogeschool of universiteit
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 22,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 22,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 23,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 23,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 24,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 25,8% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 26,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 26,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 27,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 28,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 29,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 29,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 29,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 30,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 34,7% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 35,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 35,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 38,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 38,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Surinaamse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 39,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 40,0% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 40,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 41,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 41,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 41,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 43,1% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 44,4% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 46,3% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 50,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 50,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 54,5% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 54,6% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 57,9% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 58,2% kans op het behalen van een hbo‑ of universitair diploma.
Diploma op de universiteit
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 7,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 8,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 8,4% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 8,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 8,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 9,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 9,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 10,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 10,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 11,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 11,3% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 11,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 11,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 11,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 12,2% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 12,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 14,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 15,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 15,7% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 16,1% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 16,6% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 16,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 17,8% kans op het behalen van een universitair diploma.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 18,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 19,0% kans op het behalen van een universitair diploma.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 19,5% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 19,9% kans op het behalen van een universitair diploma.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 20,4% kans op het behalen van een universitair diploma.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Schooladviezen

School adviseert hoger dan eindtoets
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 11,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 11,9% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 12,4% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 12,6% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 12,8% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 13,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 13,6% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 13,8% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 13,8% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 14,0% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 14,2% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 14,6% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 14,8% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 15,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 15,2% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 15,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 15,8% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 16,2% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 17,2% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 17,4% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 17,5% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 17,7% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 17,7% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 17,7% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 18,1% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 19,7% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 22,4% kans op een definitief schooladvies dat hoger is dan het eindtoetsadvies.
School adviseert lager dan eindtoets
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 5,4% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 5,9% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 6,0% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 6,1% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 6,8% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 6,9% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 6,9% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 6,9% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 7,1% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 7,6% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 7,6% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 7,8% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 7,8% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 8,0% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 8,3% kans op een definitief schooladvies dat lager is dan het eindtoetsadvies.
School adviseert vmbo-GL of hoger
Vrouwelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 63,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 63,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 63,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 64,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 65,1% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 65,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 65,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 65,8% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 66,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 66,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 66,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 66,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 67,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 67,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 73,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 74,3% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 76,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 76,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 77,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 78,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 78,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 78,9% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 79,5% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 80,1% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 82,6% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 83,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 86,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 87,4% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 88,0% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 88,1% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 89,2% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 89,7% kans op een definitief schooladvies voor vmbo‑GL of hoger.
School adviseert havo of hoger
Dertigers met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 16,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 25,8% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 28,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 28,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 31,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 31,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 32,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 32,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 32,9% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 34,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 37,5% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 38,7% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 39,0% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 39,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 40,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 41,5% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 41,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 43,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 43,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 43,6% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 46,9% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 48,5% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 50,2% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 54,4% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 54,9% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 54,9% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 55,3% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 55,9% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 57,1% kans op een definitief schooladvies voor havo of hoger.
School adviseert vwo
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 7,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 7,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 7,9% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 8,3% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 10,9% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 11,4% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 12,1% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 12,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 12,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 12,8% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 13,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 13,9% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 14,2% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 14,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 15,3% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 15,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 16,5% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 16,8% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 17,6% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Mannelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 17,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 17,7% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 18,4% kans op een definitief schooladvies voor vwo.
Vrouwelijke dertigers met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 19,0% kans op een definitief schooladvies voor vwo.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Eindtoetsadviezen

Eindtoets adviseert vmbo-GL of hoger
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 51,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 53,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 54,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 54,7% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 55,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 56,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 57,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 58,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 58,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 59,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 59,4% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 60,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 61,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 61,5% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 66,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 66,5% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 67,5% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 67,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 68,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 68,6% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 69,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 69,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 69,9% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 71,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 72,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 72,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 76,8% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 80,2% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 80,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 81,1% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 82,3% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 83,0% kans op een eindtoetsadvies voor vmbo-GL of hoger.
Eindtoets adviseert havo of hoger
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 22,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 23,2% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 23,9% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 25,8% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 29,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 31,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 33,5% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 33,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 33,8% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 34,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 35,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 35,8% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 36,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 37,9% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 39,2% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 39,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 39,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 40,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 40,7% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 40,8% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 41,9% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 42,9% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 44,9% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 45,2% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 45,6% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 47,2% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 50,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 51,3% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 52,4% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 54,0% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 54,7% kans op een eindtoetsadvies voor havo of hoger.
Eindtoets adviseert vwo
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 7,6% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 8,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 8,8% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 8,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 9,3% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 10,4% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 10,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 10,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 12,4% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 12,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 13,3% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 14,4% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 15,4% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 16,0% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 16,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 16,8% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 16,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 16,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 19,5% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 20,2% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 21,7% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 22,9% kans op een eindtoetsadvies voor vwo.
Lezen op streefniveau
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 43,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 45,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 46,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 49,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 49,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 50,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 52,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 53,7% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 55,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 56,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 60,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 61,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 62,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 64,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 64,1% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 64,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 64,8% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 65,7% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 66,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 67,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 67,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 67,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 69,2% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 70,4% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 72,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 74,7% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 76,0% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 80,5% kans op een leesscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 81,6% kans op een leesscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 83,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 84,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 85,3% kans op een leesscore op het streefniveau.
Rekenen op streefniveau
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 24,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 24,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 26,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 26,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 27,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 28,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 29,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 30,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 30,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 32,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 33,7% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 33,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 34,5% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 36,0% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 36,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 37,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 37,6% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 38,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 38,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 39,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 39,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 39,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 40,8% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 41,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 44,4% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 46,9% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 47,2% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 47,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 47,3% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 48,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 49,1% kans op een rekenscore op het streefniveau.
Taalverzorging op streefniveau
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 30,5% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 31,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 33,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 34,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 36,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 38,8% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 39,4% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 40,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 40,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 40,8% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 41,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 43,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 45,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 46,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 46,8% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 47,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 47,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 47,6% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 49,3% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 51,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 51,8% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 52,0% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 53,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 55,4% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 55,4% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 57,9% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 59,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 59,4% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 60,1% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 65,2% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 66,7% kans op een taalverzorgingsscore op het streefniveau.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Klasgenoten

Arme ouders
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 16,9% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 17,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 17,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 18,9% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 19,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 19,5% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 20,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 20,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 20,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 20,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 21,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 21,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 21,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 22,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 23,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 24,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 26,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 27,5% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 27,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 28,0% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 29,7% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 34,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 36,6% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 38,4% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 46,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 49,8% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 52,1% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 54,2% klasgenoten met ouders met een laag inkomen.
Rijke ouders
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 7,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 7,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 8,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 11,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 15,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 16,7% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 18,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 21,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 22,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 23,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 23,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 23,6% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 24,9% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 26,2% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 26,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 27,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 27,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 27,8% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 27,9% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 28,0% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 28,0% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 28,0% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 28,1% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Vrouwelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 28,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 31,4% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 31,9% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Leerlngen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 32,0% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Mannelijke leerlngen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 32,5% klasgenoten met ouders met een hoog inkomen.
Buitenlandse ouders
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 7,2% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 7,2% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 7,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 8,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 8,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 9,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 9,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 9,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 9,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 9,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 9,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 10,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 11,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 11,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 11,9% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 12,0% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 13,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 18,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 19,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 19,5% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 19,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 28,3% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 29,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 32,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 40,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 54,7% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 57,8% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 60,6% klasgenoten met ouders die beiden in het buitenland zijn geboren.
Eindtoets vmbo-GL of hoger
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 60,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 61,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 62,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 62,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 63,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 66,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 67,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 67,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 68,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 68,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 68,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 68,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 68,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 69,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 70,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 71,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 71,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 71,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 71,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 72,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 72,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 73,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 73,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 73,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 73,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 73,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 74,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 74,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vmbo gemengde leerweg of hoger.
Eindtoets havo of hoger
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 32,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 32,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 32,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 37,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 37,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 40,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 40,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 41,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 42,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 42,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 42,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 43,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 43,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 43,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 44,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 45,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 45,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 45,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 45,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 46,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 46,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 46,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 46,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 47,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 47,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 47,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 47,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 47,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van havo of hoger.
Eindtoets vwo
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 7,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 7,6% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 7,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 11,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 13,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 13,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 14,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 14,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 15,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 15,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 15,8% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 16,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 16,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 16,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 16,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 16,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 16,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 17,0% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 17,1% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 17,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 17,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 17,4% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 17,5% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 17,7% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 17,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 18,2% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 18,3% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 18,9% klasgenoten met een definitief schooladvies van vwo.
Eindtoets lezen
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 51,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 52,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Marokkaanse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 52,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Turkse migratieachtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 58,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 61,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 63,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 64,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 65,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 66,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 66,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 67,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een laag inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 67,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 67,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 68,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 68,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 69,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 70,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 71,3% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 71,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 71,8% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom hebben gemiddeld 72,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een middeninkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 72,4% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 73,7% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 73,9% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 74,2% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Vrouwelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 74,6% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 75,1% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.
Mannelijke leerlingen in groep 8 met een Nederlandse achtergrond, waarvan de ouders een hoog inkomen hadden en die opgroeiden in de gemeente Bergen op Zoom, hebben gemiddeld 75,5% klasgenoten met leesvaardigheid op of boven het streefniveau volgens de eindtoets tussen 2015 en 2019.

mannelijk vrouwelijk laag inkomen middeninkomen hoog inkomen Nederlands Turks Marokkaans Surinaams Antilliaans

Ben je benieuwd hoe bevoorrecht jij zelf eigenlijk bent? Doe dan de 7 vinkjes test.